Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AcCEsS

    senior tag

    válasz t181 #59341 üzenetére

    Basszus, nálad is, az gáz...

    Én szombaton visszatettem a stock romot, most egy ideig azt fogom használni teszt gyanánt, és eddig nem volt fagyásom... Meglátjuk... Egyébként az Internet tele van olyan fórumokkal, ahová a "fagyásos áldozatok" írogatnak. Mindenféle telefonnal előfordul, de jórészt a Lollipop megjelenése óta tapasztalja rengeteg ember!

    Pl. ez egy ilyen témájú fórum: [link]

    Ezen sokan írják, hogy elsősorban akkor fordul elő, ha a telefon deep sleep-be megy, mert nincs dolga és nem ébreszti fel semmi. Tehát relatíve ritka a wake up, nem pörgeti semmi, és akkor hal meg. Hát nekem minden újratelepítés után az első volt a proci-pörgető Play Szolgáltatások wake up eseményének tiltása. Lehet, hogy tényleg ezért fagy le? De akkor az kernel hiba lehet. Abból meg legalább 4 félét kipróbáltam, és mindegyikkel fagyott. Akkor mégse? Franc! Az biztos, hogy a kezemben (ébren) még nem fagyott le, és komolyabb terhelésnél sem állt meg soha. Most a stock romon, nem tudom/akarom a Play Szolgáltatások wake up eseményét tiltani, és ugyan jóval gyorsabban merül a teló, de még mindig megy! :) Perszer az is lehet, hogy amíg ezt begépeltem, már lefagyott! :) A másik dolog amit minden rom felrakása után rögtön telepítek, a Viper4Android-ot, hogy normális legyen a zenei hangminőség. Azt sem zártam még ki hibaoknak...

    Mindenki írja meg, ha lefagyást tapasztal! És olyan ne írjon, hogy hibátlanul működik, aki 1-2 naponta újraindítja a telót!

    Egyszer csak kiderítjük mi az oka...

    AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)

Új hozzászólás Aktív témák