- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
breetai
aktív tag
CSÚCS! DE! Miért kell vele szept. 14-ig várni!???? Én értem, hogy az ősszel kezdődik a szezon és stb. meg persze a Memorial Day 11-én.
Akkor is miért!?"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
törölt tag
áááá ez megint büntetős, számolom már vissza a napokat Halo 3 óta nem vártam ennyire játékot
[ Szerkesztve ]
-
plejik
addikt
Nem tűnik rossznak.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
breetai
aktív tag
HHÁÁÁÁÁÁTTT!!! Lehet, hogy neked közel van ez a bő 1.5 hónap. DE! Én már rég félretettem a pízt, a játék egyértelműen kész van, ill. kinyomták/legyártották a kópiákat ... Akkor mire várunk még??? Nem vágom minek itt a plusz feszkó kreállás? Akit érdekel egy kicsit is az mind már tűkön ül, akit meg hidegen hagy az még 2-3 hónapnyi x-edik kedvcsináló után is kihagyja majd.
"Értem én, mert értem, hogy gőzgép. De mitől megy!?" XBL: Breetai HUN
-
ferencka
tag
jó lesz.várom már én is.kiváncsi leszek mit dobtak össze a skacok a műhelyben
Az a baj hogy egyes embereknek kiskorukban sokmindent megengedtek............csak a gázt nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Autós topik
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Battlefield 2042
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest