Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petipetya

    nagyúr

    válasz Skillet #30094 üzenetére

    1.
    - Innen letöltöttem a RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.exe fájlt
    - Telefont charge only módba tettem, kábellel feldugtam a 32 bites win7 alatt, elindítottam az exe-t, a telón meg is jelent egy htc felirat, ám menet közben leállt ezzel a hibaüzenettel és a teló újraindult - de legalább betöltődött a belakott rendszerem.
    - Ugyanez történt amikor a telefont fastboot illetve htc sync módban kötöttem a számítógépre.

    2.
    - Miután az első pont alapján nem sikerült, megpróbálkoztam azzal, hogy a PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip fájlt és felmásoltam az sd gyökerébe.
    - A fájlt dombila útmutatása alapján átneveztem PB99IMG.zip-re
    - Elindítottam a telefont recovery módban, erre nem történt semmi csak bejött az a hibás recovery menü amely a még a rootolás alatt került fel. Ott pedig hiába választottam ki a az update zip-et majd aztán azt hogy install any zip from sd, azt írta hogy nem találja.

    3. A driverek jól vannak feltelepítve, pzoley oldalán az USB driver telepítés részt követtem szóról-szóra. Most amúgy a htc sync nincs feltelepítve a gépre, csak a driverek, mivel az útmutató szerint a sync progit letöröltem.

    4. Amúgy ez a recovery menü a root telepítése után már hibásan működött. Például egy factory data reset-re és wipe cache-re semmit sem csinál, csak hibaüzenetet dob, és a telót újraindítva a belakott rendszerem fogad.

    5. A telefonon a settings / sd and phone storage / factory data reset sem csinál semmit. Ha erre rányomok, akkor betöltődik a recovery menü és annyi - innentől a 4. pont szerint történik minden.

    [ Szerkesztve ]

    "nincs rá lezsóidő"

Új hozzászólás Aktív témák