- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
adidas4death
aktív tag
megmondom öszintén erre nem tudok érdemi választ adni, mert én spec nem haszálom a sync-et, de szerintem más se nagyon. bár elképzelhető, hogy mégis használja valaki
DE nekem mintha ugy rémlene hogy droid alatt nem is megy a sync nem? nem tudom biztosan
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
Akkor szerintem nem a kábellel van a gond, ha lemezmeghajtóként meg felismeri :S
Ha jól emléxem akkor az Omnia HD-n symbian van ugye? Mert akkor elképzelhető, hogy lenne egy mód a telefonszámok kinyerésére
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
adidas4death
aktív tag
én még anno anyának mentettem át az n97-ről a számokat a Galaxy Mini-be mert az is céges lett és hogy mindenhol meglegyenek a számok, na mind1 nem is ez a lényeg
Ha bemész a névjegyekbe, azt hiszem az opcióknál találsz egy olyat, hogy névjegyek exportálása, vagy mentése valami hasonló.
-
adidas4death
aktív tag
és olyan esetleg hogy küldés? mert akkor mondjuk elküldenéd saját magadnak e-mailben utána meg már csak le kellene tölteni onnan
de muter nemsokára hazajön és megnézem neked az n97-en hogy hogy volt, ha addig esetleg nem jutunk döllőre
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
vááááázzzz
Lehet hogy megvan a megoldás közbe próbálkoztam itt az n95 8gb al
jelöld ki az összes névjegyet, majd másold át a memkarira (igy beleteszi a vcf-eket egy mappába) majd azt a mappát másold fel a HD2-re, utána meg már csak megnyitod a névjegyzéket, ott opciók, importálás, összes vcf imnportálása... és elvileg készEnnek működnie KELL!!!
[ Szerkesztve ]
-
adidas4death
aktív tag
kèrdezz egèsz nyugottan ha felerül bàrmi kèrdèsed a 2op.remdszerrel kacsolatban, segitek szivesen
meg itt a többi kollèga is akik szintèn segitenek ha tudnak. ✔
-
Peti N95
aktív tag
Szia! Szerintem tedd fel újra ezt a romot nulláról!
Ennél jobb miuit úgysem fogsz találni, (szerintem) minden hibátlan benne. Nekem T-nél nem kell semmit állítani hogy netem legyen, a Telenornál is menni kéne alapból, de ez nem biztos.[ Szerkesztve ]
★Huawei Mate 10 Pro★Samsung Galaxy Watch 46mm★GSX-R 600★Peugeot Jet Force C-tech★
-
pcnet
addikt
Szia!
Én is használtam MIUI-t, nagyon stabil volt és nagyon szerettem, csak szeretek kísérletezgetni, ezért kerültek fel más ROMok. Én is Telenoros vagyok és soha nem volt semmi bajom a mobil nettel. A frissen felrakott ROM néha újra indult, de egy nap alatt magához tért és utána már nem volt vele semmi gond. Szerintem is próbáld meg újra felrakni.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Tikakukac
titán
-
Toomy
senior tag
Sziasztok!
7napot használtam ezt a romot és most.HD2 NDT MIUI fejlesztői verzió 48,0
Napi szinten GPS nyomvonal rögzítés többször is. Néha IGO-val együtt használva és ma egyszerűen nem talál GPS jelet
Feltettem a GPS FIX-et, de azzal sem talál jelet. Valakinek valami ötlet vagy dobjak fel inkább a NEXUS 2.3.7 romját? Esetleg tud valaki megbízható romot ajánlani?[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DUNE médialejátszók topicja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen routert?
- BestBuy topik