Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz mgTerminator #4218 üzenetére
Nagyon egyszerű.Felrakod az egyiket,azt utána felrakod a másikat.Azt megnézed mi a kettő között a különbség. Amelyik tetszik,azt meghagyod.De amúgy miért nem kérdezed meg ott a fórumon?Vagy ninsc ott valami leírás mi a különbség a kettő között?
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
hallerlaller
addikt
na néztem a matr1x 7-es kernelt is, nekem a cfs-ek jobban bejönnek, viszont az csak trinity kernelek-nél a bolygótesztnél 65fps-re beáll mint a cövek, matr1x kernelek meg 56-on vannak. Viszont ezeknél az új kerneleknél megszűntek a textúrahibák bolygótesztben(nekem volt) szóval itt valami előrelépés történt mindenkinél.
találtam is egy jó tinity kernelt ami max 1312MHz-en működik ~4500-akat dobál és stabil vele a telefon. Jelentem teljesen folyamatos mint egy wp7 vagy ios.
am most olvasom valaki egy régebbi trinityvel +cm7 kang rom felhúzta 1500+ra és 6000+ a quadrant azállatja
nekem 1400-on nem fut végig a quadrant se, lefagy majd reboot sztem ez már belerakott vízhűtést is vagy szobai ventillátor tetején van a telefon.
[ Szerkesztve ]
Hisense 55U7HQ - Xiaomi 11i
-
pzoley
őstag
A kernel-lel kapcsolatban a kettő között a lényeges különbség, hogy a CFS az valós multitaszk módban működik, tehát azonos időszeleteket kap minden futó alkalmazás, az is ami a háttérben fut. A BFS viszont az éppen futó, és látható programot támogatja jobban, a háttérben futók rovására. Ezek alapján válaszd a kernelt, ne a cpu freki alapján, mert alap frekin is nagyon gyors a teló.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest