Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #29515 üzenetére

    Ezt is tapasztalatam. Korábban egy másik fórumon voltam aktív, aztán rendszeresen belémálltak olyan emberek akiknek nem ment a szövegértés. Olyan dolgokat láttak bele a kommentjeimbe amik nem voltak ott, de saját bevallásuk szerint el sem olvassák ha 2-3 sornál több.
    Aztán rendszeresen megkaptam, hogy hülye vagyok, meg rossz indulatú. Ha pedig kifejtettem, hogy szerintem miért nincs így, és az hosszabbra sikeredett mint két rövid sor, akkor általában a "nincs türelmem elolvasni, különben is hülye vagy" szintű válaszokat kaptam meg. Persze nem mindenki volt ilyen, de eléggé nagyszámban voltak ilyen userek. Mivel meguntam a heti rendszereséggel képződő csörtéket olyan emberekkel, akik saját bevallásuk szerint a felét sem olvassák el annak amit írok, egy szép napon megnyomtam a kijelentkezés gombot, majd töröltem a kedvencekből a címet, és értelemesebb platformot kerestem. Akkor jöttem ide. Pár hét után pont a hiányzó értelmesebbei írtak, hogy hová tűntem a fórumról? Én meg röviden kifejtettem, hogy nincs már idegrendszerem és máshol próbálok szerencsét.
    Visszatérve az előző fórumhoz, az is érdekes volt, hogy rendszeresen kb 3 post alatt sikerült a "személyesen találkozunk szétverem a pofádat" -ig eljutni, kettő ilyennel is találkoztam később személyesen, és elárultam nekik, hogy ki vagyok, de érdekes mód egyiknek sem jutott eszébe a korábbi ígérete. Sőt, egyikük még meg is állapította, hogy élőben kifejezettem jó fej vagyok, pedig azt hitte micsoda egy gyökér lehetek.
    Tulajdonképpen levonhatjuk a tanulságot : A magyar kommentelők gyakran túlzottan értelmesen és hevesen reagálnak a postokra, és gyakran indulatokat gerjesztenek más felhasználókban.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák