Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #30678 üzenetére

    Megértem, hogy csak röhögsz ezen, de cserélnék veled ilyen szempontból. Bármennyire is viccesnek hangzanak olykor a történeteim, van általában egy szomorú vonzatuk is.

    "Persze, de lehetne konkrétabb címe is, viszont ez így pont jó." - márhogy a tartalomhoz közelibb? Az lehetne.

    V20 : Ha neked ez sima, hogy lebontod a fél telótól, akkor azt hiszem megvan, hogy ki fogja nekem elvégezni az akkucserét. Természetesen mivel sima ezért ingyen és tegnapra kérem :)
    (talán még emlékezhetsz rá, de régen elég volt egy külön kis ajtót lepattintani az akku elől és kivetted beraktad az újat, és annyi. Bárki otthon szerszám nélkül megtudta csinálni)

    Az avultatás és a support vége nem ugyanaz, de a 630-ast Win8-al avultatták.
    Már a későbbi frissítések mindegyike lassított a telón, aztán érdekes mód egy frissítés után a weboldalak fele már nem működött a telóval (megjelentek a weboldalak a böngésző meg azonnal az összes TAB-al bezárult, és lehetett újra megnyitni, visszahozni a tabokat, persze a már hirtelen "nem támogatott" oldalt ha visszanyitottad mindegy hogyan, a böngésző repült).
    Aztán egy következő frissítés után már kb semmilyen weboldal nem volt vele behozható.
    De a messenger utolsó frissítése is csak annyi volt, hogy többet nem engedett be. Kiléptetett és hiába írtam be a user net és a jelszavamat, kiírta hogy rossz jelszó vagy user név. Másik telón, asztali gépen, tableten hibátlanul ment.
    De jöhetnék a navigációval is, ami a legjobb volt, amjd az utolsó frisstés után indításra kiírta, hogy a térkép fileok elavultak lehetnek, ezért ő most kilép. És ennyi ...
    2020-ban már két telefonnal kellett járjak egyszerre, az egyiken netezni lehetett meg ment a messenger, a másikon meg telefonálni és fotózni tudtam.

    Az utolsó frissítések nem mást csináltak mint lezárták a funkcionalitás jó részét, ami remekül működött volna "support" nélkül is, de hát akkor hogy vesszük rá az embereket a telefoncserére?
    Ez szándékos avultatás volt, nem egyszerűen a support megszűntetése.
    Sebaj, azt érték el vele, hogy egymás után négy Nokia után, a Nokiát azonnal lehúztam a lehetséges következő telefonok listájáról.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák