- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi09
tag
"Ez a termék jelenleg nincs raktáron, de előrendelheti 2013.07.30. -i várható szállítással. "
Ezt írja, ha elkezded a rendelést.
Akinek megjön attól majd részletes beszámolókat várunk ám
-
endemondo
csendes tag
Nagyon jo teló..Csak az zavar benne hogy mivel nincs érintőgombja..ugye csak a kijelzőn ezért a 4,7"ból kb 4,5" lesz :\ Lehet hogy az egy S3 után meg fura lenne ..vagyis kicsi
-
Sterilzona
senior tag
Mit lehet tudni a huawei támogatásáról ? Szervíz vagy a rendszerfrissítések terén.
-
Cruzolka
aktív tag
válasz Sterilzona #359 üzenetére
Na ezaz? Idővel majd kiderül minden, bár ha valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata az tényleg
megírhatná...Zolka
-
addikt
Valakinek van már ilyen telója? Látom hogy itt a ph-n már lehet rendelni. Optimus G-ről jönnék, nem tudom jó ötlet-e.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
gabancs
addikt
válasz Jeanne d'Arc #362 üzenetére
Nagyon rossz ötlet szerintem!
-
addikt
-
Cruzolka
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #364 üzenetére
Szerintem, ha megjelenik valamelyik szolgáltatónál, menj el és nézd meg...aztán dönts...
Amúgy mi a baj a G-vel?Zolka
-
addikt
-
Cruzolka
aktív tag
válasz Jeanne d'Arc #366 üzenetére
Jah, ismerős... én is eladtam az N4-et. semmi baj nem volt vele csak már meguntam!
Zolka
-
bkiky01
senior tag
Elvileg lesz sima google verzió is. Tud róla valaki valamit?
-
endemondo
csendes tag
Van benne NFC ??
-
Zeki
nagyúr
395USD + Posta
meg vám és áfa, ha nem csúszik át.Amúgy nekem is baromira bejövős a telefon.
Fehérben.
A képeken van rózsaszín is nőknek, de ahogy néztem, az még nincs.[ Szerkesztve ]
-
endemondo
csendes tag
hu meg azért a P2 jobb a P6nál nem? :\
-
endemondo
csendes tag
Hmm érdekes : ami a mobilarena cikkben van első videó, ott játszanak a Riptide GPvel..és akkor nem lehet eltüntetni az alsó "gombokat" de youtubon meg találtam egy videót [link] ahol pedig mindig ott van egy nyilacska amivel el lehet tüntetni..
Hát remélem hogy ami a Mobilarenas videóban van az még nem a végleges és igazabol belekerult ez a lehetőség -
Cruzolka
aktív tag
Egy másik Teszt a P6-ról...érdemes elolvasni.
[link]Zolka
-
vacs
veterán
-
|AP|
veterán
akkor a videót kellett volna javítani, mert ez így nem tűnik túl alaposnak. Főleg úgy, hogy videóra külön is rá lehet találni.
(egyébként azért mindenképp elismerés a srácnak, hogy mindenhol ott tud lenni, és friss cuccokat bemutatni. Lásd például HTC One Mini rögtön a bejelentésekor, sőt egy kicsit még előtte is :-) ) -
Ritka90
csendes tag
Jó készüléknek tűnik. Érdemes megvenni? Tetszik benne a fém borítás, vékonyság. Vagy jobb vétel a Samsung galaxy s4 mini? Eddig S8530-at használtam, de ideje váltani. Melyik a jobb vétel összességében?
Köszi -
asdman0119
csendes tag
Valaki megvette már?
Én arra lennék kíváncsi hogy a kijelzője mennyire masszív, milyen könnyen törikbe ? -
gabancs
addikt
válasz asdman0119 #385 üzenetére
Tényleg azt hiszed, hogy a te kedvedért bárki is össze fogja törni?
-
paquita
tag
válasz endemondo #375 üzenetére
Szia, nekem nem tunt el a kezelogomb jateknal...
En rendeltem meg egyet, megprobalom sd kartya nelkul par napig, ha 3 napon belul nem indul ujbol akkor megtartom, amugy lemondok rola, barmennyire tetszik.
A telefon kijelzoje nem lehet tul vastag, ha az egesz telefon ilyen vekony, biztos torekeny...
A hatulja elvileg karcmentes. A telefon nekem nekiutodott egy fem manikurkeszletnek, es egybol megnyomodott rajta az aluminum keret. Szoval en tokban hordom, mert feltem elegge, de ha egyszer lerepulne valoszinuleg bucsut inthetnek neki : -
gabancs
addikt
-
d@minator
addikt
Most akkor ez IPS kijelző?
-
paquita
tag
De ezert is irtam elozetesen azt is, hogy ha valakinek ez fontos fogja a kezebe a telefont, es probalja ki, mielott ez alapjan hoz dontest.
A kijelzoje nekem tokeletes volt, minden szempontbol. En az xperia z-n gondolkodtam meg, de ahogy azt a kezembe vettem nem voltam tole elajulva, mert ennek is van ugyanolyan szep kepe, eros fenye, mint annak. -
maki12
senior tag
Nincs itt valaki,aki egy kicsit benfentes a Telenórnál? Nagyon örülnék neki ha felvennék a kínálatukba,ha tud valaki valamit kérem ossza meg,legalább ne reménykedjek!
HTC U11 & Nikon D5300
-
maki12
senior tag
Hát elösször is nekem pTelenornal jelentos kedvezmenyem van,amit szertnék beszámitattni a következő telefonomba,igy hát eggyértelmű hogy Telenornál szertetnék bevásárolni.. A második akom pedig a Ascend Mate... Függetlenűl minden hol 100k fölött van,míg Telenorba 90k kártyásan...Tehát lehet hogy duplán jól járnék!
HTC U11 & Nikon D5300
-
Joe-T
tag
Esetleg olyan infó nincs valakinek, hogy hol lehetne ezt a telefont kézbe venni? A magentásoknál ki lehet próbálni? Esetleg Media-Markt-ban?
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
Tibi09
tag
Valaki megkapta már? elvileg ma szállítja a T az előrendeléseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest