Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
Fúú, ez nagyon zsir. Sorolnám miket kéne dájrektiksztizenegyesíteni...
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
Az eredeti sötét szürke dzsungelharca nekem szimpibb volt, bár én ahhoz szoktam. Ezt is ki kéne próbálni.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Nexuiz
tag
Több játékkal is csinálhatnának ilyet elég pofás lesz szerintem.
Nem én voltam!
-
ViZion
félisten
Engem zavar, hogy Viccboksz rovatban van...? akkor PC-re megint fagyi? Na ebben az esetben elmehetnek a fejlesztők/kiadók a #&@&@#{}c>&!!! És még lágy voltam.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
Azért ez túlzás. "Halo was not intended to be the Xbox's flagship game due to internal concerns and gaming press criticism, but Microsoft VP of game publishing Ed Fries did not act on these concerns. The Xbox's marketing heavily featured Halo, whose green color palette meshed with the console's design scheme."
Nem volt húzó név Xboxra, na meg a warez hőskorában (teljesen érthetően) konzol felé kanyarodtak... de akkor is! Nagyon sok órát játszottam vele, klánok, stb... Megérdemelnénk PC-re isHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
ViZion
félisten
Félreértettél, nem azt írtam, hogy a Halo nem volt húzó név, hanem azt, hogy nem volt húzó név a kínálatukban, ezért kellett xboxra a Halo. Azóta is a legnyagyobb név szvsz boxon.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest