Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bucsupeti

    senior tag

    válasz wasabi69 #2148 üzenetére

    Karcok ellen fólia? Milyen fóliát találsz ami keményebb az üvegnél? Szóval a készüléken üveg lap helyezkedik el, ami köztudottan igen kemény anyag (gyémánttal lehet megkarcolni). Aki fóliát tesz rá az egyet biztosan elér, mégpedig azt hogy a tapintás érzékenységét rontja vele. Tudom vannak már igazán jó fóliák, de FELESLEGES mert nem karcolódik semennyire sem, még ha akarnád se tudnád megsérteni, max eltörni lehet. A fóliáról ennyit.

    Billentyűzetnek én a Multiling keyboardot használom. Ezen a billentyűk méretét három félére lehet állítani és azon belül még lehet kérni hogy szélesebbek legyenek. Mivel a készülék elég széles ezért meg lehet azt is csinálni vele hogy a billentyűzetet szétválassza két részre hogy két hüvelykujjal kényelmesen lehessen gépelni. Ilyenkor középen egy numerikus billentyűzet jelenik meg ami szintén jó ötlet. Van hozzá magyar plugin.

    Én lecseréltem a home-ot is mégpedig a GO launcher EX-et tettem fel. Valahol olvastam hogy ez gondot jelenthet, de nekem nincs vele semmi problémám. Már régen használom a telefonomon ezt a home-ot és nagyon bejött.

    Időjárás widgetnek feltettem a Fancy widgetet. Hírolvasónak pedig a JustReadert használom. Zenelejátszásra a PowerAMP jött be nekem (beépített EQ stb).

    Úgy vettem észre a bejegyzések alapján hogy sokaknak ez az első android alapú készüléke és ez okokz sok problémát, kérdést.
    A készülék nekem nagyon bejött. Fotelban emailezni, ebéd közben újság helyett ezen olvasgatni a híroldalakat, e-könyvet olvasni rajta, gyereknek odaadni ha az autóban unatkozik hogy nézze rajta a tom és jerry-t, egy gyors játék a "királyi" helyen stb....

    "Nem gond ha nem vágod a párologtatók bináris nyelvét..."

Új hozzászólás Aktív témák