- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
Exynos 2200 will debut early next year with focus on gaming
na akkor erre már tényleg kíváncsi leszek ..
ugyanis a gamer telokat külön ventilátor hűti .. itt szárazjég lesz hozzá ?!Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kekedi
senior tag
Hozzá szólva a tegnapi képernyő fólia/üveg témához :
Szerintem azért mert a képernyővédő üveg fólia elreped, nem jelenti azt hogy a gorilla glass is elrepedne ha a fólia nem lenne rajta. A két anyag között van némi különbség.
Ez számomra még mindig az bizonyítja hogy több ezer forintot költünk egy törékeny üveg lapra amit majd cserélgethetunk.
Szerintem jó biznisz.Nekem volt már több ezer forintos üveg fólia is a telon, valamint 300ft os is. Egyik se bírta sokáig. De a telefon mindkettő fóliával és fólia nélkül is bírta /bírja. (jó tokban)
Így másra hallgatva én is azon az állásponton vagyok, hogy ami megvéd, az egy jó tok.
De ha képernyővel lefele ra esik a telefon egy beton sarkára, azt nem fogja semmi megvedeni. Főleg nem egy üveg fólia.Ui :
Karcok ellen jó a fólia, azt alá írom. -
-
szemy94
senior tag
Nekem jó, ha egyszer tört fólia, általában pár hónap után a karcok miatt cserélem, nagyon vigyázok amúgy rá, viszont fólia nélkül a GG5-n nekem lett karc 1 hét alatt, pedig zsebben volt, amiben mást sosem tartok. Szóval én emiatt rakok fóliát a telefonra, de asszonynak például 1 hét után mindig megreped, aztán mikor eszembe jut cserélem neki.
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
kelly416
veterán
válasz bombibmw #7855 üzenetére
Soha nem sikerült sem kijelzőt, sem vedőüveget törnöm elejtéssel sem, masképp sem. Azaz védőüveget leszedéskor, de az asszem nem számít.
Tokot jellemzően tartok a telón 2 éve itthon a kisfiam miatt, bár már nem igazán kell, mert óvatosan teszi-veszi a telefont. Kint meg a kerti és garázsmunkák miatt, főleg a koszos kézzel fogdosás miatt. Na meg ha már megvettem 7000ért az origi tokot, használjam. Igazán a kamera sziget megóvása az, ami még erre késztet, másként már rég csak a garázsban lenne tok a telón. De egyre jobban hajlok a tok nélküli használatra, kíváncsi vagyok mit bír. A régi telóimat tokkal adtam el, de jellemzően tok nélkül használtam, általában karc és sérésmentesen cseréltek gazdát.
Szóval nem tudom, Ti mit csináltok a telóval. Nekem sokba fájt ahhoz, hogy ne figyeljek rá és elejtsem. Ezt nem kell támadásnak venni, csak magamból kiindulva nem értem a tok+üveg+biztosítás+akármi dolgokat.
-
TTomax
félisten
válasz kelly416 #7858 üzenetére
Majd egyszer kicsúszik a kezedből,mert valaki meglök és megérted....Mindig vannak itt a fórumon akik nem értik ezt egészen addig amíg velük is meg nem történik...no offense...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz kelly416 #7860 üzenetére
Most nem azért írtam mert beléd akartam állni...Nekem tokban a melós nadrág oldalzsebében tört be az S10+om kijelzője...ha lett volna rajta üvegfólia valószínűleg megússza...Soha egy telefonom sem törtem eddig,észre se vettem mikor történ,valami mellé léphettem amin egy picit koppanhatott a telefon,és pont a lehajlítást érte el...95.000HUF volt a csere,mert hát erre gari nincs.
És nem ma vettem már az első telefonom...90"-ben egy táskás ericssonnal kezdtem azt hiszem...
Persze értem van a másik oldal amikor biztosításra meg tokra+üvegre 2év alatt elkölti a mobil árát...[ Szerkesztve ]
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz kelly416 #7858 üzenetére
S7E-nél ahol flip tokot használtam meg ennél is hiányzik az, hogy magát a telefont fogjam ne a tokot. S7E is annyira gyönyörű tok nélkül főleg az az arany, ami nekem van. De kb mindig tokban van/volt. Meg sinálják itt szépre meg vékonyra a tekefonokat mi meg belevágjuk egyből a tokba. Mondjuk hiába van átlátszó tokom a hátulját úgysem sűrűn látom.
Amúgy asszony olyan sokszor elejti a telefont meg a gyerekek azzal rohangálnak(1,5 és 4 éves), hogy csodálom még nem pókhálós. Vettem mindkettőre ezt a gyári átlátszót. Igen marha böszme lett az egész így, de legalább véd. Gyári fólia még bírja. Amúgy sokszor kiver a víz ha pl. nekikoccanok valami bútorsaroknak.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
-
jereti
tag
Miután 2 darab S7 kijelzőt is megrepesztettem, és jó sokba kerültek anno a cserék, kipróbáltam az üvegfóliát. Azóta kétszer esett arcra az S20Fe, mindkétszer kb ugyanúgy mint az S7, csakhogy ezúttal a pár ezres fóliák megspóroltak súlyos tízezreket. Valóban úgy van: csak addig nem rak rá az ember fóliát, amíg nem töri össze a méregdrága kijelzőt. Egyébként vigyázok a telefonokra a látszat ellenére, de kertben, udvaron, autóból kiszállva mindig utolér a végzet.
-
Dilikutya
félisten
Azt nem értem, hogy van, hogy egy alig egy éves modellt valaki többször ejt pofára, mint én az összes telefonomat összesen 10 év alatt.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
csakb
őstag
-
samu74
addikt
Ha valaki nincs kibékülve a gyári felülettel, a Nova launcher prime most 79 forint a play-be.
-----------
-
fbaloo
tag
az itthon hivatalosan kapható snapis változat 5gs? Sehol nem látom de külföldi cikkekben meg azt írják hogy a snapdragon 5gs.
-
TTomax
félisten
válasz gretzky77 #7872 üzenetére
Nem az SD865 tudja az 5G-t hanem a mellé társítható modem..Szerintem nem csak letiltva van az X55,hanem egyszerűen nincs benne,illetve hardveresen tiltva van , nagyobb a redundancia, és sok "selejt" mehet így ki...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
2014óta (SD805) az SD865 az első csúcs SOC amiben nem integráltak modemet...több oka is volt de leginkább az,hogy az X55 egyszerűen túl nagy ,nem fért volna bele... az SD765be pl az X52 már integrált...mondjuk olyan is...
Az egy jó kérdés,hogy akkor milyen modem is van akkor az SD865 szerelt S20FE-ben de szerintem XDAn kinn lehet a válasz valahol...Egyébként szerintem az antenna kivezetések sincsenek meg...
[ Szerkesztve ]
-
Badboys
őstag
Akkor meg köszönném a segítséget, a Googl tól kezdve még jó néhány program miért úgy ismeri föl a telefont, hogy SGS 20FE 5G? Ha nincs benne az a valami, Egyébként a másik topikban bebizonyították, hogy tök egyforma a belük, a sima és az 5G ként árusított telefonoknak. No vita csak kérdezem.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz Badboys #7875 üzenetére
Szerinted ha minden adott akkor XDAn már rég ki nem találták volna,hogy az 5Gs szoftverét felhegesztik a 4Gre?
-
Badboys
őstag
Nincs kedvem előkeresni a Snapi fórumban, de összehasonlították és képpel bizonyították, hogy tök egyforma a 2 telefon hardvere. Ott megtalálható.
gretzky77: Anno amikor megvettem az exi után. Mindent újra kellett tennem mivel sohasem mentésből telepítek. Amit rátettem a laposra a guglitól kezdve még pár program így ismerte föl. Egyébként föntebb jeleztem is csak rákérdeztél megint.
-
samu74
addikt
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-----------
-
Badboys
őstag
válasz gretzky77 #7881 üzenetére
Nem a vita szításáért, de Leslien fórumtárs utólagos engedelmét kérve amiért kitettem az általa fellelt bizonyítékot 4G vs.5G mivel náluk mindkettő használatban van. Tessék eldönteni mi az igazság. Engem személyem szerint baromira nem érdekel, hogy 4 vagy 5G. Sőt ünnepek alatt kiteszem, hogyan néz ki a 21 században egy internet bekötés T mobil módra egy 40 ezres kisváros belvárosában Magyarországon. Gyakorlatilag ez is szar ami van tehát ezért baromira nem érdekel az egész. Csupán a samu szemét kettősségű üzletpolitikája ami zavar.
Békés Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak és kedves családjának.
-
kelly416
veterán
Van tippetek, hogy a bal felső élen mi az a dolog? Tegnap jelent meg, behúzni nem tudom, mint egy játékvezérlőt, de ha rábökök, elhalványul a kép, kb. fél fényerő a beállítotthoz képest. Amint máshová tapicskolok, vissza jön a fényerő. Nem a játék beállítása, legalábbis nem találtam semmi ilyet. Nem játékvezérlő vagy hasonló, nem tettem fel új app-ot.
Kellemes Karácsonyt kívánok Nektek és szeretteiteknek.
-
Luna73
tag
Sziasztok. Xiaomiról jöttem át. Ott volt olyan h klónozott alkalmazás. Itt nincs v én nem találom? A bank miatt kellene.
-
fdani0807
tag
Dual messenger (beállítások - speciális funkciók) van, de az csak az üzenetkezelésre.
Esetleg a biztonságos mappa (beállítások - biometrikus azonosítás és biztonság, vagy pedig az értesítési sávon a gyorsgomboknál lehet bekapcsolni. Onnantól pedig az alkalmazáslistában elérhető) lehet még egy opció. Ott hozzá lehet adni + appokat és az a normáltól függetlenül működik. -
vodrosjozsi
őstag
Sziasztok
Január végén vennék egy snapis verziót telekomon keresztül, de egy kicsit sokallom az árát.
A bajom ugyanis az, hogy januárra mondják az S21 FE-t és ha az is 200 körül lesz, akkor ezt nem szabad megvenni, mert kvázi ugyanannyiba fog kerülni. Bár engem hidegen hagy a snapi-exynos vita, de a ram-töblet miatt a snapis verzió jobban érdekelne.
Mit gondoltok, olcsóbb lesz a snapis változat a következő generációnál? Egyáltalán bent lesz még a szolgáltatónál?Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
KaitouP
nagyúr
válasz vodrosjozsi #7897 üzenetére
Egyrészt drágább lesz, másrészt a Snapdragonos a 888-assal lesz szerelve, ami híres a melegedéséről. A 865 tavalyi csúcs SoC, mai napig szépen teszi a dolgát, gaming terén is.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz vodrosjozsi #7897 üzenetére
Ahogy látom most szépen szórják ki az S20FE-ket az új érkezése miatt. A kérdés az, hogy mennyit esik az ára még és mikor a 20-asnak. 21FE egyértelműen drágább lesz sokkal. Szerintem nem lesz annyi előnye, mint amennyi feláras.
"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest