- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
Hát, ember, a dvd ''minősége'' is szánalmas! Ugyanis, ettől még maga a felbontás limitált. Ez kb olyan, mint a vita a konzol/pc tábor között a TV kontra monitor felbontására vonatkoztattva! Igaz, felnagyítom kicsit a dolgot, de tény, minnél nagyobb a felbontás, annál szebb a kép. Az más kérdés, hogy maga a ''jelenet'' milyen tré esettleg! Én speciel egy jó természetfilmben el tudom képzelni az értelmét a nagyobb felbontásnak, de mondjuk egy gagyi hollywood-i filmnek tökmindegy!
Külömben, a következő sokk majd a szagos tv lesz! (puki)
Ugyanis, a reklámok is így fognak működni, pl. öblitő virág illatát egyből fogod érezni, vagy a tisztasági betét mellé kapcsolnak valami kellemes szagot, hogy megvegyed! Persze, ha Nő vagy, de a pasiknak meg sörszagot fognak árasztani, hogy több sört igyanak!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Allien
veterán
válasz macilaci78 #53 üzenetére
Röhelyes. MA! De, ez már részben valósság, persze Japan-ban!
1. Milka reklám? A réten a lila tehén szánkázik lefele, majd elpukkantja magát, UPSZ!
2. Hírek: ''-Kínában bányaszerencsétlenség történt, a beáramló metán gáz (most működésbe lép a szag automatika, ami érzékelte, hogy metán gázt ''kell'' imitálnia) belobbant (BUMMM)''.
3. Kokkolino maci öblitőt önt a mosógépbe, amely ''rózsa'' illatu, és ezt TE érezni is fogod!
4. Foci VB, fű szag, sör ''illat'', kinek mi, ugye!
[Szerkesztve]Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
VargaI
senior tag
linket tudnál adni, hogy honnan szedted le őket én pl a microsoft honlapján elvesztem, és mindent találtam csak videókat nem , egy kérdés: nektek pl az ultraviolet 1024p-s trailer-e ment rendese? mert nálam nem megy hardweres támogatás ide vagy oda , pedig 60-80%-nál nem több a proci kihasználtsága , amúgy quicktime-hoz nem adtak ki ilyen szoftveres update-et csak mplayerhez? mert a mov-hoz is jól jönne
[Szerkesztve]Az idő pénz, az egyetem idő, hülyeségekre meg nem költöm a pénzem. - - - - - - - - ''The answer for the ultimate question is: 42.''
-
Ati77
tag
[link]
Az első találat.
MP10 reklám nem semmi minőségű (1920*1080-as felbontású).
Most nem találom az oldalon, még ősszel töltöttem le.
Terminator 2 sem éppen videós (1440*1080).
CRT-sek előnyben.
Bár néha kockásodik kicsit (pl. a Living Sea-ben a sok hal úszkálásánál), de ezek 8 mbps-re vannak tömörítve, míg Tom Cruise nyála 18 mbps-en csordul ki.
Amerikai fórumban D-VHS-hez, D-Theaterhez hasonlítgatták a minőséget, nálunk valahogy ezek a formátumok elsikkadtak:.
[link]
(Persze IMAX, IMAX 3D sincs hazánkban)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest