- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
őstag
válasz Zsocy155 #8401 üzenetére
Persze azt olvasgatom, azért írtam a kérdésemben levő kérdéseket, frissebb gyári romot nem talál a b111-től, de ezt akarom cserélni mindenképp.
Tehát csak a telefonra másolós és elindítós verziót szeretném csinálni, csak addig kérdezek még fel nem töltődik normálisan 30%-ról...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
HUTCHDB
nagyúr
nem tudom, hogy miért, de nekem spec a P6 alap viselkedése sokkal meggyőzőbb volt, mint a G2-é.
simább, smooth-abb a P6.
ráadásul a P6 gyári böngészője, teljesen hozza az IOS szintet, (i5) ami android szinten nagyon nagy szó!
nem vitázni szeretnek, de egyes embereknek sokkal többet jelent a működés összességében, mint a nyers erő, ami mögött döcögő, akadozó megjelenés van (jó ez G2-nél kicsit túlzás, de sajnos jelen van)." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
lcee79
őstag
-
lcee79
őstag
válasz s3nsitivity #8407 üzenetére
Köszi!
Ezek szerint a ONE X fórumán ezért nem láttalak mostanság
u.i.: És jó a B119?
[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
vonatospisti
csendes tag
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és a P6 az egyik kiszemeltem! Nehéz döntés ez mert legalább 3 évig szeretném használni! Igazából nekem fontosabb a zene minősége / persze normális fülessel/ mint a játék! Esetemben egy Sennheiser cx300II-es fülesem van, nem tudjátok, hogy ezzel hogy szól? Jah ezelött egy Xperia Ionom volt ha eléri azt a szintet akkor az már nekem tuti! Nem szeretném rootolni a telót! Válaszotokat elöre is köszönöm! http://mobilarena.hu/dl/s/rl.gif
-
s3nsitivity
addikt
jajam
Agyamra ment a halk hangszórója. Sokszor még ha a zsebembe volt se hallottam, hogy csörög.
Én 122-t használok, azzal semmi bajom, elvileg a 119 uaz csak eus verzióba.
Most jött ki a B118, ami elvileg jobb mint a 19 és 22 is.(#8409) vonatospisti
Én egy Sony MDR Z300-al használom ami hát nem egy erős darab és szerintem tökéletes, előtte egy One X-em volt. És hát ha a dolby nem beats audio biztos vagyok benne, hogy közel áll hozzá.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
-KP-
addikt
válasz freemanone #8411 üzenetére
elgépeltem. úgy értettem hogy ne használja. ma vettem t-nél, b103 rom van rajta. sajna nem tudok csatlakozni az itteni wifire emiatt állandóan a mobilnetet akarja használni...
-
lcee79
őstag
válasz s3nsitivity #8410 üzenetére
Nem valami logikus a számozás...
A 118-as az nem kínai verzió? Van benne magyar nyelv? És azt is simán fel lehet tenni? Nem kell hozzá semmit módosítgatni?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
-KP-
addikt
válasz freemanone #8411 üzenetére
igen azt sejtettem én is. most megpróbálom frissíteni a szoftvert, de ez az amit 0 napos android userként el akartam kerülni
noob kérdés, sd kártyát nem vettem pluszba. anélkül nem is tudom frissíteni?
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
-
lcee79
őstag
válasz s3nsitivity #8415 üzenetére
Mármint a gmail meg a youtube, stb amit le lehet simán szedni a playről? Mert az nem nagy érvágás
Ha van magyar nyelv benne akkor kipróbálnám.
Nincs leírása mit tud ez a rom?https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
ShadowX
őstag
Nem, mehet a belső memóriáról is. Ha a hivatalos update.app fájlokkal frissítesz, akkor az sd (külső vagy belső az mindegy) mappa gyökerébe lértre kell hozni egy "dload" nevű mappát és oda kell a frissítést bemásolni. Ha a készülék meg magától talált frissítést akkor is engedi.
-
Nimda
addikt
Bizony kínai link, (nincs benne gapps) de van belőle egy régebbi B118 teszt verzió, ami szvsz nem ugyanaz, de használható európai.
Én a kínait nem tenném fel, mert a régi B115-116-os cuccokkal is megszívták itt már páran.Amit az előttem szóló is javaslott, a B119-122 a nyerő jelenleg.
A kínai verzióról egy kis német cikk.
-
racerx
őstag
Apropo gyári böngésző.. Sikerült már valakinek a gmailos accból a könyvjelzőket beimportálni alá?? VAgy hogy lehetne a html-ben lévő mentett könyvjelzőimet alárakni?? (XML-t használ ha jól tudom)
-
jivanmukta
csendes tag
Üdv!
Én a cwm-et szeretném telepíteni. Az installer verzió ok, az megvolt, de amikor a bootloader verzióra kerülne a sor akkor ellenállásba ütközök.
A belső sd kártyára másoltam a touchrecoveryloader.zip-et, cwm elindít, install zip, majd choose zip from sd card. És itt a vége, eltűnik a menü, csak a kalap marad a képernyő közepén.
Telefon újraindít, és megint csak eddig jutok. 10-12 próbálkozás után egyenlőre feladtam.
SD kártyám csak szerdán jön meg, így arról sajnos még nem tudom próbálni.
Vagy mindenféleképpen kell hozzá sd kártya? Ez lehet a baj?"Önmagam vagyok önmagam otthona, önmagamban lelek otthonra, önmagam vagyok saját menedékem."
-
jegenye77
addikt
B112-ről B119-re frissítem a normál upgrade-el tehát a telefon menüjéből akkor elveszik minden beállítás,vagy csak frissül és minden megmarad?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-KP-
addikt
na állítgattunk kicsit a routeren, most minden jónak tűnik egyelőre
-
ShadowX
őstag
Elérhetô az xposed framework emui barát verziója az xda-n.
-
TomWexX
addikt
válasz jivanmukta #8421 üzenetére
Ha jól emlékszem, a CWM itt is bugos, és csak külső sd-ről enged telepíteni.
jegenye77: Ha menüből frissítesz, akkor megmarad minden.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
pokinca95
újonc
Sziasztok, én is most nézegettem telefonokat.
Nekem ez a teló nagyon megtetszett, de a kínai gyártóval kapcsolatba felmerül pár kérdés.. oké hogy amikor megkapjátok hasít mint az állat, de mi lesz fél év múlva? a kíni cuccok híresek a szar elektronikájukról, ami egy idő múlva tönkre teszi a telefont is.
Ti mit tapasztaltatok? a huawei telefonoknak elfogadható az élettartama?a másik két telefon amin gondolkozok a sony xperia SP, és a samsung galaxy s4 mini
-
ShadowX
őstag
válasz TomWexX #8425 üzenetére
Ezt egy kis trükkel meg lehet kerülni. Update.zip-re kell átnevezni amit telepíteni akarsz, és a cwm-ben pedig a apply update.zip-et kell választani.
Ebben a kínai b118-as romban elég sokat csiszoltak a gpu teljesítményén. Az asphalt7 már nem szaggat, viszont a textúra hibák továbbra is megvannak
[ Szerkesztve ]
-
kecskebégető
aktív tag
válasz pokinca95 #8429 üzenetére
A Huawei a 3.legnagyobb mobilgyártó miről beszélsz?
Ilyen szinten már mi számít,hogy amaeriakai a cég vagy "tádzsikisztáni"?
Gondolhatod nem azért ők a hamadikak mert hulladékot építenek bel.
Ez a telefobn is olyan minőségi anyagokból van amiről egy samsung csak álmodhat.Olyan finom innovációk(A kijelző, a kikpacsolva ébresztés,kesztyű mod,mozgásra lehetőségek.)amik a mindenappoknak szólnak nem kicseszett benchmarkoknak...ÉS ui a az sp és a s4 mini 80%-ban kínában előállított alkatrészekből áll PONT.Asszonták nekem,hogy szabadujjak meg azoktó a halotttizéktő
-
pokinca95
újonc
válasz kecskebégető #8432 üzenetére
van benne valami. köszi a választ.
azért még az s4 minin gondolkozok. még gyorsabb mint ez a telo. -
arminlok
senior tag
szerintem aki e között a kettö között gondolkodik s4 mini és p6 annak tényleg az s4 mini valo mert nem fogja látni ennek a szépségét ami számomra a külsö
-
kgabor3000
csendes tag
Sziasztok lehet hüje kérdés vagy megállapítás nem tudom. Ha felteszek egy app-ot felrakja a telefon memóriára ugyebár mikor áthelyezem sd re szinte semmit nem rak át de nem is a külső sd re rakja hanem az általam használható 4 gb ra úgy veszem észre. Ez normális? vagy valamit be kell állítanom? mert sajnos nem nagyon van már hej a 4 gb-on
Gábor
-
kgabor3000
csendes tag
Írok egy példát is az adott játék 555 mb ot foglalt kb a belső memórián átrakom sd re és kb 10 mb-al foglalt kevesebbet a belső memórián. És ez minden app-al így van.
[ Szerkesztve ]
Gábor
-
ShadowX
őstag
válasz kecskebégető #8438 üzenetére
Nem szaggat az, amíg be nem lakod
kgabor3000: miért szenvedsz az sd-re pakolással? Az elkülönített memória pont erre a célra van fenntartva. A régi idôkben még volt értelme, de ma már nem látok különbséget.
-
akosar
tag
Ma megérkezett végre Kínából a Sandisc Ultra 32GB class10 memóriakártyám (egy hónap után). Nagyon jól muzsikál a P6-ban! (4800 HUF-ért ajándék Mindenkinek ajánlom!
-
TomWexX
addikt
válasz kgabor3000 #8441 üzenetére
Csak a trükközéssel oldható meg. Arról bővebben a téma összefoglalóban....
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
ShadowX
őstag
válasz kgabor3000 #8441 üzenetére
Kevés a 4 giga? Te jó ég, milyen appokat használsz? A nagyobb appoknál általában megoldott, hogy a kiegészítô fájlok az sd-re kerüljenek.
Régen volt értelme, amikor csak 1 giga hely volt fenntartva az appoknak.
-
racerx
őstag
Nem emlékeztek, hogy hol lehet kikapcsolni a százalékos akkukijelzést?
-
mati12
senior tag
válasz kecskebégető #8432 üzenetére
A kikapcsolva ébresztés alatt mit értessz?
-
zola-
őstag
A t-mobilnál vásárolt P6 most is független?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért