- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosturica
őstag
Itt van egy videó a jövendőbeli zászlóshajóról.
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
zola-
őstag
Ha nem ruu a fájl amit letöltöttem, azt hogy tudom felrakni? zip formátumban van. német tmob 4.1.1. van szó
-
-
I-S-T-I
tag
Vagy csak kifogtál egy olyan darabot, amin beakad a sense ha leveszed a telót töltőről. ha a Gsam monitor fogyasztási listáján a Rendszer (com.htc.launcher) az elsők között van, akkor ez az oka...
Én minden alkalommal úgy kezdem, ha leveszem töltőről, hogy bezárom, utána jó...
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
válasz enginev3.0 #23344 üzenetére
[link] feketében csinos
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
g0n21
senior tag
Én egy kicsit most csalódtam!
A Sense mindig egy látványos, játékos, de mégis kellően komoly felület volt.
Most meg egy "élőcsempés" valami, amivel itthon az lesz a legnagyobb baj, hogy nem lesz hozzá tartalom.
Ha egy Pulse-ból, vagy a google Currents-ből indulunk ki, nincsenek képpel illusztrált highlightok, mert külön egyetlen magyar portál sem fejlesztette grafikusra az RSS-t, vagy mondjuk a Currents-ben elérhető tartalmat.
Tehát amit látunk rajta, az csodás, de elég kevés esélyt látok rá, hogy rendesen meg lehessen tölteni a kezdőoldalt tisztességes tartalommal.Ha az ikonok, stb, más is, nem baj, én szeretnék egy szokásos sense homescreent...
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
válasz Bulitt #23363 üzenetére
Sok kérdőjel van még ott a kamera körül. Ultrapixel sem tudjuk mit takar pontosan, az ImageChip 2 is homály. Remélhetőleg valamit tényleg tudnak és a konkurencia vakarja a homlokát most mit tegyen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
LouiS22
veterán
Azért a szokásos HTC marketing bullshit benne van ám ebben a sajtóközleményben is. Vajon mennyi idő alatt portolják a jóságokat a mi felbontásunkra? Merthogy tuti nem kapunk több frissítést, az egyszer biztos.
Az egyetlen hú a már ismert infraport, amit tényleg méltatlanul elhanyagoltak az elmúlt pár évben.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
LouiS22
veterán
Megnéztem a gizmondo videóját, első ránézésre windózfónsodott a Sense 5.0
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
zola-
őstag
válasz Avicularia #23368 üzenetére
Most tettem fel az apexet.
-
zola-
őstag
Ezt nem találjátok valahol? Csak olyat találtam ami zip. RUU_ENDEAVOR_U_JB_45_S_TMO_DE_3.14.111.27_Radio_5.1204.162.29
-
aAron_
őstag
SwipePad: Hyperspace Launcher érdemes kipróbálni, leginkább azoknak akiknek túl lassú a sense-es recent task manager videó
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
BenHans
addikt
válasz Avicularia #23368 üzenetére
[Ebben] a videóban többet mutatnak. Gondolom a főképernyőre be lehet állítani ezt is, de sztem nem törvényszerű (remélem). 8:10 től...
Én inkább a (szvsz) gyönyörű időjárás animációkat sajnálom meg a megjelenítést, remélem rá lehet majdan varázsolni és ezt sem kell törvényszerűen használni....️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
g0n21
senior tag
S-off lesz? ha igen, akkor valami fan majd protolja a sense 4+ -t a widgetekkel együtt.
De ez nem a HOX fórum?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #23373 üzenetére
Miután a mostaniban is kapcsolható, gondolom ez a feature ezután is meglesz. Nekem kicsit fura, hogy nincs Home gomb és oldalra száműzték.
-
LouiS22
veterán
Hogy ontopic legyek: ha jól olvasom, akkor a Viper következő verziójába visszahozzák a jó öreg USB-s cuccot. Hamarosan kiderül, hogy tényleg így van-e.
-
LouiS22
veterán
válasz Avicularia #23379 üzenetére
Biztos valami új trend lesz ez is. Nem tudom. Az első benyomások viszont mindenhol pozitívak az új telóról. HTC-t ismerve ebből sem fognak profitálni és két hónap múlva jön a One+ egy kicsit nagyobb akkuval meg egy piros csíkkal a hátán.
[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz LouiS22 #23380 üzenetére
Kinézetre nekem is bejön, de nem értem pld ezeket a gomb cserélgetéseket, akkor szvsz béna csempés win kinézete van a főoldalnak (ha ez kikapcsolható akkor bocsánatos). Elsőre pozitív az összkép egyébként.
Reméljük S-OFF lesz, különben biztosan el sem gondolkodok a megvételén hála a htc hozzáállásának a garis ügyintézésemnél. -
lcee79
őstag
válasz LouiS22 #23380 üzenetére
"HTC-t ismerve ebből sem fognak profitálni"
Nekem is van egy ilyen érzésem...
Amúgy képen nem nagyon tetszett, ez a ONE (M7) mikor jöttek ki a"kiszivárgó" képek,
és ráadásul a 3. gomb hiánya miatt azt hittem kamuképek, de ezek szerint nem volt az.
Viszont élőben nagyon jól néz ki, és nagyon vékonynak és keskenynek is tűnik.
Így első ránézésre nekem ez a metrós dizájn is bejön.
Kíváncsi vagyok a sense 5 ha megjelenik one x-re akkor mennyire lesz olyan mint ezen...https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
g0n21
senior tag
válasz LouiS22 #23376 üzenetére
Az összefüggés onnan jött, hogy akkor a "garancia-féltő" noob-ok, mint én is nyugodt szívvel romolnak majd. Tudom, hogy nincs köze hozzá.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
LouiS22
veterán
Oké, így már világos. Reménykedni meg lehet, de talán a Qualcommos HOX-hoz is most jött ki az S-OFF. Nyilván rá fognak repülni a témára, persze sokkal elegánsabb lenne, ha a HTC végre leállna ezzel a felesleges hülyeséggel.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Volna két kérdésem. AZ egyik a magyar nyelv. Ha jól olvastam a trükközés JB-vel már nem lehetséges....esetleg magyar nyelv telepítése? Vagy Morelocal2? Ezt kipróbáltam, de azt vettem észre h nem teljes értékű...maradnak még lefordítatlan illetve félrefordított részek...
A másik a kamera...fura, olyan homályos képet készít visszanézve, fakók a színek...vagy csak beállítás kérdése?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
lcee79
őstag
válasz LouiS22 #23385 üzenetére
Szerintem lesz, csak nem máricusban hanem később
Most néztem ezt a videót 8:30-tól ott a régi óra is a widgetek közt
Úgyhogy megvan, ha valakinek az hiányoznaDe semmi értelmeset nem csinálnak ezekben a videókban, csak pöckölgetik a képernyőt...
Nem tudják mit kell csinálni egy okostelefonnal?[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
I-S-T-I
tag
válasz LouiS22 #23385 üzenetére
Ha így lesz, akkor 1 vásárlót biztos buknak... Eléggé elszomorító lenne, ha a nyáron eladott 3Gs-emhez tovább lennének frissítések mint az alig fél éves HOX-omhoz... iOS 6.1 Jan. 28., Ugye a Android 4.1-et meg nov-dec körül jött ki...
-| i7-9700K + RTX 2080 AORUS |- -| Samsung S20 FE 4G |- -| Sabbat E12 Ultra |-
-
Tyer
őstag
NOS
Feltettem a GSam alapverzioját
Miben jobb a Pro?
Miért lehet, hogy a térkép 29%-on van, mikor be se kapcsoltam???
Épp megy fel a 3 betűs (ez leginkább kosturicának szolt )Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
válasz I-S-T-I #23391 üzenetére
Azt tegyük hozzá, hogy a 3GS-ed sem olyan fürge a frissítések óta mint kezdetben és bár a verzió szám ugrik, de az új funkciók nagy részét sem kapja meg... Más üzlet politika, de a végeredmény nem sokban különbözik.
-
LouiS22
veterán
válasz I-S-T-I #23391 üzenetére
Az Apple ebből a szempontból messze jobb konstrukció. Egyébként meg fos zárt és idiotproof (olyan igazi amerikai), de ezt eddig is tudtuk És emlékeim szerint azért a régebbi modelleken ott is döcögnek az újdonságok, plusz nem is kapnak meg mindent.
Közben megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
válasz LouiS22 #23395 üzenetére
mutasd a linket, hgoy hol irja, hogy miért ir 29%-ot, ha be se kapcsoltam.
KösziNEM VAGYOK TYLER!!!
Jó, elismerem, hogy sokmindent megtalálhatnék, de örülök, ha olyanelmondja, aki tapasztalatbol beszél.
Azangolom se a legjobb... a Google-é se mindig
Amugy meg általába arranem kapok választ, ami a legfontosabb lenne[ Szerkesztve ]
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest