Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz koby11h #18818 üzenetére

    Uhhhh bakker, ne is mondd. Ugyan kekben, de volt szerencsem a csodas 0.8-as matizhoz. Egyenes uton, szaraz, napos idoben, kivalo korulmenyek kozott is olyan szamolas meg rakeszules kellett, hogy megelozzon vele az ember egy rohadt traktort, hogy az nem igaz. Az mar konkretan az az auto, amit maximum moped-kent engednek az utra, nagyon szigoruan megszabva, hogy a varost nem hagyhatja el.
    Es mivel rohadt gyenge, ezert folyamatosan uvegeled, mert meg a 30-40 km/h elerese is kuzdes, normal varosi forgalom tempo mellett is, ezert 8 liter alatt csak akkor eszik, amikor parkol.
    De hogy valami jot is mondjak rola... Nem. Nem fogok tudni. Meg a fordulokore se igazan kicsi, plane a meretehez kepest. Klima egyben sincs (meg jo, a motor igy se birja mozgatni), ablakod lehuzva viszont 50 felett ugy bubog, hogy beleorulsz.

    Tehat osszegezve: Csunya, lassu, hangos, kenyelmetlen, zorog/recseg az egesz, de legalabb manoverezhetetlen es annyit zabal, mint egy hat hengeres normalis (valodi) auto. :W

    Anno azert lett (masodik autonak), mert muter nagyon nem akart suzuki swiftet... Ami egy minden letezo szempontbol jobb auto, ugy, hogy anno kb a fele volt az ara. Az egyetlen szep emlek errol a fostalicskarol az, hogy mint minden mas autonkat, ezt is nagyon szep allapotban tartottuk, ugyhogy amikor vegre eljott az ideje, hogy megszabaduljunk tole, kb azonnal elvitte valami szerencsetlen flotas. Felraktam a netre egy este fasza, jol beallitott kepekkel (mar amennyire ez lehetseges volt ennel a fosnal), jo es oszinte leirassal, masnap reggel 7:30-kor csorgott a telefon, 9-kor mar ott volt erte a muki, kp-ban fizetett, 10-kor mar vehettem is le a hirdetest.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák