Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz opr #26338 üzenetére

    Nosztalgia. Norton commanderes jo kis dos-os 386sx-es idok. Soha ne jojjon vissza, borzalmas volt mai szemmel nezve, de az volt a gyerekkorom, imadtam

    Mellékszál, de minden saját tulajdonú gépre felkerül a régi 486-os desktop gép (ez volt az első családi, privát használatra vett számítógép - előtte anyámnak egy 386-os "Diplomat" notebook-ja volt, amit a munkahelyétől kapott) régi HDD-jének mentéséből a játékszekció, amit szépen betolok DOSBox alá.

    Ennek mondjuk az is az oka, hogy én pl. jobban szeretem a Heroes of Might & Magic II-t a III-nál, ezen van meg a klasszikus Doom, Doom II, Duke Nukem 3D, Quake, Civilization I, Settlers II, Centurion, Dungeon Keeper I, X-Wing, Tie Fighter, ilyenek. Ezek persze anno kalóz-módon, a sokszor megénekelt iskolai floppy-cserélgetős módszerrel lettek beszerezve és feltéve, de azóta túlnyomó többségüket (kb. amit csak lehetett közülük :) ) megvettem a GoG-on.

    A HoMM II-t rendszeresen előveszem, a többit ritkábban, de azért szintén szoktam.

    Ez a játékszekció azóta bővítve lett (pl. bekerült a Chasm, a Blood I, az Albion - ezek nem voltak meg anno), de amúgy még mindig úgy indul a "DOS", hogy első dolog, hogy felugorjon a Norton Commander és abból az amúgy F2-vel megjeleníthető "gyors programindító menü". :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák