Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Alg
veterán
válasz bambano #29200 üzenetére
hehe... történet a hanyatló nyugatról, osztrák DPD, valami irtó bunkó turbános faszi hozta a cuccot ha éppen velük küldték.
Rendeltem fülhallgatót Amazonról - nem nagy tétel, ilyen 50eurós történet. Meló miatt pont nem tudtam itthon lenni, nyomkövetés szerinti kézbesítés után 15 perccel értem haza.
Csomag sehol, értesítő sehol, írok nekik hogy WTF? Válasz: ők kézbesítették a nyomkövetés szerint, kérdezzem meg a szomszédokat - mondom ember, 100 lakás van a házban, nem fogok végigkérdezni mindenkit. Azt mondják akkor az eladóval reklamáltassam meg.
Eladóval kikérettem tőlük a szállítási igazolást: aláírás nincs, a papír szerint bedobták a 89-es számú levelesládába. Ezzel csak az a baj, hogy a csomag nem fér a levelesládába, és 64 lakás van a házban (házszám stimmelt). ÁSZF szerint aláírás/fénykép nélkül át sem adhatták volna. Nyilván utólag töltötték ki a papírt mikor látták hogy gebasz van.
Szerencsére az eladó jó fej volt, küldött másikat. Turbános faszi helyett azóta más, normálisabb arc jött legutóbb.[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Androidos tablet topic
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Gaming notebook topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm stainless steel 1 év Apple jótállás
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest