Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz CactuS #18557 üzenetére

    STO tényleg nem piskóta.
    Nem véletlen hogy nekem is csak hibrid vagy tudományos karikkal megy igazán.
    Viszont iszonyúan hangulatos,tényleg kegyetlenül átjön rajta a Star Trek érzés.
    Bár mivel az utóbbi években sok mindent leépítettek a játékból,mert megvették a kapzsi köcsög kínaiak,régen volt egy Foundry rendszer,amivel bárki csinálhatott küldetéseket sztorikat, a játékban több ezer játékosok által készített küldetés volt.
    De kivették mert fel lépett egy hiba és javítás helyett megszüntették.
    Mivel nem tudták javítani,az eredeti fejlesztők már nincsenek meg.
    Utóbbi pár évben teljesen rá mentek a fizetős dolgokra,annyi fizetős tartalom jött ami már nevetséges.Megjelentek a brutál drága 300-500 dolláros csomagok.Legendary hajók és traitek.De talán most jön változás,a játékot felvásárolták újra,most asszem európai céghez került,így valószínűleg a loot boxok körül is lesz változás.
    Az utóbbi évben a dilithium exchange szinte ki halt,nehéz zen-t venni a zen ára elérte a plafon-t,vicces hogy pár éve még 88-100 dilithium volt 1 zen,most 500-ért nehéz kapni.
    Sokak szerint az olyanok a hibások mint én,akik hatalmas mennyiségben termelik a dilit,de szerintem a content hiánya miatt ment fel.
    Régen mikor volt mire költeni a dilithiumot a pénzes játékosok dollárért vásárolták a zent eladták dilithiumért nekünk ingyeneseknek.Mert lusták voltak dilithiumot bányászni.
    Viszont sokszáz millió dilithium kellett a flotta bázisok építésébe.Flottás cuccokba.Sok pénzes játékos sok sok ezer dollárért vett zen-t amit aztán olcsón elpasszolt nekünk mert kellett nekik a sok dili,végül is 1 nap 1 játékos 1 karival 8000 dilithiumot tud finomítani.Na és egy flotta bázis sok millió dili.Viszont pár éve nincs flotta bázis fejlesztés,sőt a fejlesztés olcsóbb lett,a flottás cuccok már nem a legerősebbek mint régen,a store cuccok jobbak.Store konzolok univerzálisak lettek,bármire ráteheted,így már nem kell a népnek a flottás,nem kell a dili,inkább vesz zenért store cuccot.Ha megnézed az én ragadozó madaramat azon is kevés már a flottás cucc,csupa sokszáz dolláros univerzális store item.
    [kép]
    Két flottás van.Szóval szerintem szándékosan cseszték el a gazdaságot hogy mindenki inkább valódi pénzes szart akarjon vásárolni.Legendary hajókkal pedig azok akik hajlandók fizetni kaptak acc wide op traiteket és konzolokat.Nem kell többé minden karival gürcölni a trait kiszedéssel,egyel kiszeded és kész.Csak perkálj érte kva sokat.
    De hátha az új tulajdonos új dolgokat hoz.Februárban várható grafikai update.
    Bocsi a hosszú szövegért.

Új hozzászólás Aktív témák