Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurczi73
csendes újonc
Segítséget kérnék. Boldog tulajdonosként szeretném az ex WP7-es telefonommal használt névjegyeket a W-live fiókomból a Honor7-re juttatni. A laptopra lementettem egy .csv file-t, azzal tudok valamit kezdeni?
-
apezka
aktív tag
Ha én a Frissítés ikonra nyomok, ami valóban jelzi a kis piros pöttyel, hogy van frissítés azonnal a Bejelentkezés" és "Új" gombok jelennek meg. Ha neked nem akkor te valahogyan már korábban beléptél...
De hogy? HiCare verzióm: 2.0.4.300 tehát nem a verzió különbség a hiba.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
-
lenovomen
aktív tag
Ma megvettem a nilkin tokot speedshopban. Remélem nem megy tönkre hamar. Idáig tetszik, jól passzol.
-
kinzo
csendes tag
válasz lenovomen #2106 üzenetére
Hello,nekem decemberi a telefon nilkin frosted tokkal és az átkozott tok a telo jobb felső sarkában már el is van törve...pedig mint a hímes tojásaimra úgy vigyázok a telefonra,szóval ezidáig még nem esett le. A tok 1x lett levéve. Január végén vettem észre,hogy el van repedve. Ráadásul szerintem sem a kamera,sem a kijelző nincs 'védve'. Egyéni vélemény,csalódtam a nilkinben...
kinzo
-
paolinho
őstag
Egy érdekes sztori történt velem a telefon kapcsán. Az elmúlt időszak során kínosan kicsi szabad területem maradt a telón (PLK-L01), ezért - tekintettel arra, hogy a fájlkezelőből nem tudtam értékesnek mondható területet felszabadítani -, arra gondoltam, hogy csinálok egy rendszer-visszaállítást, amely le fogja pucolni a nem kívánt felesleges dolgokat. (Természetesen megcsináltam a szükséges mentéseket a képek, zene stb. kapcsán.)
Ezután nekiláttam az alaprendszer visszaállításának:
Első körben a 3 gombossal próbálkoztam, de az valami incorrect dologra hivatkozva azonnal leállt a telepítés, majd visszadobott a TWRP- felületre.
Sebaj, akkor jöjjön a Biztonsági mentés és visszaállítás, de hogy hogy nem a Törlés elindítása után az újraindítás ezúttal is a TWRP-be juttatott.
Okay, akkor gyalulok innen. Cache, Dalvik cache, Data és (sajna) a System lett törölve. Azért sajna, mert természetesen a rendszer nem tudott felállni ezután, de a nagyobb baj az az volt, hogy a teló elfelejtett kommunikálni a PC-vel is.Nem részletezem, hogy hogyan, de sikerült újra kapcsolatot létesíteni a két eszköz között, és Fastboot indítással feltettem a B100 system.img -jét (korábban már visszatettem a stock recovery-t). Viszont a 3 gombossal már nem tudtam telepíteni újra a B121 rendszert, ami pedig korábban már Soltee fórumtársnak sikerült. Nekem ugyanis a teló a telepítés helyett folyamatosan újraindult (pedig elég türelmesen kísérletezgettem vele). Lévén, hogy nem kínált fel innen frissítést a rendszert, szintén Fastboot, és ment fel a B121 system.img-je. Ezt követően a rendszer azonnal felajánlotta a B313 frissítést, amit gondoltam, hogy kipróbálok, és itt ért a meglepetés, ugyanis a letöltést követően, amikor indítottam volna a telepítést, rövid időre lesötétedett a képernyő, és a telepítés helyett 4-5 újraindulási kísérletet követően újra feláll a korábbi rendszer.
Van esetleg valami tippetek, hogy mi lehet a baj? Vagy arra, hogy miként lehetne egy totál alap színtre hozni a telót? Mert így nem tudok frissíteni se 3 gombossal, se OTA-val.
-
fjudors
aktív tag
-
CubiaC
csendes tag
válasz lenovomen #2107 üzenetére
Nem tudok erre válaszolni sajnos, nincs összehasonlítási alapom, már az első perctől kezdve 2 kártyával használom, egy magyar és egy osztrák kártya van benne. Nap végére (kb reggel 7-8 körül veszem le töltőről) mindig marad benne min 30%, de általában 40 is.. ha nagyon-nagyon használom, akkor 20-25.. szóval meg vagyok elégedve az akksijával
-
kasee
aktív tag
Touchplus fóliát használ valaki a telefonon?
Korábban írtátok, hogy a P8 fólia felelne meg rá méretben.
Kipróbálta valaki?Működik rendben, nem lóg le vagy hasonlók?
hol lehetne most beszerezni megbízható forrásból?
köszi -
Soltee
tag
válasz paolinho #2110 üzenetére
Ez ügyben kényes a teló.
Ellenőrzi ugyanis a felrakandó ROM és a rajata lévő egyezést.
Ha valami nem passzol nem megy fel. Eddigi telóim (volt pár) mindegyikén volt full ROM felrakás ami nem nézett semmit felment és kész, viszont ha rosszat raktál kuka. Na itt azért ebből a szempontból ez jobb.
Tehát mielőtt ráflashelnél, a telón lévő ROM system, recovery, boot, stb egyeznie kell azzal amit fel akarsz tenni. Ha fastboot van akkor a full stock ROMból az extractorral kivenni az img-ket és azt rátenni. Majd sd card dload mappába uazon ROM update.zip, kikapcs és 3 gombossal fel kell mennie. Ha sikerült, tuti tiszta gyári telód lesz. -
Black&White
addikt
válasz paolinho #2110 üzenetére
Komolyan nem tűnt fel, hogy:
-azért nem tudsz tiszta telepítést végrehajtani, mert TWRP van fent gyári Recovery helyett.
-hogy a TWRP-ből indított wipe System törli a rendszer partíciót, ergo OS nélkül marad a telód.Kiemeltem a fontos részeket, a megfejtést meg rád bízom!
-
doongoo
addikt
válasz Black&White #2116 üzenetére
olvasva nekem is ez tűnt fel először:
"Első körben a 3 gombossal próbálkoztam, de az valami incorrect dologra hivatkozva azonnal leállt a telepítés, majd visszadobott a TWRP- felületre."Más: 7i-vel nem kacérkodik valaki véletlenül. Szimpi benne, hogy 2 SIM + micro SD a speckó szerint, nem úgy, mint a nagytesója
[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
Egy érdekes sztori történt velem a telefon kapcsán. Az elmúlt időszak során kínosan kicsi szabad területem maradt a telón (PLK-L01), ezért - tekintettel arra, hogy a fájlkezelőből nem tudtam értékesnek mondható területet felszabadítani -, arra gondoltam, hogy csinálok egy rendszer-visszaállítást, amely le fogja pucolni a nem kívánt felesleges dolgokat. (Természetesen megcsináltam a szükséges mentéseket a képek, zene stb. kapcsán.)
Első körben a 3 gombossal próbálkoztam, de az valami incorrect dologra hivatkozva azonnal leállt a telepítés, majd visszadobott a TWRP- felületre.
Sebaj, akkor jöjjön a Biztonsági mentés és visszaállítás, de hogy hogy nem a Törlés elindítása után az újraindítás ezúttal is a TWRP-be juttatott.
Okay, akkor gyalulok innen. Cache, Dalvik cache, Data és (sajna) a System lett törölve. Azért sajna, mert természetesen a rendszer nem tudott felállni ezután, de a nagyobb baj az az volt, hogy a teló elfelejtett kommunikálni a PC-vel is.Nem részletezem, hogy hogyan, de sikerült újra kapcsolatot létesíteni a két eszköz között, és Fastboot indítással feltettem a B100 system.img -jét (korábban már visszatettem a stock recovery-t). Viszont a 3 gombossal már nem tudtam telepíteni újra a B121 rendszert, ami pedig korábban már Soltee fórumtársnak sikerült. Nekem ugyanis a teló a telepítés helyett folyamatosan újraindult (pedig elég türelmesen kísérletezgettem vele). Lévén, hogy nem kínált fel innen frissítést a rendszert, szintén Fastboot, és ment fel a B121 system.img-je. Ezt követően a rendszer azonnal felajánlotta a B313 frissítést, amit gondoltam, hogy kipróbálok, és itt ért a meglepetés, ugyanis a letöltést követően, amikor indítottam volna a telepítést, rövid időre lesötétedett a képernyő, és a telepítés helyett 4-5 újraindulási kísérletet követően újra feláll a korábbi rendszer.
Van esetleg valami tippetek, hogy mi lehet a baj? Vagy arra, hogy miként lehetne egy totál alap színtre hozni a telót? Mert így nem tudok frissíteni se 3 gombossal, se OTA-val.
-
paolinho
őstag
-
paolinho
őstag
Elnézést kérek mindenkitől, de a munkahelyi gépemről irtam reggel, és a küldést megakasztotta a Websense, legalább is nálam azt jelezte, és így nem is engedett tovább. Aztán ezt megnéztem még két gépen, ahol ugyanígy jártam. Csak most szembesültem a mobilomról én is, hogy mit barmoltam itt össze.
Mégegyszer, bocsi.Másrészt Soltee és Black&White, köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Tangerine
senior tag
Csak nekem nem működik az automatikus képernyőforgatás?
Mi lehet a hiba?
Az alkalmazásokban működik, pl a böngészőnél elfordítja, de a főképernyőnél fix portré mód van oldalra fordítva is. 180 fok esetében pedig fejtetőn maradnak az ikonok.Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
rebuilt
tag
egy hét és itt a kistesó és nem is olyan rossz felállásban.Mindjárt az elején látható hogy 2 sim kártya +sd kártya is bele préselhető.
plusz még 30 Euro jóváírás[ Szerkesztve ]
Ha már eladtad amit hirdettél vedd a fáradtságot és írd oda hogy ELKELT vagy akár törölheted is.Mind a ketten jobban járunk!!!;
-
Gyurczi73
csendes újonc
Nekem olyan furcsaság van, hogy bár simán összehoztam a Samsung tv-vel, azonban a tvgo alkalmazásban nem indítja el a lejátszást. Erre van valami megoldás, vagy az App problémája?
-
paolinho
őstag
Nos azt hiszem, ideje önkritikát gyakorolnom, azaz suszter maradjon a kaptafánál! A nagy társzabadterület növelgetése okán addig flashelgettem a telót, míg végképp kinyírtam. Élet ugyan van benne, és fastbootba is tudom kapcsolni, de sajnos jelenleg semmi mást nem csinál, mint újraindul folyamatosan.
Sajnos komplett romot nem lehet flashelni rá, és a 3 gombosra meg meg sem nyekken. Próbáltam a B100-as a B121-es, és a B130-as IMG-it is felflash-elni rá, de semmi nem hozott eredményt.Esetleg lát valaki esélyt rá, hogy életre lehessen a telót kelteni valahogy? Vagy próbálkozzam a Telemax-nál?
Megköszönném, ha segítene valaki! -
lenovomen
aktív tag
Azt hogyan tudom beállítani, hogy ha gépre kötöm a telót csak töltsön és adatokat ne osszon meg? Vagy van benne ilyen funkció?
-
lujzy27
csendes tag
Gyári rácsos tokot lehet hozzá venni valahol magyar webshopból?
[ Szerkesztve ]
-
rebuilt
tag
egy helyről letölthető az összes eddigi frissítés.
Ha már eladtad amit hirdettél vedd a fáradtságot és írd oda hogy ELKELT vagy akár törölheted is.Mind a ketten jobban járunk!!!;
-
igali
tag
A HiCare app-ban nekem is mutatja, hogy lehet frissíteni (már) B350-re, de mikor rámegyek a Rendszerfrissítés gombra, akkor átvisz a Beállítások- Frissítés ablakba, majd ott is megnyomom a Frissítések keresése gombot és azt írja, hogy nincs frissítés. Nem értem mi a gond... :S
-
-
vonyarc
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodok egy ilyen mobil bevásárlásán. Azt kérdezném, hogy vr. téren teljesen jól használható a készülék? Cardboard és társaira gondolok. Előre is köszönöm. -
max-11
tag
Sziasztok!
3 napja van meg a H7-em. Kissé szokni kell a méretét, eddig Moto X 1-em volt, az 'kezesebb. Sok mindenben dicsérném a készüléket, viszont ami nem jó, hogy a beszéd mikrofont gyakran eltakarom telefonálás közben, mert pont oda kerül bal kézzel fogva a kisujjam.
Másik: az első nap kb töltőn volt, tegnap nyüstöltem, de nem volt gond, ma viszont elkezdett rém gyorsan merülni, 6-14 óráig 100%-ról 16 %-ra merült, pedig ma alig használtam. Más is tapasztalt ilyet? mi lehet? 1 db időjárás app-ot jelöl "nagy fogyasztású alkalmazásnak" (HD Widgets) és összesen 6 db fut kikapcsolt képernyőnél... Fogyasztási szintén az adat: Hardver 33% Szoftver:67%; Fényerő automata. Nova Launcher-t használok. Valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
Google Play Szolgáltatások/ Google Szolgáltatások szokta így meríteni, ébresztgeti a kijelzőt folyamatosan. Nézd meg a futó folyamtok közt. Próbáld meg kilőni a folyamatot. Esetleg a fiók szinkronizálást nézd át és ami nem kell azt kapcsold ki.
Továbbá a Google Helyelőzményeket kapcsold ki ha esetleg nem lenne kikapcsolva. -
max-11
tag
válasz BOBAKILL #2147 üzenetére
Köszi. A "Google Szolgáltatások" csak néha villant fel néhány mp-re a futók közt. Nem sok minden van ami szinkronizál. 3 db mail fiók ami megy és arra szükségem is van, ezek 15 percre vannak állítva, egy időjárás app 30 percre, a többi szokványos, nekem nincs telepakolva alkalmazásokkal a telefonom sem, játék nulla...
A Helyelőzmények az nem tudom hol van : ([ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz Honor 7:) #2139 üzenetére
Köszi! Hát sajna az eddigi keresgéléseim, érdeklődéseim a megoldásra nem hoztak sikert, úgyhogy nincs más ötletem nekem sem a megoldásra, mint a cimbimmel a jövő héten visszaküldeni Angliába a Vmall-hoz megpróbálni gariztatni a telcsit. Tekintve, hogy nyitva a bootloader, nem tudom, hogy ezt mennyire veszik szigorúan, de referálok itt, ha lesz bármilyen eredmény is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple asztali gépek
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest