- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
N4ri87
senior tag
Hali!
Cseppet más téma, de azért megkérdem, mivel te is ugyan azt a romot használod, amelyiket én.
Szóval, nálad nem szokott elő fordulni, hogy a desire nem tud írni az SD-re? Illetve olyan tapasztalatod még nem volt, hogy nem érzékeli a jack dugót? Sajnos nálam ezek rendszeresen elő fordulnak és csak restart oldja meg, az is csak időlegesen!C805
-
r4z
nagyúr
válasz N4ri87 #11051 üzenetére
Most a sima rendszert tettem fel, hogy az új Sense-zes AuraxTSense még jobban lenyűgözzön majd A leírtakból semmit nem tapasztaltam, egyszer végleg tönkrement az SD-olvasó, alaplapcsere lett belőle. De ott már semmit nem olvasott be.
Szerintem az ext particiótól elöregedett a kártya, azért léphetnek fel ilyen hibák. Jack dugó passz, de valószínűleg hardver a hiba, próbáld meg sűrített levegővel átfújni, hátha helyrejön.[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
racerx
őstag
A Titanium Backuppal való visszarakáskor Ti visszateszitek a system (piros) cuccokat is?
Mert azok nélkül egy kicst macerás ugyanolyannak visszatenni a rendszert. Igaz nálam nem okozott eddig gondot a full restore (bár volt pár FC- de lehet h nem e miatt), Vagy van egyáltalán olyan amit SEMMIKÉPP nem ajánlott visszabackupolni? Tapasztalat? -
r4z
nagyúr
Komolyan mondom mindjárt falhoz vágom a Dezirét!! 10 percen belül kétszer kellett kivennem az akkut, mert nem reagált semmire. Semmi mást nem akartam, csak wifin böngészni! Túl sokat várok el egy csúcskészüléktől?!
-
Viper26
nagyúr
Állítólag decemberben jön az új sw a telóra, nem tudom mi igaz belőle..
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
petibacsi06
tag
válasz r3v0Lut10n #11036 üzenetére
Biztos,hogy a memkari volt rossz,mert az ismerősök gépeiben sem tudtuk hadra fogni.
Így vettem egy class 4-es memkarit,ami hasít is benne.
Azêrt köszi a segítséget. -
premete
veterán
Ebben a formában nem fér bele a nandba, a Desire rom 150 MB, a DHD-rom 306 MB. Teljesen lecsupaszítva sensevel még mindig 227 MB, csak úgy megy, ha a koplett /system/app az sd-n van.
A másik ami óvatosságra int, hogy alapból a htcsense.com, 30 hírforrás, és htchub be van kapcsolva, ez minden szinkronizációnál 15 MB adatforgalmat generál, ami lehet naponta 100-200 MB akár.
Mellette a laputa, a navi programjuk is tölt le rendesen, ráadásul Bp.-en 10 éve megszűnt dolgok vannak benne, tehát használhatatlan.
Viszont az akku a DHD rommal jóval tovább bírja, (wifivel kb. 2%/óra a merülés) és a quadrant a sima Desire rommal 1200 körüli, a DHD-rommal 1600-1700, gondolom a HD-n a modernebb cpu és több ram miatt még magasabb lesz.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
r4z
nagyúr
válasz premete #11065 üzenetére
Az nem megoldható, hogy a HTC Sync frissíti, és először maga a ROM, aztán az appok kerülnek fel? Ha működne, kicsit kockázatos megoldás lenne, de legalább mi is kapnánk a jóból. Akik pedig nem ilyen hardcore-userek mint mi, azoknak jó lesz a sima 2.2(.1?) is.
Szerk: álomvilágban élek, tudom
[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz sbazsi #10836 üzenetére
továbbra is várnék ötleteket: desire és a routerem között továbbra is kommunikációs problémák vannak.
közben teszteltem egy voda 845-tel, azzal első blikkre tökéletesen megy a kapcsolat.volt esetleg másnak is gondja a wifi-vel, ha igen, hogy sikerült megoldani
tömören: a router notikkal, és más telefonokkal (android és nokia) tökéletesen működik, és ugyanígy a desire máshol, más wifivel tökéletesen működik.
vagy törődjek bele? -
Viper26
nagyúr
Maps navi (brut) mekkora forgalmat csinál 1- 2 óra alatt?
-
Viper26
nagyúr
Rendeltem fóliát innen.Már csak meg kell várni, hogy ideérjen.
-
sparks
senior tag
Hi!
Engem is utolért az a sors, hogy a Dézi navigáció közben szépen fogja magát és újraindul. Nyáron nagy napsütésben, 1000 km alatt (Horvátország oda-vissza) egyszer sem csinált ilyesmit. Most, hogy nincs meleg meg rákezdett. Egy különbség volt igazán az akkori és a mostani állapot között: mégpedig a WCDMA, mert akkor végig csak GSM volt, adatkapcsolat nélkül. Nosza most kipróbáltam, mentem vele egy fél órát és sima GSM mellett, nem indult újra. Persze ez még nem mondható eredménynek, mert ez az idő nagyon kevés volt, de a bekapcsolt nagysebességű net mellett szinte 2-3 percenként újraindult Motonavos navigáció mellett. Akinek régebben volt ilyen problémája az nem lehet, hogy nála is ugyan ez volt a felállás? Majd még tesztelem, hogy mit csinál, csak mostanában elég rövid utakat autózom, oda meg nem kell navi. De ha lesz időm megyek egy hosszabb utat is és akkor csak kiderül, hogy valóban az kavar-e be. Más esetekben nem tapasztaltam még újraindulást, se fagyást. -
kosturica
őstag
-
SteeWe
aktív tag
Van arra megoldás, hogy az új telefonszámokat ne a telefonon vigyem fel, hanem pc-n és majd szinkronizáljam a telefonnal? Telefonszámaim a régi sim kártyán vannak azokat szeretném átvinni.
-
vince19
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon halk a hangereje a Desimnek, telefonálás közben max hangerőn is alig hallom.
/ igaz, elég nagy a zaj általában körülöttem /
Tudtok segíteni?
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
HTC(sok), G3, P8, G4
-
premete
veterán
válasz pzoley #11074 üzenetére
Nem hiszem, hogy a boot image kisebbre készítésétől a quadrant ennyit nőtt volna, az említett richardtrip kernelt pedig már beletettem a v06-ba tegnapelőtt. v7-v7a különbség:
boot.img 3 145 728 2010.10.07 17:27 ----7
boot.img 2 531 328 2010.10.08 01:26 ----7a
Ennek csak annyi az értelme, hogy akinek sérült volt a boot.img tárhelye, a kisebb annak is felment.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
-
kosturica
őstag
Nálam az RCMixHD v0.7a-val így alakult a benchmark :
Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
Na kezd egyre vonzóbb lenni a HD-s rom. Ha eléri a véglegest szerintem addigra beszerzek egy 16GB-os mSD-t és belekezdek majd a root-ba amennyiben nem kapunk gyárilag új Sense-t.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
fux82
tag
Sziasztok.
Valami infót nem tudtok a Desire HD-ről? Telefon vásárlás előtt állok és SGS mellett a Desire van versenyben illetve a Desire HD, csak nem tudni semmit a forgalmazásáról. Nekem Vodás kellene, vagy független, de sajnos nem találok róla az általános dolgokon kívül semmit. Egyáltalán lesz nálunk a szolgáltatóknál, ha lesz mikor és milyen áron? Érdemes lenne rá várnom? -
keIdor
titán
-
premete
veterán
Speedshopnál lesz DHD, független, november elején, 139.900+ÁFA, bár amennyiben addig a kamera is megoldódik Desire-ben DHD-rommal, akkor lehet, marad a Desire, mert a modernebb cpu és több rom/ram, 8 Mpixeles kamera nem nagyon éri meg a +60 ezret.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
LouiS22
veterán
-
premete
veterán
válasz LouiS22 #11098 üzenetére
Hát, nem olcsó, még nettó áron és kedvezménnyel sem; Az UK-ban 40 fontos előfizuhoz már ingyen adják.
Persze, az iphone 4 is kerül ennyibe, gyengébb processzorral, kevesebb rammal, kisebb kijelzővel, gyengébb kamerával, szimpla vakuval, cserélhető memória nélkül, flashplayer nélkül, zárt op. rendszerrel, az androidos cuccokon pedig modulonként cserélgethetünk mindent, kernelt is beleértve, ami program nem tetszik, azt telepítés előtt, egy mozdulattal kitöröljük a romból, és beleteszünk egy nekünk tetszőbbet.. Mondjuk, az almások marketingje sokkal jobb, ha a HTC-é is olyan lenne, még mindig el tudnák adni a 2005-ös blue angelt.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest