- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy nincs valami fix vagy akármi arra, hogy nagyon rossz hangminőségű videófelvételkor a hang?
Volt pár telefonom előtte (iPhone 4/4S, SGSIII) de ezek után ez valami botrányos...
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Hegasus
senior tag
válasz -FreaK- #14198 üzenetére
Sima pdf-et (ebook) amikor olvasok, nekem is ennyi szokott lenni (vagy több) 40%-os fényerőn, meg amikor minden személynek a telefonkönyvben beállítottam képet és email címet, akkor is 3 óra kijelző használat és még hátravolt 75%. Gondolom ilyenkor is csak az +1 mag dolgozik, amikor nincs semmi tennivalója a hoxnak. Ja és nekem gyári rommal...
Work it harder, Make it better, Do it faster, Makes us stronger.
-
heidrich
senior tag
válasz Giovanny #14206 üzenetére
Kiváncsi voltam mindig is egy HTC-re, eddig számomra majdnem mindenben jobb. (ami számomra legfontosabb a kijelző és az összeszerelés minősége)
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
Land
veterán
válasz heidrich #14207 üzenetére
Próbálj vele fotózni. Tegnap voltunk kirándulni, lőttem pár képet, de az S2-m szintjét meg sem közelíti sajnos. Festményszerű, zajos képeket lő. Pedig a nagy látószögű optika többet sejtetett.
Zenében viszont egész jól szól szerintem. Ez volt az S2 Achilles-ina...Még gyári ROM-mal használod?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
Land
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy a HTC-nek semmi köze a fényképezéshez... A Samu ért a szoftveres kamerabuheráláshoz, de a HTC nem.
Mire gondolsz pontosan? Be tudok linkelni tájképeket a tegnapról. Életlen és nagyítva borzasztó képeket sikerült lőnöm.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
twine
veterán
Igen egyetértünk de be kell valljam valahogy engem "sosem zavart" hogy a telefonal lőtt fotók zajosak, mert soha nem vártam "minőséget" tőlük,,az viszont annál inkább hogy beégett tejszerű ködös képet kapok,,,,
Én ez utóbbira gondoltam hogy az expozicióval,kontrasztal,telítettséggel lehet játszani..:
Mielőtt megszolnátok,,,tudom hogy ez sem az igazi,,,de engem meglepett mert kb 3 hónapja van meg a telefon és most volt csak a napokban időm lefeküdni kicsit a fűbe...
Eddig csak a tejszerű förmedvényt tapasztaltam...
A zajt esetleg az ISO mértékének állításával lehetne csökkenteni,,,de azt még nem tudtam kipróbálni
Ráadásul ennél a példánál "manualban" is eléggé beégett még, de ez volt az a kép amit össze tudtam illeszteni,,,hogy látszódjon a különbség....[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
Rendes fotógép automata módja is valami hasonlót produkált volna, a manual mód egész ígéretes lenne, de nyilván nem érsz rá bíbelődni, meg ugye nem is szabad profi fényképezőgép minőséget várni egy ekkora szenzortól.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
FeRRaR1
őstag
Sziasztok,
Volt szó itt a filmezés közbeni random fagyásról, eddig nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de most hogy hosszabb távon filmezni akartam, bizony teljesen változó időközönként kilépett a megvásárolt V player.
Egyébként is fura volt, hogy nagyon alacsony biten jelenítette meg a színeket, és kockásodott sávosodott a film.
Ennek fele sem tréfa gondoltam, így feltettem:
BS Player
Dice Player
MX Player
meg ugye a fennlévő Vp.Felmásoltam 1080p, 720p mkv, illetve sima avi fájlokat is.
Arra az eredményre jutottam, hogy hiába állítom a Vp-t szoftveres vagy hardveres lejátszás között, az mindig szoftveres marad, és micro laggol néha a sima avi is, látszik a gyors jeleneteknél.Ez kevésbé, de igaz az Mx és Dice playerekre is, szoftveres lejátszás, nem teljesen folyamatos, és néha kilép.
A megoldást a BS player jelentette. Legjobb hardveres gyorsítást kínálja, legjobb képminőség, és a legjobb sebesség mellet. Mind ez mellett a kilépések is megszűntek.
Szóval BS player, és filmezésre fel
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,SGS3 és HOX között gondolkodok,és lenne pár kérdésem: Van-e valami komolyabb hiányossága a telefonnak,olvastam hogy volt olyan hogy kopik a burkolat? Illetve lesz JB erre a készülékre? Minden infót szívesen fogadok.Köszönöm.
Zero Defect.No Compromise !
-
válasz Giovanny #14215 üzenetére
A kopás a fekete variánst érinti, de az sem kopás inkább fényesedés bár itt túl sok panaszt erre nem olvastam.
Hiányosság relatív de:
- Nem cserélhető az akku / valakinek ez előny és megelégszik 1800mAh-val
- Nincs mSD bővíthetőség / cserébe 26GB áll rendelkezésre szabad felhasználásra
- Nincs egyelőre USB OTG
- Kicsit agresszív a memória kezelés, van akiket ez zavar.JB lesz rá. MODACO-s hír/pletyka alapján már októberben. De az idei évben több mint valószínű.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz Giovanny #14217 üzenetére
Azt, hogy hamarabb bezárja a háttérben futó alkalmazásokat. Ez helyzet és alkalmazás függő. Van amikor 2 után bezárja a 3.-at, de van amikor megy 3-4 alkalmazás is a háttérben.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Egy ideje olvasgatom a fórumot és még mindig nem tiszta a szervíz, illetve a különböző nem-főzött ROM-ok közötti különbség.
Októbernen tervezek venni a Vodától HOX-ot. Na most, ez az úgynevezett "brand-elt" / vodás ROM-al fog jönni? Mi hátrányom lesz ebből? Illeve a vodás telókat hol lehet majd szervizeltetni? Nyílván ez se mind1.
Köszi szépen az infókat!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
rígel
őstag
válasz Giovanny #14223 üzenetére
Ez vitathatatlan
la_cc:
A brandelt hátránya hogy később kapod a frissítéseket. Viszont a magyar Voda tudtommal nem brandelt sw-rel árulja.
Szerviz: a szolgáltatósok ilyen szempontból a legjobbak, viheted a hivatalos szervizen kívül a szolgáltató bármelyik ügyfélszolgálatára.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
Lehet velem van a baj, de én ennél sokkal többet nem várok el a telefonomtól (2 auto - auto, 1 close up):
kép3:
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok!
Most jutottam el oda h összegyűlt a pénzem és szeretném megvenni a telefont. Kérdésem lenne h aki mostanában vett vagy tud róla valamilyen infót h T-Mobile-nál milyen gyártású készülékek vannak? Előfordulhat még h wifi vagy kijelző hibásat kapok? Valamint az az infó megállja a helyét h még mindig függetleneket árulnak? -
boksz
senior tag
Aki nem tud jó fotókat készíteni ezzel a telefonnal az elég láma lehet, semmi baj nincs fotóügyileg az X-el.
Képek a szövegem alatti facebook linken vannak !
https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
twine
veterán
"gyönyörűek" :/
Érdemes volt "lelámáznod" mindenkit.....Ezek után csak azt tudom mondani hogy eezeknél szebb képeket életedben ne láss....
Pedig pont lesz@rom milyen képeket készít a telefonom,,,ez az utolsó szempont egy készüléknél számomra.....
De legalább te "megmondtad a frankót"[ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Érzem én az iróniát,
Számomra viszont nem leszarom kategória és fontos ( de ezért vagyunk különbözőek ) .
Nem arról van szó, hogy a világ legjobb fotómasinája, De lehet vele szépen fotózni, és sok itt a rinya !!![ Szerkesztve ]
-
boksz
senior tag
Nem akartam én okoskodni, csak mivel fentebb többen is ( heidrich, land, twine ) írták hogy nem valami fényesen fotóz ezért bátorkodtam ....
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Sziasztok!
Elhülve olvasom ezt a fotózási mizériát, nem csak itt, más oldalakon is. El kellene már fogadni azt a tényt, hogy ezek a készülékek elsősorban telefonnak készülnek sokadik sorban fotómasinának! Vegyük tudomásúl, hogy ezt tudják nyújtani, ha valakit a fotózás érdekel, az ne drága telefonra költsön, hanem egy fényképezőgépre. Itt nem érv, hogy ilyen drága telefontól elvárható lenne, hogy jobb képet készítsen, mert akkor már szóvá tehetné egy építész azt is, hogy nem lehet vele 3d-s épület belsőt tervezni, a könyvelő, hogy, miért nem tud a telefonjában irodát működtetni? Pedig ha az árát nézzük, mindegyik területen egy jó kis spéci gépet vehetne rajta a munkájához.
Egy szónak is száz a vége, ahoz képest, amekkora a szenzora és a lencserendszere, hogy a beállítási lehetőségei mérföldekkel maradnak el egy közepes kompakt gép lehetőségétől, nagyon is jó képeket lehet vele készíteni.
És még valami, egy képet elsősorban nem aszerint értékelünk, hogy minőségben eléri-e egy profi gép általi képminőséget, hanem a tartalom és a mondanivaló alapján. Egy tulipánt le lehet fényképezni kifogástalan minőségben úgy, hogy a kutya sem nézi meg és úgy is, hogy a kép minősége "csapnivaló", de mégis ütős a mondanivalója, a szerkesztése."Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
boksz
senior tag
Azt hiszem mindenki tisztában van ( volt ) vele, hogy a HTC nem a kamerájáról híres.
Hetente olvasom a fórum, hogy a nem jó képeket készít ezért ....
El tudom fogadni a kritikát, de minek leírni hetente.https://www.flickr.com/photos/boksz/
-
Land
veterán
válasz Pistakiss #14241 üzenetére
Senki nem várt fotómasina minőséget. Én a többi csúcs telefonhoz viszonyítottam. Vagy pl a tavalyi etalon, az SGS2 is lemossa fotózásban. Na nekem az már bőven jó lenne... De sajnos jóval gyengébb.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Pistakiss
őstag
Háát!
A látott képek alapján én bőven az elfogadható kategóriába helyezem a képeket. Mindent a maga helyén kell kezelni. Az SGS2 képminősége lehet, hogy jobb, bár még nem néztem meg, viszont más téren ez a telefon lépi le azt. A többi pedíg már egy magasabb árkategória, ahol elvárható a jobb minőség.
Továbbra is azt tartom, hogy ezek a telefonba integrált "fényképező masinák" nem művész fotózásra lettek kitalálva, hanem dokumentálásra, hogy ezt is láttam, itt jártam. Ennél komolyabb célra már fényképező gépet kell venni. Nem tudom elképzelni, hogy pl egy ballagáson, vagy óvodai rendezvényen olyan szülő képeit vennék meg, aki telefonnal fotózta az eseményt. Bár elképzelhető, hoy valaki annyira jó szemű és vénájú, hogy még ezt ismeg tudja oldani. De ott nem a kép minőséget, hanem a jó kompozíciót és a jó helyzetfelismerést értékelnénk.[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
twine
veterán
válasz Pistakiss #14241 üzenetére
Annyit "segítenék", hogy kár volt nekem címezned a hsz-t....
Pont engem érdekel a legkevésbé a fényképező képessége a telefonnak...
Mert ha "minőségi" képeket akarok készíteni,,nyaralás, vagy bármi egyéb, viszem a fényk.gépem...
az esetek többségében árcimkéket, és nyitvatartásokat szoktam fotózni telefonnalCsak ha már szóba került, gondoltam hozzászólok a dologhoz, és a véleményem az, hogy ez a leggyengébb pontja a készüléknek...
Főleg, hogy szeretem a készülékeim képességeit a végletekig megismerni....Azt gondolom sikerült is ....
Ennyi és nem több,,,,de szinte éreztem hogy tovább lesz ez a dolog görgetve,,,,
már-már sajnálom hogy hozzászóltam a témához
Szép napot,,,,
A továbbiakban ha lehet kivonnám magam a "fényképezős" beszélgetésekből -
falijja
őstag
Szerintem egész jó képeket készít...én mindig a többi telóhoz viszonyítom hogy egy adott készülék milyen képet készít...sgs3 jobb valamivel a 4x-et gatyára veri....közepes....
-
aAron_
őstag
Pár fotó amit én lőttem, szerintem teljesen rendben van, kamera miatt felesleges panaszkodni.
What is your ikigai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest