Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • koby11h

    aktív tag

    válasz hcl #19272 üzenetére

    A monitor nálunk is ment, kettesével! Meg volt akik az asztali Ryzen 5+16GB+512GB+GF vagy Quadro videos gépeket is vitték hazafelé HO-ba. Volt aki csak a laptop+monitor+bill,egér. De 2020 elején olyan 50 ember volt az első nap, aki húzott hazafelé.

    Mondom délután az őrségnek, hogy írjátok ugye, hogy ki mit visz haza?
    Akkora döbbenetet még nem láttam az arcukon!!! Hogy mi? Hogy miiii??? Hogy nekik ezt írni kellett volna? De hát egész nap ki-be rohangáltak, meg mindenfélét hordtak ki-be... Na itt megkönyörültem rajtuk és mondtam, hogy semmi gond mi átvételeztetjük az utolsó lan kábelig az egészet... hát komolyan azt hittem megvernek... :)

    Visszafelé ezért összenéztük ki mit vitt-hozott. Mínusz 1-2 periféria, headset, webstick, pár hálókábel, de semmi nagy.

    fatpingvin: kb. 10 éve kiállításra a projektort. Előtte ugye ellenőrzöm, működik, izzó még 927 óra, lefotózom, nehogy az legyen, hogy nem volt jó és rajtam verik el a port - ez amolyan Save your ass! berögződés, hogy amit csinálok dokumentálom.
    Erre nézd már, amikor visszajön a projektor következő hét közepén, akkor a kb. 3*10 óra (szerda-csütörtök-péntek) helyett 62 óra hiányzik. Mondom Neki, Tesó, jót filmeztetek? Néz rám nagy ártatlan szemekkel. Mutatom az óra állást. Meglepetés, vörösödés, aztán megoldotta: Öööö, rendeltél már kaját? Lesz egy fél pizzám, most jött, ha van kedved hozzá! Nem még nem, elrámolok és felmegyek az étkezőbe, jó? Ja, ja gyere csak! Egy Fanta hozzá? Ok!
    Én nem problémázom ezen, csak tudja már, hogy ez a cégnek költség, ha meg költség, akkor valami barom mindig kell, hogy figyelje... most én voltam az. De jót kajáltam legalább. :)

    [ Szerkesztve ]

    "C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."

Új hozzászólás Aktív témák