Új hozzászólás Aktív témák
-
Mooka-Miki
senior tag
Jaaaaj megy az álszentség rendesen. Ritkán nézek tévét, de tegnap valami reklámban láttam csupasz meztelen nőt... az bezzeg mehet... délután 4-kor.
Szerk.: Tudom hogy nem ugyanaz a szervezet bírálja el a játékot és a reklámot, na de akkor is...
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Igen, ez egy nagyon találó szó. Álszentség.
-
dabadab
titán
válasz Mooka-Miki #1 üzenetére
"Ritkán nézek tévét, de tegnap valami reklámban láttam csupasz meztelen nőt..."
Ugye, azt vagod, hogy itt egy amerikai ugyrol olvashattal?... Marpedig ott nem nagyon fogsz te meztelen noket latni a reklamokban.
DRM is theft
-
Def26
félisten
Ha az a kép a játékból van (gondolom abból) akkor baromi jól fog kinézni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
törölt tag
válasz Mooka-Miki #5 üzenetére
Az ilyeneket beteszik az "R" vagy "NC-17" kategóriába. De ennek mi köze a témához?
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
"S mi a helyzet a filmekkel?"
Azokra ugyanaz a besorolasi rendszer van, mint a jatekokra.
Ha mar alszentseget keresel, akkor inkabb abba az iranyba nezzel, hogy az eroszakkal joval kevesebb problemajuk van, mint a szexszel. Az siman mehet a TV-ben, hogy valaki szetlovi valaki masnak a fejet, de egy fedetlen mell mar orszagos botrany.
DRM is theft
-
Mooka-Miki
senior tag
OFF-ba tettem, át lehet ugorni. Köze pedig annyi van, hogy hol látod érvényesülni a kategóriák hatását? Az eladó nem ad el egy (legyen mondjuk) 14 éves srácnak 17+ -os tartalmat? Dehogynem. A moziban adnak jegyet 18+ -os filmre egy kiskorúnak? Seperc alatt.
A másik oldalról közelítve a dologhoz: Egy egészséges családban ahol a szeretet és törődés, a dolgok megbeszélése mindennapos, ott sosem lesz gond egy kivillanó mell, vagy egy rakat headshot.
-
törölt tag
válasz Mooka-Miki #9 üzenetére
Az USA-ban láttam érvényesülni. De ha belegondolsz, miért akarnának egy rakat filmet PG-13-ba tuszkolni, ha nem lenne jelentősége a besorolásnak?
-
_Scythe_
aktív tag
Hol láttál te ilyet? Én 30 éve nem.
mod: Úgy értem 30 évesnél fiatalabb produkcióban. (Ja és ne a Fűrészt hozd példának, mert az nem Tv-ben megy és nem du 4-kor, és adult only )[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz Mooka-Miki #9 üzenetére
"hol látod érvényesülni a kategóriák hatását?"
USA-ban (ez tovabbra is egy USA-rol szolo hir). Az AO (18+) besorolasu cuccokat pl. a Wal-Mart (olyasmi, mint nalunk a Tesco, csak megolyanabb) egyaltalan nem forgalmazza, M besorolasut meg csak olyannak adnak el, aki tudja igazolni, hogy legalabb 17 eves. A filmesek sem veletlenul tepernek a PG-13 besorolasert, a magasabb korcsoportba valo sorolas komoly bevetelkiesest jelent.
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Mooka-Miki #14 üzenetére
"valójában működik-e ez a rendszer"
Miert, szerinted mi okozza a bevetelkiesest?... Az, hogy a nezok kozul egy csomo ember kiesik a korhatar miatt, mert ok nem nezhetik meg.
DRM is theft
-
dabadab
titán
válasz Mooka-Miki #18 üzenetére
"Tényleg nem nézhetik meg"
Az eladasok csokkenese azt mutatja, hogy tenyleg nem nezik meg. Nem felteteles, hanem kijelento modban. Ez a valosag. Ezert adnak el kevesebb jegyet, ezert kisebbek a bevetelek, mert valoban, tenyszeruen es konkretan nem nezik meg.
Nem tudom, hogyan tudnam ezt megjobban elmagyarazni.DRM is theft
-
PowerBuldog
veterán
válasz Mooka-Miki #20 üzenetére
Egyszerű pedig. Ott más az emberek felfogása. A boltos tényleg nem adja el a játékot, a mozis nem adja oda a jegyet. Ennyi. Nem az van, mint itthon, hogy mindenki szarik a korhatárra nagy ívben.
A mell vs headshot meg szintén az ottani kultúrából adódik. Vallásosabbak, ezért nem tolerálják a csupasz mellett. De mivel háborúzni minden nap háborúznak valakivel, ezt jobban elviselik.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
jookomak
őstag
Egységsugarú júzer (én): erőszak, és szex? kell a játék.
tetszik, remélem hasonló érzelmeket, feszültséget kapunk, mint a fahrenheitben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest