- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz volvoguy #22950 üzenetére
Első hsz-ben is le van írva, ha jól emlékszem, hogy a 4.0.4-es frissítés óta nem jellemző annyira, max. nagyon 3d játékoknál, de nem okoz károsodást. Már.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
stilo18
addikt
válasz volvoguy #22950 üzenetére
Pár hete töltőn volt a telefon, elég sokat játszottam, majd a végén felmentem egy fehér hátterű oldalra. Láttam rajta egy nagyon kicsi sárga foltot. Amint kihűlt a telefon, egyből eltűnt. Azóta egyszer sem jelent meg...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Zsirmanc
aktív tag
-
enginev3.0
félisten
Ma megyek megnézni egy HOX-ot, vodában vásárolt, remélem azért független, ha nem akkor marad a vodás kártya
Már csak micro simet kéne varázsolnom a kártyámból
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
VD
őstag
válasz enginev3.0 #22955 üzenetére
500Ft-ért bármelyik GSM boltban megcsinálják. De SK sem nehéz. A lényeg, hogy ne legyen több 3-4 évesnél sim.
-
Avicularia
veterán
válasz enginev3.0 #22957 üzenetére
Nekem legalább 8 éves a magyar voda kátyám és simán megy a hoxban. Ebayről rendelt kivágóval vágtam ki.
-
istnag
addikt
válasz enginev3.0 #22957 üzenetére
-
Bazijoe73
senior tag
A HTC Car alkalmazásában hogy lehet lecserélni a gyári navigációt a hárombetűsre?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
enginev3.0
félisten
válasz Avicularia #22958 üzenetére
Pont zárás előtt ugrottam be a vodafoneba azt mondták nem tudnak vágni, de mondott a srác egy helyet, oda is nagyon siettem és végül ingyen kivágták nekem
És így csatlakoztam is hozzátok X-esek! Vonatoztam, megnéztem a telefont, tökéletes állapotban van, nagyon szép, sajnos csak 16GB-os verzió, de majd spórolok. Nagyon szép telefon, nagyon tetszik
HTC fiókba érdemes belépni? Sensationon sosem használtam
[ Szerkesztve ]
-
válasz enginev3.0 #22964 üzenetére
Felesleges a HTC fiók.
(#22966) enginev3.0: a sim kivevő pöcök remek vágóminta.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
enginev3.0
félisten
Akkor nem lépek be
Gondolkodom hogy szétvagdosom magamnak a blue mobilos kártyám és kipróbálom, hátha összejön nem? november 18.-án vásárolt One X, kicsi az esélye hogy független de mást úgy sem tudok kezdeni a blues kártyávalA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
rígel
őstag
válasz Avicularia #22958 üzenetére
Nekem már a DHD sem ette meg a régi SIM-emet, amit addig sosem cseréltem.Igaz az még westeles volt, el is tettem emlékbe.Mikor eladtam a DHD-t, a vevő 2 éves kártyájával sem volt térerő, kért újat, azzal tökéletes volt.
Mindezek fényében a HOX-ba sosem raktam volna kézzel szabdalt régi kártyát,pláne hogy a szolgáltató 5 perc alatt ad újat, csak be kell menni az ügyfélszolgálatraXaels:
Mondjuk ez érthető is. én mindig a szolgáltatómnál veszek telefont, nem is volt gond a cserével.
[ Szerkesztve ]
-
-
BenHans
addikt
[Így] már azért jobban néz ki, mint az előző sz@r photoshoppolt képeken, talán még ez a leghihetőbb, mert nincs másolat szaga, csak talán egy kis 8X.
És Tegra 4? Örüljünk vagy sírjunk?️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
Kövezzetek meg, de már elkezdtem vonzódni az SGS4/Note3 felé, úgysem hordom sokat zsebben, tehát nem a méret fog dönteni. a Tegra meg csak tovább erősíti ezt a gondolatot, bár majd még meglátjuk... hátha csoda történik.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
FeRRaR1
őstag
válasz BenHans #22970 üzenetére
Ez tuti kamu, több sebből is vérzik.
Youri
Igazad van, még egyszer nekem se kéne tegra, a beharangozott előnyökből kb semmit sem érzek
(játékok, fogyasztás, stb.) sőt inkább elvérzik itt is.De szerintem olyan specifikációkkal jön a T4, hogy eleve nem fognak rá építeni nagyon.
A T3-al más a helyzet, S4 hiánycikk volt még 2 maggal is nem hogy 4-el
Így nem volt nagyon más lehetőségük, várni vagy T3.[ Szerkesztve ]
-
Csak egy kicsit kellene olvasni. Ez is csak egy rajongói f@sconcept: "The HTC M7, also known as the HTC One now has leaked a bunch of times on the web, but Mohammad Mahdi Azimi wasn’t happy with the leaks, so he created his own version of the device."
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
BenHans
addikt
válasz FeRRaR1 #22976 üzenetére
Már csak akkor fogunk megvilágosulni amikor bemutatják hivatalosan, ezeket látva esélytelen előbb.
Xaels: igazad van de még mindig úgy tűnik hogy ez lehet az a forma ami legjobban hasonlíthat az igazira... legalábbis remélem, hogy nem azok amik eddig megjelentek
(Időközben fanatikus taggá avanzsálódtam. )
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
vatoteam
tag
Odáig nem jutottatok el, hogy le van írva a cikkben, hogy ez egy fan art?
-
mumk1
addikt
Őszintén meg lennék lepve, ha még egyszer belelépnének ugyanabba a kutyagumiba önszántukból.
Egyébként meg lehetett volna azért jobb a helyzet, ha lett volna némi tapasztalata a HTC-nek Tegra fronton, mert pl Asus sokkal jobban optimalizálta a Nexus 7-t.http://www.flickr.com/photos/airsmile/ --------- http://www.fotovesely.com/sk/kontakt/
-
válasz BenHans #22978 üzenetére
Ennek semmi köze nem lesz a végelegeshez. Szvsz ez még rondább mint a többi, nem vagyok rasszista de erősen látszik a "tervező" nemzetisége.
Amúgy meg ha már friss M7/One hír kell akkor: [link] A videón azok a képsorok vannak amik a HTC oldalán mennek a számláló mögött.
(#22981) mumk1: szerintem sem fognak még egyszer az NV-vel dolgozni. Csak ráb@szás az egész.
[ Szerkesztve ]
-
dani993
senior tag
Egy kis közvélemény kutatás mehet? Ha a telefont oldalra fordítva óvatosan megtekergetitek, akkor ad ki nyöszörgő, recsegő, ropogó hangot? Sorozatszámot írjatok hozzá
Xaels: Sorozatszámot légyszíves
[ Szerkesztve ]
-
-
dani993
senior tag
válasz Lacopapi #22985 üzenetére
Mert van két One X-em most és az egyik betonkemény a másik meg erősebb szorításra vagy tekergetésre nyöszörgő hangot ad. Pedig látszólag ugyanaz a minőség mindkettő. A keményebbik HT24EW a másik meg szoftverhibás és még nem értem haza hogy megjavítsam, így nem tudom a sorozatszámát, de gondoltam hogy SH kezdetű lehet. Viszont úgy látom nem ettől függ.
-
-
enginev3.0
félisten
Mintha olvastam volna itt valamit arról a három pontról, ami a menü gomb lenne, azzal mit lehet kezdeni?
-
válasz enginev3.0 #22990 üzenetére
"Az alkalmazások alján ott díszeleg az a fekete sáv három pöttyel a közepén, hogy lehet tőle megszabadulni?: amennyiben az android verziód még 4.0.3-as semmit. Előbb frissítened kell 4.0.4-es verzióra azután lesz rá külön menüpont a beállításokban. Ehhez menj a "Beállítások / Display, gestures & buttons / Recent apps button" menüpontba ahol 3 lehetőséged van. Vagy marad minden úgy mint eddig(ilyenkor a fekete sáv is marad), vagy a folyamatváltó(jobb szélső) gomb rövid nyomására feldobja a "Menü"-t és hosszú nyomására előjön a folyamatváltó képernyő illetve ennek a gombnak a rövid nyomására a folyamatváltó képernyő jön elő és hosszú nyomására a "Menü". Az utóbbi két lehetőség esetén megszabadulunk a zavaró fekete sávtól."
-
volvoguy
addikt
Üdv! Aezért a One X-nek elég sok tipushibája ismert, olvasható róluk a fórumokon, főleg a kijelzőt érinti mindez és a WIFI jel elgynegülését. Ez csak a korai kiadsúakra igaz, vagy a probléma fennáll a frisebb modellekkel is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
BenHans
addikt
És tényleg ott van a BL-ben a HTC! Méghozzá HTC One.... tanulnak.... Real-MU
-
aAron_
őstag
meguntam a hox sw-es hülyeségeit, úgy érzem ideje változtatni ezen légyszíves segítsetek egy kicsit ebben, ti milyen romot tennétek fel? szempontjaim:
1. legyen atom stabil
2. ne legyen bugos
3. ne legyen sense - gyári driod előnyben
4. lehetőleg a legtöbb gyári funkció működjön (kamera, bluetooth, wifi hotspot, OTG, stb.)
5. JB
6. akku idő
7. legyen hozzá support még egy darabig, esetleg OTA frissítéssel (van ilyen?)személyre szabhatóság nem olyan komoly szempont, gondolom egyéb programokkal megoldható minden
amiket eddig én néztem: TripNDroid CM 10.1, IceColdJelly421, de ezeken kívül még látom rengeteg van, kicsit a bőség zavarával küzdök
kernellel kell/érdemes valamit csinálni? még sosem csináltam ilyet, elég zöldfülű vagyok...
[ Szerkesztve ]
What is your ikigai?
-
vargapdavid
tag
Sziasztok!
HOXon gondolkodok én is.. Jelenlegi kiadásoknál és szoftverekkel vagy új ROMokkal üzemidőről tud valaki mondani valamit?
Valaki tudna esetleg linkelni valami jobb fajta védőtokot hozzá meg shieldet?
Köszönettel:
Dávid -
enginev3.0
félisten
Köszi, tudtam hogy olvastam valahol
Egyébként nagyon furcsa fogni Sensation után
Nagyobb ez ugye egyértelmű, teljesen műanyag, ez azért picit szomorú, és hogy nem ívelt mint a sensation
De azt hiszem meg fogom szokni :)
Kíváncsi leszek majd mikor huzamosabb ideig igénybe veszem akkor milyen lesz, pl holnap sulibanA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Hegasus
senior tag
válasz BenHans #22974 üzenetére
Nekem mondod... Nekem nagy csalódás a htc... A one x az első androidos telóm, és úgy terveztem hogy jó lesz 3 évig, de ez minden csak nem szoftver(de még ez se lenne gond, ha lecserélhetné az ember a garancia mellett....), de ezt már kifejtettem korábban.
Lehet hogy pont rossz passzban vettem htc-t, éppen kirúgtak jó pár szoftverfejlesztőt, vagy csak képesítés nélküli fejlesztőket alkalmaznak, akiket néhány házifejlesztő kenterbe ver... Lehet hogy qualcommal jobb lett volna(bár erre nem vennék mérget, mert olyan nincs hogy az alkalmazott fejlesztők egyik socra tudnak fejleszteni, másikra nem...) lényeg hogy csalódtam, és ott lettem biztos hogy rosszul döntöttem, mikor haverom sgs3át nyomkodtam, mondom megnézem az akkuhasználatot... 2,5 napja ment phone idle 60%, screen 25%... Nah mondom biztos fél óra... Helyett 3 óra és még 50% volt benne... Azt hittem sírva fakadok... És kérdezem mit csináltál, mondja csak böngészett és játszott...Ezért a biliműanyagot és a fos amoledet is el tudom viselni.
Szóval nagyon lehúzva érzem magam, mert biztosra veszem, hogy sgs4re fogom lecserélni, holott én ennyi pénzért nem akartam váltani egy éven belül... A bővíthető memória, (nagyobbra) cserélhető akkumulátor, és garancia melletti romolás(bár egy jól optimalizált gyári szoftal erre nincs is szükség) csak hab a tortán.Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
volvoguy
addikt
Na az utóbbi napokban annyi lehúzó hsz-t olvastam hogy megfordult a fejemben hogy a holnap érkező HOX-om átse veszem...küldöm egyből vissza...
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
BenHans
addikt
válasz volvoguy #22999 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Igen, ha belefér a keretbe, akkor érdemes lenne várni. Nincs már olyan messze az M7... na meg a többi.
De azért is jó lehet türelmesnek lenni mert lejjebb fognak menni az árak amint megjelennek az újdonságok. Így jobb vétel lehet az X+ is ennél.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyszerű kávé topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- További aktív témák...
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest