Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz KROK640 #19419 üzenetére
Volt chia őrület? Én annyit láttam az egészből, hogy jöttek hírek vagy 1 hónapig, aztán eltűnt a süllyesztőben, mikor kiderült, hogy iszonyatos mértékben öli az ssd-t meg a hdd-t is, aztán mikor rájöttek a bányászok, hogy a büdös életben nem lesz rentábilis az egész, össze is omlott a faszba az árfolyam is meg minden is. Vagy egy éve nem is hallottam róla semmit, egyáltalán létezik még az a marhaság?
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
BiP
nagyúr
válasz KROK640 #19419 üzenetére
Majd meglátjuk, mikor lesz az ETH váltás. Múlt héten valami olyasmi hír jött szembe, hogy tovább csúszik.
Na meg ugye az se garantált, hogy azt a mérhetetlen kapacitást, ami most az ETH bányászatban van, azt nem fordítják-e azonnal valami másik coinba.
Tehát az sem is biztos, hogy azonnal el fogja elárasztani a piacot csomó bányászvga. Mert ha valami másnak felverik az árát, amivel ugyanúgy hasznot hoz nekik, akkor 1-2 kocabányászon kívül, akik inkább kilépnek, a többiek úgyis nyomják tovább ezerrel.
Szóval nagyon távlati és bizonytalan jóslások ezek.De a környezet meg a használt piac meg fogja köszönni, ha mondjuk az ETH váltás hatására a GPU bányászat abbamaradna.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs