- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesch
tag
válasz WinnerB0Y #24406 üzenetére
Azt vajon megmondják nekem IMEI alapján előre hogy megjavítják-e?
Boltigaris telefonom van wifi problémával, a bolt 30 napot mond gariztatásra, az meg nagyon sok, pedig ők is a Telemaxot emlegették, sztem ülnek rajta.
Szóval érdemes megpróbálnom Telemaxhoz bevinni?Ja és |V|etal !!! |,,|¸
-
pmSpeedy
csendes tag
Azt tudja valaki mikor lesz 4.2 frissités? ha lesz egyáltalán?
Megbuktam informatikai biztonság és menedzsmentből, de feltörtem a tanulmányi rendszert, és kijavítottam ötösre.
-
Hegasus
senior tag
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
I-S-T-I
tag
válasz Hegasus #24460 üzenetére
Az én környezetemben szinte mindenkinek androidos telója van, néha szoktam nyomkodni őket...
A csajok tényleg semmilyen widgetet nem használnak (max ami gyárilag kinn van, szerintem azt se tudják, hogy le lehet törölni őket), a haverok között általában az alap óra widget és valamilyen wifi, bluetooth stb. állító widget van kinn a kezdőképernyőjükön.Mondjuk az is szép amikor az ismerősök (általában nő neműek) telefonján megyek végig, hogy mindet lefrissítsem Volt olyan, hogy egy másfél éves Galaxy Ace még soha nem volt frissítve, jött rá vagy 2-3 OTA
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Hegasus
senior tag
válasz I-S-T-I #24461 üzenetére
ha valaki szereti úgy használni az androidot ahogy van, nincs is ezzel semmi baj, de ha egyik nap felkel és szeretné ha máshogy nézne ki az androidja, akkor van lehetősége rá
de szerintem ezek után a sense 6-ban nem nagyon lesznek kezdőképernyők és widget-ek, megnézik hogy mennyien kapcsolják ki a blinkfeed-et azt ha az elnyomó többség nem, akkor gondolják minek widget, meg főképernyő...
összeesküvés elmélet on
Benhans kollégának volt egy érdekes eszmefuttatása az apple és htc kapcsolatáról... mi van ha bevásárolt egy jó adag htc részvényt (az se kizárt hogy az apple-nek köze van a htc részvények mélyrepüléséhez) és elég szép befolyást szerzett a termék fejlesztésbe... ezáltal ios-android kombó ölt testet a htc készülékekben...
összeesküvés elmélet offWork it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
lcee79
őstag
-
Bulitt
addikt
válasz lcee79 #24463 üzenetére
De kikapcsolható
Személy szerint engem nem érdekel, hogy jön ez a blinkfeed, amíg kikapcsolható. Van aki használja, van aki nem. Picit olyan érzésem van, hogy amerikai piacra tervezve, ahol az átlag polgár csak ránéz a képernyőre, és ott van minden. Egy kicsi kis agy munka se kelljen.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
őstag
válasz Bulitt #24465 üzenetére
Nekem tetszene, de főleg úgy, ahogy a microsoft-ék csinálták
ne csak rss, hanem lehetne oda kitenni új mail, meg névjegyek, stb stb
De csak amerikai oldalak rss-ei nem nagyon nyerő...Azt olvastam én is hogy egyezkednek majd magyar oldalakkal is, de miért nem vehetek fel bárkit mint más hírolvasókba, és kész ?
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Hegasus
senior tag
válasz lcee79 #24466 üzenetére
mert "szavazás alapján" a felhasználóknak nincs szüksége rá, felesleges, mert azt szeretik ha minden úgy van ahogy és nem kell hozzányúlni.
#24468 lcee79 és ezért érthetetlen számomra ez a "a widget felesleges" dolog egy androidra, mert ha nem akarnám a testre szabhatóságot, akkor ott a többi rendszer...
[ Szerkesztve ]
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
nistv4n
tag
-
lcee79
őstag
válasz Hegasus #24467 üzenetére
Én legutoljára ma állítottam át a képernyőimet kb 3x, hogy melyik lesz jobb
Nem hogy a megvásárlás után 1x és kész, vagy egyszer sem...
Én sem értem ezt...De nekem feleségem sem olyan aki ne akarná váltogatni.. Ő azért nem akar windowst (mert tetszene neki a nokia--kinézetre) mert nem lehet állítani hátteret stb...
[ Szerkesztve ]
-
rígel
őstag
válasz nistv4n #24469 üzenetére
Nincs ebben semmi érdekes. A felhasználók zöme (nem csak a nők) leszarja ezeket a dolgokat. Egyszerűen nem érdekli, vesz egy telefont, laptopot, vagy bármilyen kütyüt és használja, sokszor hónapokig, netán évekig (míg meg nem fekszik a cucc) ugyanabban az állapotban ahogy megvette . Mi, akik kicsit megszállottaknak is tekinthetők vagyunk, jó ha 10%-ot kiteszünk. Nem vagyunk piacformáló erő.
[ Szerkesztve ]
-
nistv4n
tag
No igen, számomra azért fura ez, mert tényleg szűk réteg használja a widget-eket, viszont az azok mögött álló alkalmazásokat (vagyis inkább megoldásokat) sokkal többet. Mondok pár példát:
- ToDo alkalmazásokat, több ismerősöm is használja, és mindig a menüvel navigál oda, ha tudni akarja, mi van. No meg a nagy többség, aki még ma is papíron jegyzetel (és akkor nem is mondom a multiplatform megoldásokat, hogy melóban-otthon-telefonon is minden meglegyen, mert ez tényleg rétegigény)
- Facebook - na ezt tényleg szinte minden okostelefon tulaj használja, és kitudja tenni a friss dolgokat widgetként, ezt sem sok embernél láttam eddig..
- Időjárás, mindenkit érdekel, el fog-e ázni
- Naptár, az emberek többségének vannak határidős dolgai, nem tudom miért nem jó, ha két oldalra görgetéssel látja, mik a dolgok.
- Hírek, RSS-ek olvasgatása, ez sem hiszem hogy rétegszolgáltatás lenneMég iOS időmben nekem sem hiányoztak, aztán lett egy 2.3-as droidom, na ott már a funkcionalitás tetszett, de a külső egyáltalán nem. Mióta X-em van, imádom őket, mert a gyári variánsok jól néznek ki, jó rájuk nézni, van stílusuk.
[ Szerkesztve ]
-
losi73
senior tag
üdv tegnap már kérdeztem kaptam is 1-2 linket de az nem jó nekem,szoval van egy htc one xl rogers gyári független,most már nyitott bootloaderel,hogyan tudom ezt rootolni?googlet használtam de használható rootot nem találtam
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
kosturica
őstag
-
-
BenHans
addikt
válasz Hegasus #24462 üzenetére
Szerintem ez több egyszerű összeesküvés elméletnél. Sok jel utal/hat arra. Ha jobban belegondolunk az Apple-nek is jól jön és a HTC-nek is. A 10 éves béke meg végképp gyanús főleg ugye úgy lekommunikálva, hogy rájöttek hogy nincs értelme pereskedni.... jahj persze...
Én már csak azt várom hogy kijöjjön az iPhone 5s Ultrapixellel mert ugye az is csupán véletlen hogy mindenhol iPhone 5-tel hasonlítják össze elsősorban(az is gyanús hogy az első kameraösszehasonlító képek amiket nem a rendezvényükön készítettek a fotósok az iPhone 5 tel hasonlítja és jelenleg nincs is számottevően más)...
Ja és egész véletlen a HTC most hirtelen elkezdte a widgeteket háttérbe szorítani, néhány évvel ezelőtt még ezzel tűnt ki. Almában hány hasonló jellegű widget van?
Ha mindent számba veszünk akkor elég sok a gyanús elem... szvsz van az Apple-nek HTC részvénye gondoljunk csak bele hogy most esett az Apple, és volt már olyan kijelentés a cégen belül hogy [link].Ha mindez csak ennyiben nyilvánul meg mint a HTC One esetében akkor áldásom rájuk. (egy biztos a precizitással és minőséggel nem lesz probléma az optimalizációt meg nem is említem, és ami a legjobb nem kell soha Samsungot vennem )
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
GZoli7
senior tag
válasz BenHans #24477 üzenetére
Bocs, új hozzászólásnak akart menni.
Üdv
Elég sokat olvastam vissza, a Magyar nyelv hiánya miatt.
A telefon CID-je 044-es, JB alatt ugye nem működik a milliószor linkelt megoldás.
A kérdés az lenne, hogy ezt meg lehet változtatni, vagy csak custom rom a megoldás?
A morelocale2 nem az igazi.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
válasz GZoli7 #24478 üzenetére
Nembaj így is jó...
Nemrég jött frissítés ha visszaolvasol többet megtudsz. Valaki írta is hogy lett magyar nyelv és nem kell morelocale.szerk. [Itt is van!] Én ugyan angolul használom de megnéztem és már nálam is van
Üdv.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz Jamesch #24453 üzenetére
Hívd fel a HTCt hogy IMEI szám alapján neked garis e a telefon.
Van magyar szám nekik a támogatás fül alatt. Annyi a lényeg, hogy a szám elé ennyit be kell írjál: +361 ha jól emlékszem. Vagy csak simán hívd.
Szerintem boltba ha papírral viszed (bolti garanciás papírral) a Telemaxhoz ők is átveszik mert lényegében garanciás a dolog._MG_ :
Szerintem te is tedd azt amit Jamesch nek javasoltam. Hívd fel a HTC Magyar szervizszámát. Ott bekérik az IMEIt és a gyári számot (mind a kettőt megtaláljátok a simkártya kereten) és ők megmondják, hogy garis vagy nem.
Én 26-án vittem be a telefont és 5-én jött az sms, hogy mehetek érte (sajnos csak holnap jutok el odáig). Ez egy másik szerviznek 3 hónap volt és konkrétan csak karcos lett a képernyőm a szállítástól mert semmi érdemleges nem történt.. Szoftveresen próbáltak 3 hónapig helyreállítani egy hardverhibás telefont. Szóval itt tartunk.
Az a lényeg, hogy már megvan, megkaptam a munkalapot és most virul a fejemEUNE: iNeeko
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz BenHans #24479 üzenetére
Egyéééébként. Most fejből nem emlékszem, de van egy fájl a beállításokban amit ha letiltasz akkor előjön az összes nyelv (mert benne vannak a nyelvek csak ország-korlátozás' van).
Köztük ott lesz a Magyar is. Nekem angol (UK) az X és annak a filenak a letiltásával varázsoltam rá a nyelvet. Még nokiaprogramokfórumon ajánlották.EUNE: iNeeko
-
LouiS22
veterán
mediaserver wakelock-ügyben egy tipp: kapcsoljátok ki a képernyő lezárási hangot!
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Tyer
őstag
válasz LouiS22 #24483 üzenetére
Sose volt bekapcsolva...
Widget ügyben meg annyi a véleményem, hogy pont a widgetek miatt, meg a testreszabhatóság miatt ilyen elterjedt az Android. Ha az emberek, akik nem használják a widgeteket, tudnák hogy kell, jobbna használnák.
Én barátnömnek cska mutogatom, ö meg mondja, hogy ez maradjon...Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
Agony
aktív tag
válasz LouiS22 #24483 üzenetére
Nekem minden wakelock problémát megoldott a háttértár formázása. Lementettem a képeket, zenéket, meg a fájlokat amik nem befolyásolják a működést. Factory reset, file-ok vissza, minden újra beállitgattam és azóta tökéletes. 2 napot minden gond nélkül elketyeg folyamatos 3G-vel és szinkronnal, úgy hogy a 2. nap végén is van még 30%-om, szerintem ez már teljesen korrekt egy okostelefontól.
Start with a whisper, end with a scream!
-
I-S-T-I
tag
Az android azért ennyire elterjedt, mert az összes gyártó ontja magából az androidos telefonokat... És veszik az olcsó androidos telót, mert azon lehet fészbúkozni, meg Viberezni! Nem érdekli őket a testre szabhatóság, legyen olcsó, használható, lehessen csengőhangot, háttérképet állítani, menjen rajta a facebook meg a Viber azt csá Persze felső kategóriában már más a helyzet, ott az iPhone/WP8 a középkategóriában WP8-as telók, de az alatt csak az android marad. És a többség az alsó, alsó-közép kategóriából szemezget.
-
Emilchen
tag
Egy láma kérdés: Szeretném kitenni a kezdőképernyőre a Google keresősáv widgetjét. Hol találom?
-
I-S-T-I
tag
válasz Bulitt #24490 üzenetére
Az üzenetküldési funkciójához nem kell nagy csomag, sokan erre használják a Vibert Legalábbis az ismerőseim közül. Nálam a kb 200 telefonszámom közül 70-nek van vibere! szerintem ez nem rossz arány
Igaz a számok tulajának többsége korombeli (20 év körüliek)
-
losi73
senior tag
üdv egy kis help kéne mert meg probáltam egy fözött romot felteni cm-2.1b_179_20130301_evita ezt vagy egyel elöbbit,és most nem indul a rendszer csak fekete képernyö, recovery van fastboot menü is van,mi most az elsö lépés?
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
lcee79
őstag
Továbbra is gyengélkedik a HTC
Nem jó ez így...
-
WinnerB0Y
senior tag
Mivel lusta vagyok visszaolvasni, elárulja nekem valaki, hogy hogyan csökken ennyire az akkuidő?
2 nap az halálosan korrekt.EUNE: iNeeko
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest