Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yeffy

    veterán

    Sziasztok!

    Remelem nem baj, ha erdeklodokent bekoszonok a topikba, es felteszek par kerdest. :D
    Igaz, csak felig-meddig leszek ON topik, talan nem tepitek le a fejem hihi.

    Szoval: sajnalattal vettem tudomasul, h szeretett Moto-m utodja (mar a masodik is) el lesz baszarintva, igy nezegetem, mi kovesse, es mar jopar tipust kineztem/megnyomkodtam, de mindig van valami, ami eltantorit.

    Jelenleg 2 eselyesem van, a V30, illetve az U11+. Eselyes volt a Pixel XL 2 is a pure android, illetve a "moddolhatosag gari mellett" miatt, de a tonnanyi gond eltantorit. Igy marad a ket szereplo, csak a V30-nal is irnak problemakat, amik aggasztanak, U11+ meg egy kisse nagy lesz szerintem, bar ez a kisebbik gond, ott a rohadt jack csati hianya ami nagyon bosszant. :W

    Mivel a kivalo 'ShatterShield' kijelzot el kell engednem, igy a DAC/AMP kombora mennek ra, a jo kamera, abban optikai kepstabi kepekhez es videokhoz is, nagy akksi, jack csati, minel hosszabb frissitesi periodus mellett.

    Utobbira, a frissitesekre kerdeznek ra, hogy 'nalatok' ez hogy megy? Mennyire kesik a hTC a droidverziokkal?
    Illetve, ha van itt audiofil, vagy csak audioban jobban jartas szemely, tudna-e nekem segiteni, h van-e nem horror aron minosegi, jol szolo Type C-s 'agybadugos' fules, amivel erdemben ki is lehet hasznalni ezen telefonban rejlo audiokepessegeket? Gondolok itt a nagyobb terre, melyek kicsit erosebb, de nem tulzo kezelesere, ilyesmik?

    Egyebkent jo a topik, es koszonet elsosorban Aryon87-nek a remek fotokert, ahhoz kepest, hogy telefon kamera, szerintem nagyon rendben vannak a kepek!

    Koszonom, ha elolvastatok, es meg ha valaszoltok is! :C :DD

    szerk.: ja, meg egy. Linkelte valaki fentebb a hTC UK BF arakat klubtagoknak. Ez valos, erre lehet szamitani? Ha letelt az egy het, visszaall az alapar? (Ami mondjuk nem tudom, mennyi, meg nem latom itt kint sem elerhetonek.) Mik a tapasztalatok vele, erdemes regelni?

    [ Szerkesztve ]

    Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

Új hozzászólás Aktív témák