- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzoley
őstag
válasz mgTerminator #4218 üzenetére
A kernel-lel kapcsolatban a kettő között a lényeges különbség, hogy a CFS az valós multitaszk módban működik, tehát azonos időszeleteket kap minden futó alkalmazás, az is ami a háttérben fut. A BFS viszont az éppen futó, és látható programot támogatja jobban, a háttérben futók rovására. Ezek alapján válaszd a kernelt, ne a cpu freki alapján, mert alap frekin is nagyon gyors a teló.
-
pzoley
őstag
válasz mgTerminator #4247 üzenetére
Azt hittem, ha tudod mi a különbség akkor azt is tudod, hogy melyiket válaszd.
Tehát, ha nincsenek olyan kiemelt alkalmazásaid, amik ha futnak, akkor azoknak gyorsabbaknak kell lennie akkor a CFS a jó választás, mert minden futó alkalmazás kb azonos időszeletet kap. De ha van olyan alkalmazásod, ami ha éppen előtérben fut akkor annak gyorsnak kell lennie /pl játék/ akkor a BFS a jó választás. Ez használattól függ. Ha pl sokat játszol, vagy zenét hallgatsz, akkor BFS. De ha a zenelejátszód a háttérben működik akkor már a BFS-nél lehet szaggatás, ha az előtérben pl egy 3D launcher éppen lapoz.
Remélem most már egyszerű a kernel választás -
pzoley
őstag
válasz mgTerminator #4256 üzenetére
-
pzoley
őstag
válasz KillBorn #21445 üzenetére
Bár én Desire-n nőttem fel, de a JB megjelenése óta szinte csak azzal foglalkozom a Nexus-S-en.
Már a 4.1.1 alatt is jóval több szabad RAM-ot lehetett csinálni mint 200MB, de a 4.1.2-vel még javult a helyzet. Simán lehet 300MB felett
A képernyő is el megy simán 6 órát, és ennek 90%-a játék.
Ha jól emlékszem Te szerettél volna Sweep2Wake-et, hát az is van már, nem is akár milyen !!
És mind ezeket főleg a KERNEL tudja, és egy kis romolgatás
[Nem kamu ][ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz szponzor #23519 üzenetére
Szia, most jelent meg egy 4 DVD-és magyar nyelvű, pdf, videó, források-kal ellátott nagyon jó Androidos app készítés leírás. Az alapoktól kezdve, az összes android rendszerben elérhető funkciókat bemutatja videón, pdf-ben a komplett leírás,magyarázat, valamint a példa programok forrásai is benne vannak.
Ha valakit érdekel elérhetővé teszem. -
pzoley
őstag
válasz jackbacsi87 #23523 üzenetére
Ok, már teszem fel ftp szerverre, onnan majd letöltheted.
Privátban majd küldöm a letöltéshez szükséges adatokat. -
pzoley
őstag
válasz s3nsitivity #23531 üzenetére
Azért ha valaki átnézi ezt az anyagot, a rom készítés sem jelenthet nagy problémát. Mert ugye nem arról beszélünk, hogy valaki 0-ról kezd el rom-ot csinálni, hanem hogy módosítja a meglévő rom-ot, hozzáad olyan funkciókat amik nincsenek benn, vagy javítja a rosszakat. Tudom erre ott a git, de az nem az igazi ha valaki anélkül módosítja a rom-ot, hogy közben nem tudja mit csinál, legalább is szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs