- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz Wiz Khalifa #15201 üzenetére
Hát tudod hogy van ez Papi!
ízlések és ... ízléstelenségek
Nem tudom... nekem ez inkább megmosolyogtató mint sem szép. De nem vagyunk egyformák.
Illetve 2 különböző dolog az (amit nagyon sokan nem jól fejeznek ki)
, hogy nem ugyan az ha valami nem jön be és nem tetszik, vagy ha leszarozzuk.
(Bár van amire jogosan lehet mondani hogy szar)Egy Chrysler 300C-t valami bitang Hemivel én is elfogadnék, pláne hogy árban sem vészesek, de amúgy ültem már 300C-ben is... hááát Bőrülés, nagynavi stb extra ide vagy oda, kicsit olyan összehányt feelingje van. Kopogós minden, fényes műanyag , puha fényes műbőr, gagyi kapcsolók...
Balcsix :
A legnagyobb félremenés a mondandódban (amivel nagyrészt amúgy egyetértek), hogy 2 különböző dolog az "Álomautó" 2.nak sokadiknak, és a hétköznapi/pénzügyileg megfelelő autó.
Másik oldal, hogy ide MO-ra feleslegesen nagyok az Amcsi kocsik, például ezért nem gondolkoznak benne sokan.Én is ismerek rendes BMW-st (egyet, tesóm - F11 530XD)
Én is elég autó buzi vagyok, de ugye mindenki más. Nekem valahogy az elegáns vonal jön be.
Valljuk be ez Keleti kocsiban nem nagyon van...
(ültem már Lexus LS600 President 3-ban például, a 2002es Hyundai H1 dobozosunkba ugyan olyan kapcsolók vannak mint az LS600-ban... )Pont nemrég ültem 6-8 év körüli fullos GMC talán Yukon-ban... hát azért nem győzött meg.
Nem mondom, hogy nincs luxus egy fullos Escalade vagy valami ilyesmiben, de azért egy Mercit nem éri fel (haveromnak 2018-as S osztály van)[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest