Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hobizoli #26401 üzenetére

    Hát ami azt illeti, én tudom, hogy az elsőkerékhajtás sokkal biztonságosabb, modernebb, és egyszerűbb is, mégis 4×4 vagy hátsó kerékpárti vagyok. Mármint nem feltétlenül a napi használatosra, hanem inkább úgy fogalmazok az igazán izgalmas autók hátsó vagy összkerekesek.
    Én ugye nagyon oda vagyok a régi amerikai autókért (mondjuk úgy a kora 30-as évektől a késő 70-es évekig, illetve akad pár '90-es évekbeli vagy újabb kedvenc is), és hát ott nem sok elsőkerekes van :D

    Egyébként amit mondasz én is tapasztalom, főleg a Win10 óta, de már Win7-nél elindult a folyamat, hogy sok Linux használó meg árti emberkének vettem észre a gépén, hogy Windowst használ ő is. Egybként szerencsére nekem sem kell sehol sem Linuxxal veszőni. Akárkihez ügyfélhez megyek mindnehol Windows van, az összes gépen. A linux ami most fent van a gépemen az is kb egy saját perverzió, hogy kicsit ismerkedjek vele.

    #26406 hobizoli :
    és itt vissza is tudunk térni a mindent ingyen, fillérekért és okosba akarok delikvensekhez, akik a topic alapját adják. 16GB/500GB alatt már én sem javaslok semmit, és ez asztaliban 8/250GB -hoz képest inkább 10 ezer ft környékén realizálódik. és vannak a fillérbhaszók akik a kisebbet kérik, mert jujj megspórol 10 ezer ft-ot és az milyen nagy pénz. Aztán pár hónap vagy egy év múlva csak megveszi a több RAMot, csak lesz neki egy új SSD (minden újratelepítésével együtt már időben és pénzben is messze átlépte a korábban megspórolt 10 ezer ftot), de addig azért sz0patja magát, a tanácsom ellenére is.
    és igazából a matek sem szokott megállni, pláne ha az SSD-n spórol (még a RAM egyszerű is, mert csak beteszi utólag bár ez sem mindig mikor a 2 slotos alaplapba vesz 2×4GB-t utána meg 1-2 év múlva pislog, hogy mi az, hogyha 16GB-t szeretne akkor 16GB RAMot kell vegyen, és nem csak 8-at ??? Meg vegyem már meg tőle a 2×4-et, természetesen újkori árán ).
    SSDnél jövök is egy példával : vesz mondjuk egy 256-os SSD-t 20 ezerért a 30 ezres 512-es helyett. Egy év múlva az 512-es 20 ezer, ő pedig örül, hogy na a 256-os áráért kap 512-est... csak épp azt felejti el, hogy akkor most megint elver 20 ezret SSD-re, és utána még lehet szerelni, meg újratelepíteni (az ilyeneknél már nem árt eddigre), amit ha velem csináltat további 5-6 ezer még felugrik, és így összességében 30 ezer helyett 46 ezerét van 500-as SSDje, úgy, hogy hónapokig vagy egy évig szivatta magát.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák