Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • BYD Atto 3 menetpróba

    ma Ez kéne legyen a kínai slágertermék az európai piacon, mert tágas, olcsó és elég modern is. De adódnak kompromisszumok.

Új hozzászólás Aktív témák

  • vimes

    senior tag

    Sziasztok, egy elég érdekes problémám van. Van két Y200 otthon, az egyiken kipróbáltunk egy pár játékot: NFS Shift és Brothers In Arms 2 Global Front. Az első telefonon mindkét játék röccenés nélkül ment, így kipróbáltuk a másikon is, de elég érdekes, amit csinál(t). A telepítés ok, el is indul mindkét játék, de hasonló jelenséget produkálnak. Az Need For Speed fut normálisan, aztán nagy röccenés, és visszalép a pause menübe. Ezt kb. percenként csinálja játék közben. BIA2-nél meg gyakran hirtelen elmegy a kép, feketeség, aztán megjelenik a pause menü. Ez azért érdekes, mert a másik telefonon meg semmi probléma nincs. Az "akadós" példányban eddig nem volt micro sd kártya úgyh. vettünk bele egyet, és természetesen azon van mindkettő játék. Mivel csak az egyik telefonon van gond, elkezdtem az sd kártyára gyanakodni. Videólejátszásnál pl. semmi gond, csak a két játéknál csinálja ezt. Most akkor melyik lehet a ludas? Gyári visszaállítás kellene ide? A "jó" telefonban egy egy sima Verbatim sd kártya van (class 4, 4GB), a "rossz"-ba pedig most vettem egy PNY sd kártyát (class 4, 8GB). Nem tudom, h ez segít-e hátha.

    szerk.: azt még elfelejtettem, h a jó telefon sd kártyájáról vettem a "data"-t, mindkét játéknál, mert már nem találtam, h melyik oldalról is töltöttem le, és örültem, h egyáltalán találtam a játékokból normális HVGA verziót. Ez számít valamit?

    [ Szerkesztve ]

    "Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák