Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kraftxld

    nagyúr

    válasz moonman #1341 üzenetére

    1, A Sense az a képernyő alján lévő menüsor? Annak kb a háromnegyede tök fölösleges volt szerintem.

    2, Igen, az összes menüt rendesen csak a kisujjammal tudtam pontosabban használni, ha a gépelést próbáltam a mutatóujjammal kb 30-40%-osan találta el a betűt amire nyomni akartam, a kisujjammal kb 80% volt.
    A régi windowsos menük meg egyszerűen katasztrofálisak.

    3, Hát nekem eltökölt vagy 10-20 mp-et is jópárszor, Wifinél, BT-nél meg a 3G-nél is.

    4, A telefont az ausztrál Telstra Clear árulta, gyárilag konfigurálva, és Telecom NZ-s simkártyát rakott bele a jóember, arról meg nem kapta fel az adatkapcsolat beállításait. Persze, a tanusítványt beraktam a trusted root-ba, különben wifin se ment volna a sync.
    A lenyíló menüben kell az adatatkapcsolat profilját töröljem? Ott akárhogy nyomkodtam nem dobott törlést. De lehet én voltam a béna.

    Eddig legalább 50 különböző eszközt konfiguráltam be activesync-re (Winmo 5.0, 6.0, 6.5, iphone-ok, Nokiák, iMate telefonok stb.), de eddig csak a HTC-kkel ment a küzdés. Ettől függetlenül még mindig az a személyes véleményem, hogy hulladék a telefon :)

    Ja, +1: Miért nem lehetett egy szabványos miniusb-t rakni a telefonra? A tanusítvány másoláshoz hátlap le, microsd kártya ki, adapterbe be, laptopba be, netről tanusítvány letölt, kártyára rá, telefonba vissza. Kicsit küzdős volt :)

    [ Szerkesztve ]

    | MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'

Új hozzászólás Aktív témák