- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balcsix
senior tag
válasz Kiskokó #15200 üzenetére
Igen, igazad van. nyilván túltoltam a mondanivalómat. Én is boldog lennék egy e30-36-46 M3-mal. Tudom nem autótípus/gyártó alapján kell ítélkezni. Csak sajnos ma már ez általánosságban elmondható a BMW-ről. Én magam is ismerek egy jó pár "rendes" BMW tulajt.
Az amcsi izomautókról meg az a véleményem, hogy borzasztóan rossz vezetni őket, de számomra különlegesek. Például nagyon tudnék élni sokadik hobbiautóként egy Impalát...
Elismerem, hogy a Mercedes talán a minőség egyik csúcsa, de amint mondtam akár egy új Lincoln Navigator megtudja szorongatni kényelemben/luxusban, talán még felsőbb szintre helyezném egy S osztálytól. Tudom az egyik limuzin, a másik pedig SUV szerűség, de nehéz lenne választani egy 2 jól fel extrázott példány közül...(#15199) Wiz Khalifa Na igen, ezeket én is elfogadnám szívesen . Úgy kell hozzáállni, hogy egyszer úgy is lesz egy olyanod amit nagyon szeretnél, ha minden szakad akkor is. Sajnos, vagy nem sajnos semmi nincs ingyen, küzdeni kell mindenért, főleg az egyre ritkább kuriózumokért...
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Kiskokó #15200 üzenetére
Ez így van, még a felsőbb osztályban is tudnak botrányos anyagokat használni a beltérben az amerikaiak. Én élném a nagy vényolcat, valami közepesen hangos kipufogó rendszerrel, de túl sok kompromisszummal járna a napi használatban.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest