Új hozzászólás Aktív témák
-
unskillful
aktív tag
válasz Azazel71 #2350 üzenetére
Szia!
Nem kötekedésből, de ha béta rom van a telefonon, az még nem jelenti azt, hogy "mókolták". Én pl. jelentkeztem béta tesztelőnek, és sima OTA frissítésként jött rá a B313-as béta mályvacukor. Nem rootoltam, nem nyitottam bootloadert, nem cseréltem recovery-t, tehát teljesen gyári a telefon, mégis béta van/volt rajta. Csak azért van/volt mert ma frissült (megint OTA-n) B320-ra, és nem tudom, hogy ez még mindig béta, vagy már végleges verzió.[ Szerkesztve ]
The Devil whispered in my ear: your not strong enough to withstand the storm. Today I whispered to the Devil's ear... I am the storm
-
Azazel71
aktív tag
válasz unskillful #2353 üzenetére
Elnézést kérek minden tesztelőtől, ez így valóban nem mókolás.
Legalábbis a szó pejoratív értelmében, mindazonáltal mégiscsak egy BÉTA ROM,annak minden előnyével, és hátrányával, nem egy stabil kiadás,lehetnek gubancok vele, és adott esetben, nem is olyan egyszerű megszabadulni tőle. Szóval ha a kolléga minden szempontból " szűz" telefont venne, nem ajánlanám neki jó szívvel.
Mégegyszer elnézést a pontatlan fogalmazásomért, nem akartam senkit megbántani. Alapvetően azon kalandvágyó ifjakra gondoltam, akik a neten bogarászva rátalálnak egy bétára, és uccu neki, felhegesztik a telóra...
Mint pl. én is.
Ui. Szerintem ha végleges lenne, már mindenkinél ott figyelne.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
ORCA58
addikt
Nincs mit.
Azóta megtudtam, létezik egy app, amivel témákat lehet készíteni. [link] Nem a leggyorsabb, de nálam működött.
Egy G6-os telefonon próbáltam EMUI 3.0 alá. Sikerült egy oltári ronda témát szerkesztenem. Meg sem merném mutatni. Mentségemre legyen mondva, össze vissza állítgattam, kíváncsi voltam a végeredményre. Rengeteg mindent megváltoztatott. A felső ikonsor stílusát, színét. Értesítés beállítás háttérképét, betűk ikonok színét, óra és számológép valamint óra widget színét, stb. Természetes ikonokat és alakjukat is lehet változtatni. A sok változtatás miatt, az eddig általam megtekintett témáknál sokkal bonyolultabbat készített. Még a telefonkezelőhöz is tett háttérképet.[ Szerkesztve ]
-
Shinnokina
tag
válasz Lajos84 #2324 üzenetére
Sokkal egyszerűbb a megoldás, ha win10: amikor csatlakoztatod a telefont a géphez, jobb oldalt alul az Üzenetek ikon fehér lesz a tálcádon, arra kattints és egyszerűen kattints rá a kiadott üzenetre (ilyen mit szerentél csinálni ezzel az eszközzel-típusú üzenet lesz ott). Nekem ugyanilyen problémám volt az első csatlakoztatásnál, ez azonnal megoldotta. Utána már felismeri a telefont a win10 később.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
BlackDevil
aktív tag
Sziasztok.
A héten veszek egy ilyen telót. Mikre figyeljek, milyen gyári hibái lehetnek?»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
BOBAKILL
őstag
válasz BlackDevil #2357 üzenetére
Nem jellemző semmiféle gyári hiba a H7-re. Ha érdekel valami konkrét dolog akkor kérdezz és válaszolunk ha tudunk.
Pár apróbb dolog amire figyelni kell:
-névjegyzéket nem lehet rendezni vezetéknév/utónév szerint majd csak az új frissítéssel jön ez a lehetőség.
-gyári rácsos tok karcolgatja a gyári kijelzővédő fóliát. (kosz alákerül és az szépen csiszolgatja) Más fólia használatával ez kiküszöbölhető.
-Lehetőség van manuális frissítésre de OTA-n frissíts mert a manuális frissítést már sokan elbaltázták.
-Viber értesítésnél nem világít a led. (ez az alkalmazás hibája)Ennyi jut eszembe de lehet van még pár apróság. De egyik sem hiba igazából.
-
Azazel71
aktív tag
Nyugodtan lehet manuálisan is frissíteni, ha néhány apró szabályt betart.
1., A letöltott .zip fájlt NE CSOMAGOLD KI!!!
2,. MIELŐTT hozzáfogsz, csinálj egy full biztonsági mentést, HiSuite-al, vagy google fiókba.A fejlesztői lehetőségekben pipáld be az usb hibakeresés engedélyezését, és hagyd is úgy.
3,. A telefon akksija legyen legalább 80%-on.
Ha ezeket betartod,bármi gikszer is üt be, helyre lehet hozni.
A frissítés menete:
A letöltött NEM KICSOMAGOLT zip fájlt,nevezd át update.zip-re( ha nem ez a neve).
Az sd kártyán (NEM a belső tárhelyen),hozz létre egy "dload" nevű mappát.
Másold be a mappába az update.zip-et.
Beállítások/Frissítő/alul "menü" gomb/Helyi frissítés. Innen már intézi a telefon a dolgokat.
Figyelj arra, hogy a frissítések komulatívak, egymásra épülnek, adott sorrendben kell telepíteni őket.
Az [ITT] található ROMokat használd, az OTA updates alatt lévőket, az aktuális build számodnak megfelelőt.
A build számod a Beállítások/A telefonról menüben tudod megnézni.Ha bármiben bizonytalan vagy,kérdezz MIELŐTT hozzákezdenél.
A frissítést mindenki a saját felelősségére végzi.
Ui. 170-en már rendezhető a névjegyzék.
[ Szerkesztve ]
NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
beast0923
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja lettem én is tulaj, Sony SP után felüdülés
Arra lennék kíváncsi, hogy a Google Play-szolgáltatásokat, hogy lehet kiiktatni, mert az nekem is zabálja a telót kikapcsolt képernyőnél B140 van fent.
Nem csinált még senki valamilyen összefoglalót, romokról, leírásokról, rootolás, bootloader nyitás, stb? -
blasi20
tag
Aki kapott frissítést OTA-n 313-ról 320ra az írjon pls 1 kis szösszenetet h mi változott a béta és a 320 között.
-
Azazel71
aktív tag
válasz beast0923 #2360 üzenetére
Tessék : [link]
Boba: Én végigolvastam az egész fórumot, de szerinted még hányan mennek vissza 2-3 oldalnál többet?
[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Azazel71 #2363 üzenetére
Hát ez az, kevesen ismerik a keresés opciót a fórumon. Nyilván jó lenne egy összefoglaló, de ahhoz nem tudom mi kell és nem is értek hozzá. Mármint a tartalom az menne csak a megvalósítás nem. "Ismerek" 1-2 ember a fórumon aki meg tudná csinálni, még valami engedély is kell hozzá...
Aki nagyon akar az frissítsen nyugodtan a saját szakállára (én is megtettem persze), de inkább várja meg az OTA-t aki még nem csinált ilyet; a biztonság kedvéért.
-
veterán
válasz BOBAKILL #2364 üzenetére
Ha a tartalom megvan, akkor tudtommal egy moderátornak kell szólni, hogy rakja be, mivel topikgazda nincsen.
Próba topik is hasznos lehet a kinézet "tökéletesítéséhez"Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
BlackDevil
aktív tag
válasz BOBAKILL #2358 üzenetére
Köszi. Ma veszem át a telót. Ha van kérdésem megírom.
Azazel71-nek is köszi! Még egy darabig nem cserélek rajta romot.
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
Azazel71
aktív tag
válasz beast0923 #2367 üzenetére
Rokonlelkek lehetünk, én is SP.-ről váltottam, és lett egy marék könyvjelzőm innen...
-
Lajos84
csendes tag
válasz Shinnokina #2356 üzenetére
Sajnos ez sem segíttet, pedig már minden lehetőséget kipróbáltam, másik usb kábellel másik helyre bedugva, gyári visszaállítást is csináltam, de egyik sem oldotta meg a problémám.
-
Azazel71
aktív tag
válasz Lajos84 #2370 üzenetére
Dobj fel a gépedre egy total commandert, vagy bármi mást amivel könnyen tudsz FTP kapcsolatot létrehozni, a telóra pedig telepítsd ezt : [link]
Használtam sokat, nagyon jól működik, nem kémked, nem lop adatokat...
-
csokebmx92
csendes tag
Sziasztok!
Partnero GSM-nél vásárolt már valaki ilyen készüléket?
Hallani róluk jót is meg rosszat is.
Ők is Plk-l01-et árulnak vagy másik modellt?
Ha másik modellt mi a különbség?
Köszi! -
Ryder1
senior tag
válasz csokebmx92 #2372 üzenetére
Nem ismerem a boltot, de nem trükköznek a garival/tartozékokkal? Pár ezres miatt ne vedd szerintem random gsm boltban. Edigital/Speedshop/Media Markt abszolút jó szerintem.
-
Honor 7:)
tag
Szerintetek ebből kilóg a kamera?
http://www.speedshop.hu/termekek/2020232/nillkin-nature-tpu-hatlap-tok-honor-7-atlatszo.html -
Honor 7:)
tag
válasz gilimbgalamb #2376 üzenetére
Köszi ..egyszerűen nem találok rá, normális tokot ez hány mili vastag ?mert most láttam 0,8 as szilikont ..de digis tolómérővel megmértem 1.2 mm re lóg ki a kamera
-
Shinnokina
tag
válasz BOBAKILL #2362 üzenetére
Kellene valami kezdőtopik, mint más topikokban is van, ahová összefoglalóan le lenne írva mindez, mire kell figyelni, hogy frissíteni, és a visszatérő kérdéseknél egyszerűen az összefoglalóba irányítani az embereket. Nincs ilyen jogosultsága a topikgazdának?
-
blasi20
tag
válasz Shinnokina #2378 üzenetére
A honor 4c-nél mi csináltunk de ahelyett h elolvasták volna az emberek folyamatosan a fórumon kérdezgették ugyan azokat a dolgokat... ott se volt semmi értelme és sztem itt se lesz... ott odáig fajultak a dolgok h nem válaszoltak az okasak a kérdésekre így muszály volt elolvasniuk az összefoglalót....
-
Shinnokina
tag
válasz blasi20 #2379 üzenetére
Hát épp ez a lényeg, hogy nem kell leírni hússzor húsz embernek külön, hanem elég ha annyit írsz: olvasd el az összefoglalót. Nekem a note3-mal pl. marha sokat segített, mert az összefoglaló alapján a magam meg tudtam csinálni a downgrade-et Kitkatre.
-
paolinho
őstag
válasz Shinnokina #2380 üzenetére
Amíg nincs összefoglaló, talán davidsz kolléga (ahogy ő írja) összefoglaló szerű képződménye is megteszi kezdetnek.
-
Azazel71
aktív tag
válasz paolinho #2382 üzenetére
Jó anyag.
Ez biztos hogy így ? :
fastboot flash recovery SYSTEM.IMG
Nem inkább így?
fastboot flash system SYSTEM.IMG
Az elsővel a recoveryt fogja felülírni a systemmel, ha megcsinálja...szerintem, de lehet én tévedek.
-
Azazel71
aktív tag
válasz davidsz #2384 üzenetére
Gratulálok egyébként, jól sikerült összefoglaló.
Már csak rá kellene venni valahogy a látogatókat, hogy elolvassák mielőtt nekiesnek a telefonjuknak.NEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Reszi
tag
Sziasztok!
Azoktól érdeklődnék akik Telekomos készüléket vásárolta, hogy van-e előre telepített magentás alkalmazás a készülésen vagy gyári rom van rajta, ugyanúgy mint a webshopos független készülékeken (tudom, ez is független)?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Azazel71
aktív tag
Tiszta Talán csak sim alkalmazások néven van egyetlen cucc,de semmi bloatware, a huaweién kívül.
Webshopost nem láttam, de az enyém ha jól emlékszem a B130-as gyári rommal jött.
[ Szerkesztve ]
-
tgeri
tag
Szerintetek a http://www.modaco.com/forums/topic/375942-roms-honor-7-stock-rom-images/ címen található 140-to-170 frissítés "official" tényleg? Ha az ember stabil telefont szeretne, menjen fel a 140re a 170 vagy a "140 a vége a stabilnak jelenleg"?
Ki használ 170et? Tapasztalatok?
Előre is köszönöm,
TG -
blasi20
tag
170 stabil mint a szög! Ugyan az a baja mint a többinek. Nem igazán szereti kiölni az appokaz normálisan. Pl. Használd 1 napig a telefont utána indítsd újra és nézd meg telefonkezelőben hány futó alkalmazás megy.... ez 1 példa de ezen kívül nem igazán tudok felhozni negatívumot. De pl a bites optimalizáció sikeresen visszakerült.
-
Azazel71
aktív tag
Egyetértek a kollégával. Plusz nálam azóta a névjegyes anomália is megoldódott...bár lehet,hogy azt már a 140-is megoldotta, ezt nem tudom biztosan, de stabil mint a betonlufi.
[ Szerkesztve ]
-
njnl
aktív tag
válasz unskillful #2353 üzenetére
De jó, hogy írtad. Nekem is megjött!
De már nagyon érdekelne, hogy ez mennyire (fél)hivatalos 6.0 - mert ha már frissítgetik is az csak jelent valamit.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
kekkola
senior tag
Nekem is nillkin nature tpu van. Kilóg a kamera. Az a baj, hogy amelyik tokból nem lóg ki az pont az egyik lényegét veszi el a telefonnak, hogy szép vékony. Rendeltem rá nillkin üveget, amiben elvileg van egy mini üveg a kamerára is. Azt felrakom és szarok rá, hogy kilóg-e a kamera
O+8T
-
Azazel71
aktív tag
Találtam egy B320 changelog-ot az xda fórumon.
changelog:
* apps could be moved to ext. sd now
* new function "scroll shot" (you can make screen shots of large scrollable sides / works with browser &apps)
* solid explorer works now
* push notifications fixed againNEM ÉRDEMES IPHONE 5S-T VENNI, HONOR7 HELYETT !!! A T-mobil is független H7-et árul!!!!!Rohadtul nem éri meg frissíteni MM.-re, sőt B180-ra se.Csak azért frissít mindenki, hogy rossz legyen neki.
-
Azazel71
aktív tag
Elvileg igen.Nekem 170-en okés.
Ezek ugye megvannak ? :Alkalmazások kezelése/alapértelmezett alkalmazások/ email : gmail
Értesítés kezelő/ email : a prioritásos izén kívül minden bekapcsolva
Gmail védett alkalmazás?
-
blasi20
tag
A B320 is csak 1 béta... úgy h folytatódjon a várakozás... a végén még a motorola vagy a sony ericsson is hamarab tesz a telefonjára MM-et mint a honor...
-
Azazel71
aktív tag
válasz blasi20 #2398 üzenetére
Vagy a Nokia.
A fene tudja, amig a bétákról kapják a hibavisszajelzéseket, nem bánom hogy dolgoznak rajta.Szerintem inkább legyen később egy jó,mint hamar egy bugos.Nekem nem hiányzik ami az almásoknak, hogy az új rendszer frissítés után hazavágja néha a telókat...
Aki türelmetlen, tolja fel a bétákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Politika
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Huawei Pura 70 - fura lettem