- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz justmemory #7501 üzenetére
Nem tudom, mit láttok, nálam ilyen. Szerintem nem akad.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz StarKiller89 #7504 üzenetére
Tudom. Asszonyé nem csinálja. Cache wipe után is jó egy ideig. Lehet a Smart Switch miatt valami átkerült az S7E-ről ami laggoltatja. Semmi más csak a kamera laggol. Szóval lehet az én oldalamon van baj.
[ Szerkesztve ]
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
Cry0
őstag
válasz Rinocerosz #7500 üzenetére
Vízszintesről függőlegesre,de akkor ezek szerint nem csak nálam a hiba.
Eddig csak ez valamint a messenger értesítési hibák tünetek fel eddig,de ez mind szoftveres gond.[ Szerkesztve ]
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
kelly416
veterán
válasz s4hu|SyD^ #7507 üzenetére
Esetleg egy gyári visszaállítás és újra belakás mondjuk google segítségével, ahol az alkalmazásaid vissza kerülnek, de a beállításaik nem, tehát nem hoz át hibát? Tudom, melós dolog, van amikor fél napom rámegy és így is kifelejtek pár ritkán használt alkalmazást jellemzően.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz kelly416 #7509 üzenetére
Gondoltam rá, de már teljesen be van lakva és nem akarok megint pl a jelszavakkal bohóckodni. Angliából Németországba költöztünk szóval tele van tényleg mindennel + új appok és jelszók aztán inkább hanyagolom. Majd ha nagyon megunom keresek valami megoldást.
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy aki mostanában rendelt Telekomtól Snapdragonos verziót, tényleg nincs benne fülhallgató vagy USB-C -> Jack adapter. Visszaolvasva úgy tűnik nincs, illetve a kicsomagolós videókban a jack adaptert soha nem láttam, de az AKG füles előfordult, persze nem magyar videók voltak.
Amennyiben nincs, adapterből a gyári a legjobb? Ott annyi ellentmondást találtam, hogy az csak egy féle fehér van gyárilag ami 24bit/192kHz, de a telefonra viszont 32bit/384kHz kimenetet ír... Van valakinek valami bevált típus, ami tudja amit a telefon, vagy inkább nem érdemes erőltetni és a biztos a gyári megoldás?
Előre is köszi.Honor 200 Pro
-
kelly416
veterán
-
kelly416
veterán
Ez érdekesnek látszik. Van értelme az EQ gombnak? Mármint van bármi saját magamra szabható beállítás amit így elő tudok csalni? Bár akkor sem látom nagy értelmét. De biztosan jól szól.
Nekem most egy ebay-es "original" áralakítóm van, csak pubg közben használom, de néha elkezd pittyegni csendesen, mint évekkel ez előtt a radió, amikor mobil hívás érkezik, és kikapcsol. Kihúzom, bedugom és tökéletesen szól, de akkor is bosszantó. Úgyhogy lehet, veszek én is egy eredetit első körben. -
nexus6
aktív tag
én a nilkin hifi átalakítót vettem, 32bit-es szerintem jól szól
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
csakb
őstag
válasz Chereiose #7523 üzenetére
Samsungosból egyébként csak DAC-ost lehet venni? Mert a webshopok nem terhelik túl az egyszeri vásárló elméjét ilyen részletes információkkal, hogy akkor most van-e benne, vagy sem.
Csak azért kérdem, mert az S5e tabletemből is kispórolták a jacket (minden bizonnyal helyhiány miatt), viszont ahhoz még adtak egy DAC nélküli c-jack adaptert, mert a DAC-ot még bennefelejtették a tabletben.
Szóval naivan arra gondoltam, hogy kell hogy legyen mindkét verzió a bótban. Én ezért vettem inkább epölt, mert arról tudtam, hogy DAC-os.
-
csakb
őstag
-
kelly416
veterán
Nekem is az fogalmazódott meg a fejemben, hogy megrágott almát nem kérek, aztán az ára láttán meg az, hogy ugyanennyi a sajátja is, akkor inkább azt, mert a Samu is háklis néha a más gyártók termékeire.
Aham, olvasok tovább, az érvelésed helyén való, de SES-be besétálok, adjanak egy jót és kipróbálom. Egyébként tök igazad van, gyanítom Samu már nem árul DAC mentes verziót. Túl olcsón kéne adják.
samu74:
Az a baj, hogy az meg lemerül, aztán ha épp játék közben teszi, még egyszer nem kell a fejemre kerüljön, inkább a gyerekeknek adom.[ Szerkesztve ]
-
samu74
addikt
válasz kelly416 #7528 üzenetére
Az előző telefonom(S9+) jack hibával ment szervizbe(sokat volt használva az aljzat),az S20FE 1 éves korában lett usb hibával szervizbe küldve(gyorstöltés nem ment),szóval már csak a hardver túlzott elhasználódása miatt is opció nálam a bluetooth. 16 órát elmegy egy töltéssel a motyó, szóval néha kibírom azt a 1-1,5 óra töltést ami a fülesnek kell. Ja és nem akadok bele semmibe a madzaggal. Szóval amennyi hátrány, annyi előny is van.
-----------
-
kelly416
veterán
Ebben totál igazad van. Ha ennyit elmegy töltéssel, már csak az a kérdés, mennyi késése van a hangnak, de mivel nem vagyok hardcore gamer, valószínúleg részemre semmi negatív hatása nem volna. Megeshet, hogy meggyőztél.
Szerk.:
Ráadásul a MM-ban most "csak" 12.000, de a madzagnélküliség miatt mégis lehet, benevezek egyre.[ Szerkesztve ]
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz kelly416 #7530 üzenetére
Mikor még jártam edzeni olyan BT fülesem volt, hogy azért a kettő össze volt kötve. Most van Galaxy Buds Plus. Bánom, hogy nem vettem előbb. Amint nem sajnálom rá a sok száz eurót PC-n is átállok Wirelessre amire lehet. Jó-jó nem zavar a kábel annyira senkit, de miután már van egy true wireless rájön az ember, hogy manapság balgaság a vezetékes. Ha kicsit ráköltesz simán jó üzemidők vannak.
-
-
patomi
őstag
válasz kelly416 #7521 üzenetére
Semmit nem ér az EQ szerintem. Előre beállított butaság. Amúgy egy kicsit melegebb hangzása van, mint más eszközön egy adott fülesnek. Van mellette egy ilyen is: [link] hát, elég jó kis cucc ez is. Kicsit részletesebb a hangja mint a sharkoonnak és fényesebb is.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Chereiose
addikt
Amúgy érdekességképpen felvetődött bennem a gyanú, hogy az emagon vett akciós teló az lehetet-e egy újracsomagolt vagy elállásban visszavitt darab. Azért gondolom ezt, mert a dobozon kellett volna lennie fóliának nem? Nekem meg csupaszon a doboz volt, és a samsung matrica volt bontatlan, de ugye azt gondolom akármikor rárakhatják. De a mobil maga hibátlan meg a tartozékok sem tűnnek használtnak. Emagnál voltak érdekességek már ezzel kapcsolatban, pl. pár éve az akciós xbox one volt valami behozott ír piacos utólagos eus töltővel, stb.
-
kelly416
veterán
Hát... Én vettem gurulós aláfekvőt (garázsba, autó alá) tőlük, több olyan horzsolás van rajta, amit nem én tettem rá, meg ki is van szakadva egy helyen, de "új"-ként volt meghirdetve, nem "újracsomagolt"-ként. Mindegy, én ezen nem problémázom, mert ezekkel a sérülésekkel együtt lehet élni a garázsban, de ha ezt egy telefonon, vagy más olyan eszközön látom, akkor tuti kiabáltam volna.
-
insyde5
aktív tag
a Héten jött meg az s20FE BF rendelésem a debreceni Emag/EDIGITAL üzletben. A doboz fóliázott, sorszámozott. Az emagos modta, hogy 2 év garancia van ( +1 évet vettem 12ezerért ), igy 3 év teljeskörü garancia van a készülékre külön kihangsúlyozta hogy az AKKURA is. Ha gond lenne a készülékkel 3 éven belül HOZZÁJUK AZ EMAGHOZ kell bevinnem a készüléket és intézik a garanciális javítást. Én igy tudom, nekem ezt mondták a héten az emag, edigital -nál.
Volt már valakinek gondja ebből? -
osonte
őstag
-
Chereiose
addikt
válasz insyde5 #7545 üzenetére
Fóliás volt a doboz? Én ezért gyanakszom, hogy nekem bontottat adtak, de más videóban sincs és itt is írták, hogy csak egy bontatlan matrica van a dobozon
Amúgy én azért is intéztem el a samsung gari papírt, mert bár nyilván nem fog bedőlni az emag/edigital, de ha mégis akkor a gyártóval szemben meg a jótállási jegy lesz érvényes gondolom és az emag papírral sokra nem mennék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek