Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz BiP #33577 üzenetére

    Az egó alapú, görcsös one man show-k krónikája pedig nem egy felhőben, hanem egy távoli, vörös ködben gyűjtődik és tárolódik, ikszdé.

    (#33568) Diabolis, a valami Linux-szal nehéz mit kezdeni, ha ők másba születtek bele, akkor másba születtek bele. Nem egykorú ismi is volt egy kiállításon, felsorolt 4. disztribúciótot amiket látott, ötödiknek sikerült bemondani a - és ez a mai napig fáj - valami Debiant. Gyáh. Anyukák meg.. tudatosak, na.
    Ja és a fos betekintésű laptop kijelzők fos betekintését feature-nak fogja fel: más ne láthasson bele a munkádba. Remélem a jóég ne nem passzint mellém ilyet munkatársként soha, attól nehezebb a távolságot tartani szükség esetén.

    (#33577) BiP, szerintem nem ijedt, csak következetes volt a mother. Ha következetesen és látszólagos magabiztossággal, mint elsöprő erő push-olsz kifelé, a világ felé valamit, annak tényleg tud sikeres hatása lenni. Más kérdés, hogy az előkalkuláció elmarad, a káros/hasznos faktor elsikkad, önmegkérdőjelezés nem is vót.

    (#33565) KROK640, a ősidőkben még kilátásban volt egy egész jó fajta pozícióne külföldies munka keretében, 5x adtam meg a számom, mert az illető elkeverte. Más esetben nem lett volna 5 az az 5. Nonszensz komolyan. De legalább így sem lett belőle semmi. Ezek a szépek.

Új hozzászólás Aktív témák