Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoty4

    őstag

    Sziasztok

    Új vagyok a droidok világában és kérdeznék pár dolgot. Vettem a héten egy HTC Desiret Android 2.2-vel (gyári független). Így iphone után picit furcsa ez, de lelkes vagyok :)

    Lenne pár kérdésem hozzátok:

    1, Milyen SD-kártyát ajánlotok a telefonhoz? 4 gigás van most benne (gyári), elég a 16GB-os? Milyen márkát (kingston,sandisk vagy egyéb) és milyen osztályút érdemes (Class2,4,6 stb?)
    2, Feltettem a handcent sms-t, meg fent van a gmail is, hogy tudom kikapcsolni a gyári sms és a gyári e-mail klienst, hogy ne jelezzen mind a 2 program?
    3, Menűben lévő programokat, amiket például letöltök marketból, vagy gyáriak, be lehet tenni valami könyvtárba? Vagy csak az asztalon van ilyen lehetőség?
    4, Letöltöttem a battery status progit, hogy lássam az akksi töltöttségét mindig, nem lehet valahogyan a gyári kis jelzőn bekapcsolni valamit, hogy mutassa a töltöttséget?
    5, Rootolást is olvastam párszor itt, sőt keresgéltem is gugliban, de annyi leírás van, és annyi különböző, hogy nem tudom melyiknek álljak neki. Desire-ös tulajtól kérnék ez ügyben segítségét (Froyohoz)
    6, Ez többször is elhangzott, miylen navigációt ajánlotok, illetve hogyan tudom beszerezni? Nem csak magyarország térkép kellene, hanem nyugat- és dél-európa is.
    7, Van itt printscreen lehetőség mint a iphoneban (home+lock)?
    8, Gyári programokat, amire nincs szükségem, le lehet törölni a telefonról?
    9, Appbrainben láttam pár jó dolgot amiket linkeltetek, de pl 2$. Azt hogy tudom leszedni, hogy lehet érte fizetni, vagy ha installra rámegyek és a barcodescannerrel beolvasom, letölti ingyen?

    Bocsi, hogy kicsit sok kérdést tettem fel, 3-4 napig írtam össze, és ez már egy szűkített verzió, mert fórumolvasás közben jópárra választ kaptam :)

    Köszi a segítséget előre is.

    Zoli

Új hozzászólás Aktív témák