Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• qfm

őstag

válasz naksys #8195 üzenetére

Bejövő hívásnál volt, hogy csak egyet csörrent a telefon aztán elhallgatott amíg fel nem vettem
    Ez úgy hangzik mintha benyomódott volna rajta a hangerő gomb.

Volt 2x fagyás market betöltés közben és 1x Titanium backup kilépése közben is.
    Mármint resetelned kellett miatta? Nem ment az fc sem?

Én az eredeti lunchert használom, amin a menüsáv alapból zöld színű, ezt magától váltogatja a rendszer -hol zöld, hol meg fehér.
    A gyári egy skinelt vacak, valószínűleg ezt tapasztalod, javasolnék egy launcher pro-t, egy adw ex-et, ez a kettő biztos jól megy heron, esetleg go launchert, azt áldják még nagyon, bár heron nem próbáltam.

Párszor újra kellett állítanom a módosított CPU órajeleket is, mert elfelejtette őket és visszaállt gyárira.
    Reset után vissza áll, be kell pipálni hogy set on boot

Az új market iszonyat lassan tölt be, megpróbáltam visszatenni a régit mentésből de fagyott indulásnál.
    A mentésben szereplő market hdpi vagy mdpi volt? És GB-ről származott?

Időnként törli az automatikus szinkronizálást a gmail fókomról.
    Ez bugnak tűnik, nincs rá ötletem, jelentsd.

Volt pár restart ami után nem tette ki az asztali ikonokat és widgeteket, üresen indult a főképernyő.
    Widgetek a belső memóriába vannak, ahogy az ajánlott? Mert akkor mennie kellene még kártya nélkül is.

[ Szerkesztve ]

• radi8tor

MODERÁTOR

válasz naksys #8195 üzenetére

Bejövő hívásnál volt, hogy csak egyet csörrent a telefon aztán elhallgatott amíg fel nem vettem

Ilyenem nekem akkor volt, amikor be volt kapcsolva valami olyan funkció, hogy némítsa el a csörgést ha megmozdítod a telefont. Marha idegesítő volt, mert sosem hallottam mikor a zsebemben volt, mivel amint megmozdult a telefon elkussolt.

⭐ Stella

Új hozzászólás Aktív témák