- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForexGuru
aktív tag
sziasztok
még nem volt tabletem sose de érdekelne van e létjogosultsága egy tabletnak...egy laptop és egy galaxy s között.
egy ilyen alacsonyabb árszinten lévővel próbálkoznék először
én nem nagyon találtam ettől jobbat 40 ezer alatt ár érték arányban ami tud 3G-t
ti tudtok?
köszönöm -
ForexGuru
aktív tag
igazából azt majd én szeretném eldönteni, de nagy vakozásaim nincsenek hozzá
az lenne az elsődleges feladata hogy tudjak róla tanulni pdf word meg power point dolgokat mert nincs kedvem kinyomatni félévente 1500 oldalt és hurcolni magammal ide oda ha haza vagy vissza megyek suliba...mennyit bírhat ki a kütyü nem túl nagy fényerővel lapozáskor tapogatva esetleg közbe zenét halhatva (ha buszon vagyok) ?
a fő kérdés pedig hogy tudtok jobb vételt ettől ami 3g képes is egyben , 40 ezer alatt picit felett?
-
Tityahome
aktív tag
sziasztok!
Találtam egy B016 -ra végződő firmwaret. Van esetleg valami tapasztalat erről valakinek? Kerestem infókat de szerintem nagyon friss lehet mert én nem találtam semmit!
Itt az oldal ahonnan letölthető és az angolosoknak talán némi infó:http://www.androidtablets.net/forum/huawei-tablets/24805-official-usa-bestbuy-updates-froyo-s7-104-b016-update-slim-s7-201w.html
Remélem tudtam valamiben segíteni!
-
-
napocska2
senior tag
YouTube-os videókból elég sok dolgot megtudhatsz a tabiról.
Mi ez a sok 503?!
-
C0mman
tag
Üdv!
Lehet nem témába vágó, de gondoltam megosztom
Launcher gyűjtemény.
Jó szemezgetést[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 4.1.2 JB SiyahKernel v1.9.1 / Huawei Ideos s7 SLIM PFC 2.2.3
-
mpierre
veterán
Fent a skype és prímán megy. Ellenben előjött a klattyanásos hang hiba, de csak skype alatt. Ki- és belépéskor.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
direwolf
őstag
válasz ForexGuru #8536 üzenetére
Én értem mit akartak, "szabvány" android felbontást, de 16:9-es kijelzőt. A 800x480 ugye lássuk be elég elk.rt dolog. 5:3 WTF Ha videózni akarsz akkor a 16:9 az "ideális" és ez meg is oldható a legtöbb lejátszóval. Nem lesz pixelpontos, de hát ahhoz minimum 1280x720-as felbontás kéne. No mindegy, ez egy médiaeszköz, nem egy rajztábla
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
bakter24
őstag
válasz dionaea #8519 üzenetére
Bezonyhogy örülök Egy ilyen nagy cég, mint a Google is felfigyelt az oldalamra, és ajánlja másoknak Megmelengeti a szívemet
(#8512) Tityahome Annyira azért nem új, a kommenteket megnézed, az első 10-20-2011, 10:01 AM. Ez ugyanaz a rom, ami nekünk fent van, már korábban innen valaki felhívta a figyelmet, hogy az egyik rom (a hivatalosak közül) B16-ra végződik, de ha felteszed, akkor már B15 lesz a névjegyben. Az általad linkelt esetet ezzel hoznám összefüggésbe elsőre.
[ Szerkesztve ]
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
nahajv
csendes tag
válasz AcélAgyar #8490 üzenetére
Na szóval eljutottam idáig is. Ma megvettem a bill.-s tokot. Sajna az Alcoros nagy a tabhoz, így maradt a Concordos. Majd a gyalogtúra, mert sehol nincs olyan, hogy mini usb alj és usb dugó. Nagy kínomban madaras tes(k)ó 690Ft-ért mini-micró usb átalakító normál usb-ről,-re.
Haver alj levág, normál usb levág, forraszt és végre müxik a bill. .
4-es elosztó bedug tokos bill. , egér , szgép usb bill. , fényképező bedug, ebből csak a szgép bill. nem kezelte csak, amúgy a tokos bill. tegnapelőtt még nem volt akkor úgy ment az is.
Egyéni és lehet, hogy buta véleményem szerint a pendrivenak több szufla kell, mint egy egér+bill. és mivel azt mountolni is kell ezért elsődleges prioritást kap. Az egér és bill. is mountolás nélkül megy, csak rá kell dugni és voálá. A fényképezőnél azért nincs ilyen gond, mivel annak saját szufla van ott csak az adatok mennek. Az egér olyan érzékeny volt minimális mozdulatra is már a szomszédba akart már megjelenni, egyszóval nekem nem jött be. Remélem hasznos volt az infóm.[ Szerkesztve ]
Huawei U8230 + Ideos S7 Slim + Samsung Galaxy Ace + Sony Xperia Sola + Zopo C2 + Homtom HT 20 Pro + Cat S60
-
bostone
addikt
Milyen típusú billentyűzettel áldottad meg?
Sima mezei otg kábel kell hozzá +root?
Én is tervezem a billentyűt, de nem feltétlenül tokba épített, hanem valami ilyesmi:
[link]
Sajnos kevés felhasználói tapasztalatról olvastam.Közben rájöttem, hogy mégsem vagyok rootolva, bár a superuser telepítve van, csak nem csinál semmit.
Pedig megszoktam a trz-t, de sajnos hiába p.csölök vele, az én türelmem ide kevés, viszont a chache fixer érdekel. -
Nara19
aktív tag
válasz ForexGuru #8508 üzenetére
A tablet létjogosultsága csak Tőled (felhasználási célodtól) függ. Akarsz-e mobilnetezni látható méretű képernyőről, esetlegesen filmet nézni buszon, vonaton, nyaraláskor? Szoktál-e olvasni esetleg játszani? Ha teljes értékű MS Office-t akarsz használni munkára, akkor lesznek olyan funkciók, amit itt mem tudsz használni.
Engem a pixel problematika nem igazán érdekelt, hiszen a Rockplayer és a Vlc-ben be lehet állítani a nézhető képet.
Többször leírtam, 1-2 óra wifizéssel, kb 6 óra használattal, 40% háttérvilágítás mellett 45%-ra megy vissza a töltöttség, sztem ez elég jó.
Jó töprengést a választáshoz. -
Tex
senior tag
válasz bostone #8548 üzenetére
Anno mikor TRZ-t használtunk nekünk is rootolni kellett annak ellenére hogy van rajta SU.
A SOC-al minden gond nélkül sikerült is, csak arra kell vigyázni hogy utána mindíg újra kell indítani."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Csere-Beszámítás! Paidashu 27000MAH, 22.5W Gyorstöltő Powerbank!
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest