- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Rigormortiis #7390 üzenetére
szezont ne kavarjuk a fazonnal
a kamerás csekk arra való, hogy egyből kimutassa ha valami flickeres
szabad szemmel ez jellemzően nem látható - ha igen akkor az nagyon hitvány -
ettől független a szemünk érzékeli és az agynak galibát okoz aki erre érzékeny
részemről szemem sarkából oldalról ránézek egy kijelzőre egyből látom flickeres-e vagy sem
ha érzékeny lennél flickerre rájönnél mennyire van ez túltolva ( :
anno mikor még notebookoztam rengetegen panaszkodtak fejfájásra, akár hányingerre is szélsőséges esetben a fejfájás mellett a kijelző bambulása mkatt, szinte mindig a flickeres kijelző volt a hunyó mint utólag kiderült - és notebookokban akkoriban a kijelzők 90+ %-a flickeres volt, lehet mára ez már némileg jobban áll -ha már kijelző, 120hz, 60hz-nél mennyi plusz üzemidőre lehet számítani?
engem őszintén sem az oled, sem a 120hz nem érdekel, kb csak a kamera miatt venném ezt a csodafont, a viszonylag stabil fpr és értelmesebb rendszer miatt-cobra-
teljesen mindegy ha kevesebbet írnak valamire a jogszabályban meghatározottnál, az semmis
bizonygatni meg nem kell semmit, a vásárlás dátuma és összege elég egyértelműen behatárolja a történetet_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
justmemory
senior tag
Szia,
nekem is Exynos van, 120Hz-en használom kezdet kezdete óta, így nincs ilyen jellegű tapasztalatom, azt tudom, hogy 1-1½ naponta töltöm, felhasználástól függően (alapból telefonálás kevés, inkább Viber, illetve videótelefon, net, YT, fényképezés/videózás, olykor DEX, jegyzetelés, bankolás-fizetés, folyamatos Bixby és bluetooth az órával).
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Chaser
legenda
válasz justmemory #7404 üzenetére
én örülnék ha 2 napot legalább elketyegne ilyen csekély összegért ( :
kb hasonló felhasználás mint nálad, de változó intenzitással, szóval van amikor sokat bambulom a kijelzőt
sd-s verzió lesz
note4 miatt telesírtam már a fórumokat milyen f@sza volt mindenben ( : azzal 3-4 nap is megvolt még az elején, pedig filléres' csodafon volt, de már döglődik szegény 4 év után, muszáj cseréljem_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
pataig
tag
Sziasztok!
Megérkezett a telefon, amit az emagról sikerült bf-en rendelni.
Azért sok sok év Xiaomi (Miui) után picit más a rendszer, de tetszik!
Remélem beválik!Tokot, fóliát érdemes rendelni hozzá Kínából? Esetleg van valakinek ajánlott?
-
StarKiller89
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy bosszantó hiba miatt amit tegnap vettem észre fotózás közben. Kamerát megnyitva a bal alsó sarokban egy kis sötét pötty van állandóan, először azt hittem pixelhiba, de csak a kamerát használva illetve a fotókat nézve látható a probléma.
Mutatom: [kép] ugyanezen a képen nagyítva a probléma: [kép]
Ez mégis mi lehet? Sérült az optika vagy rákerült valami kosz? Videózás közben ez a pötty "úszkál" össze vissza, illetve ha a fotózás közben 1,5x zoomra állítok utána kiúszik a látómezőből ez a pötty. Illetve annyi hogy 3 hónapos a telóm és az utóbbi 1 hónap képein tapasztalom ezt? Vigyem garanciáztatni?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
justmemory
senior tag
válasz StarKiller89 #7409 üzenetére
Próbáld ki, hogy esetleg más app-al is (pl. gcam) ott van-e ez a pötty.
Kamerán van fóliád? Ha igen, esetleg bemehett alá kosz?
A 1,5x zoom - amennyire én tudom - digitális, így ha az "kiúsztatja a látómezőből", akkor akár szoftveres is lehet a gond.[ Szerkesztve ]
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
StarKiller89
senior tag
válasz justmemory #7410 üzenetére
Eddig a Viberen, Messenger-ben próbáltam, ott is jelen van, így gondolom más program alatt is.
Nincs fólia a kamerán.[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S23 |
-
samu74
addikt
válasz StarKiller89 #7411 üzenetére
Garanciális probléma ez,vedd fel a kapcsolatot a samsungal.
-----------
-
Chaser
legenda
jah az valamivel többet megy
nálam mondjuk bt az nem always on, gps is csak ha megyek
tényleg, samu rendszernél van valami okosság, ha kilépek a wifiből - illetve ha megszűnik a jel -, egyből kapcsolja be az adatot vagy akár mellé a gps-t?StarKiller89
vmelyik drágább kompakt gépnél láttam hasonlót, ott beszipkázott zoomolás közben valamit az objektív_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
justmemory
senior tag
válasz StarKiller89 #7411 üzenetére
Akkor - ahogyan samu74 is írta - érdemes lenne gariban megnézetni.
-
StarKiller89
senior tag
válasz justmemory #7414 üzenetére
Igen erre gondoltam én is, holnap viszem is a Samsungba, köszi a válaszokat!
| Samsung Galaxy S23 |
-
szubrutin
aktív tag
Emagos rendelesem holnap erkezik, elvileg :)
Nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik :)
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
emag akcióban vettem egy snapis darabot.
Szükségem lenne egy 25W töltő + kábel kombóra, gyárira, hol lehetne beszereznem? Pl edigitalba néztem, de ott meg többen írták véleményben, hogy nem gyári, pedig 8e ft... -
Dilikutya
félisten
Nekem egy sima fekete szilikon tok van, Törökbálinton a nagy outletben vettem egy random GSM boltban, mivel a telefont azon a héten vettem félig-meddig spontán. Kellően vastag, 4000 volt, nem lóg ki a kamera. Ebay-ről rendeltem egy Batman logós szilikont, gagyi, végkony, a kamera ki is emelkedik a tok síkjából. Nem jó látatlanul rendelni. A fólia nekem az maradt rajta, ami gyárilag rajta van, gyűjti a maszatot, meg kopik a zsebben, de amúgy teljesen jó, nem zavar.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Rigormortiis
veterán
Az mitől lehet, hogy időnként ha mondjuk az asutalon van magában a teló kikapcsolt kijelzővel, akkor csak úgy magától kivillan az ujjlenyomat-olvasó?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kelly416
veterán
válasz Rigormortiis #7432 üzenetére
Nincs közelségérzékelő, az előlapi kamerát használja erre a teló, és valószínűleg lát valamit a kamera, amire azt hiszi, nyúlsz a teló felé.
-
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/urak!
Az eMAG garancia most akkor gyártói vagy bolti? Elhoztam a BF telefont, számlát adtak meg egy üres Samsung garipapírt.
A kérdésem lényege hogy közvetlen a Samsung szervizbe lehet-e vinni ha baj van vele?
[ Szerkesztve ]
Let the Zone take me if I am.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?