- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
Aktív témák
-
atus
senior tag
Miért lenne a porosodás probléma? Még ventilátorok használata mellett sem egy nehezen megoldható gond. Pedig azért ventikkel jóval több levegő áramlik át a gépen. A hermetikus lezárást komolyan gondoltam, a fő hőtermelő egységek mind a gép külsején lévő bordára vannak kivezetve, a maradék 10-20 W hőt meg a bordák belső felülete át tudja venni. Szerintem működne. De érdekelne a te indoklásod is, mert a négy kérdőjelből ítélve nyomós okom van feltételezni, hogy te tudsz valamit amire én eddig még csak nem is gondoltam. Eddig még indokokat nem hangoztattál. Kíváncsi vagyok.
Ez bebizponyított tény, még a TV-ben is bemutatták! - by klepto
-
Egon
nagyúr
Szerintem a hermetikus lezárást Atus úgy értette, hogy a ház oldallemezeinek réseit lehetne szigetelni (mivel a hőt kívül adja le), és nem azt gondolta hogy berakod az egész cuccot egy ládába, bezárod és eldobod a kulcsot...:P
Ez utóbbi esetben a melegedés mindenképpen problémát okozna: a hőt így vagy úgy de - le kell adni a környezetnek..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Elektromos cigaretta 🔞
- MárkaLánc
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Windows 11
- Bambanő háza tája
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest