- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nalam PC shift + g25 best of, konzolon a bugyuta irányítás miatt Forzából nem tetszett az előző rész, de mindenesetre nagyon szép
>>>>>>>> www.tintarendszer.hu <<<<<<<<
-
DEV_NULL
őstag
Az uccsó video egész jóra sikeredett
-
kokobe
őstag
válasz afterburner_ #1 üzenetére
Shift közel nincs olyan jó mint a forza ha mindent kiszedsz isten alig győzöm kivárni azt az 1 hónapot míg kijön a teljes...
<---AMD___ATi--->
-
Sweet Lou 6
addikt
Grafika nagyon állat
sweetlou6.wordpress.com
-
heihachi
addikt
válasz afterburner_ #1 üzenetére
A Shift irányítása is szar, amit csak tetéz a kocsik minden valóság alapot nélkülöző mozgása. A Forza3 megjelenésével konzolon biztosan elfelejti mindenki azt a hulladékot
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
eddie17
addikt
Mekkora állatság már az utolsó videó
Alig várom, hogy hozza a futár 23-án -
Csabee.
nagyúr
Naggyon jóó játék lesz! De Most ebből is minden nap megfog jelenni egy videó mint a Shiftről?
Üdv: Csabee.
-
Peat;)
veterán
Játszott mindkettővel inkább a leírása alapján. Ettől függetlenül pl. az új nfs is jól sikerült, pc-re jó választás. Konzolon van aki szerint meg ez a jobb választás, a többség szerint. Pedig konzolra minden autós játék elérhető, illetve ha játszottal az nfs-el akár akkor érzékeled hogy a pc-t is a konzolról portolják át. Mégis a forza2 és most nagyon úgy néz ki hogy a forza3 mellett rakjuk és rakják le a voksukat a konzolos autóimádók.
Neked mi nem tetszik a forza3-ban így demo alapján? Gondolom játszottál vele, a ma kivesézett törésmodell valóban nem elég látványos. Neked mi nem jön be még? Az jött le hogy nagyon nem értesz egyet azzal a hozzászólással. De az új nfs nekem is összecsapott egy munkának tűnik, ami egyértelmű javulás még így is, csak sajnos már semmi köze az nfs atmoszférához. Pedig elviselnék egy arcadosabb, igazi NFS-t, így nagy betűvel...
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Nem sokat kell érteni hozzá. Kipróbáltam mindkettőt, és ez a véleményem. Gond? De ezek szerint Te a Forza3 demójával nem játszottál... Gondolom Te azok közé tartozol, akik minden idők legjobb NFS-ét emlegetik a Shift kapcsán, meg 110% szimulátorként titulálják
[ Szerkesztve ]
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
heihachi
addikt
Shift topikban ezt írtad:
"Jól teszed, rfactornak ez a közelébe se ér.
Annak különösen örültem, hogy kikapcsoltam mindent, nyomtam egy szép gázt, és semmi kerékpörgés, semmi fordulatszám növekedés, hanem megindult előre a kocsi...
Nyomom a kuplungot mint az őrült, picit megpörgetni a motort, adok gázfröccsöt neki, kerék elkapar...
Váltó manuálisba téve, ha neki nem tetszik a fokozat, vissza vált...
Amatőröknek jó, de akik komolyabban tolják, felejtős.
Eljátszogatni, röhögni rajta, jó, jobb, mint UC, de versenyezni már nem.
Mondjuk első patchet megvárom még, általában EA gamek patch előtt semmit nem érnek. "
Szóval nem azok közé tartozol"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Prof01
veterán
Csak jöjjön már!
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
lordEVO
tag
Én inkább a dirt2nél maradok ; ) Nem az én stílusom ez az egyhangú aszfalt verseny
-
Gomez86
őstag
Mélyen egyetértek veled abban hogy a shift nem szimulátor, mert tényleg nem az. Viszont! Szerintem nem játszottál vele eleget, mert nekem sikerült beállítanom a váltót manuálisra, és nem vált, még akkor sem ha szét tiltakozza az agyát (G25-el játszom H-váltóval)
Viszont az nevetséged hogy egy teljesen gyári BMW (vagy bármi más ami van benne) 160-felett már rázkódik az úton és megy minden irányba. Én mentem autóval ennél jóval többel is a remek magyar utakon és azért ennyire nem veszélyes a helyzet mint ahogy ott mutatják. (és értem hogy lehet tuningolni, és akkor jobb lesz az egyenesfutása az autónak, de könyörgöm, egy gyári kocsin mi a fenéért állítgatnád a kerékösszetartást????)így a Forza egy sokkal jobb játék lesz. (Demó alapján)
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Voyage
aktív tag
Nem, nagyon nem azok közé tartozom, rendes szimulátorokkal játszok főleg, de videó alapján még a shift is sokkal szimulátorosabb, mint a forza 3.
A forza 2 nagyon jó volt, nekem abszolút kedvenc játékom volt boxon, de 3 nem jön be.
Igaz, még nem próbáltam.http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Voyage
aktív tag
Nem hát, persze, hogy nem szim.
Nem tudom mit lehet össze állítgatni, én a játékban manuálisra állítottam a váltást, szintén G25 H váltóval bárhova teszem, össze vissza kapcsolgat.
Igen, 160 fölött tényleg rázkódnak, valsz. azért, hogy ne hajts túl gyorsan...http://hardverapro.hu/apro/vadi_uj_silverstone_raven_01_plexi_oldallapos_gep/friss.html
-
Gomez86
őstag
Ott lehet még a talán különbség hogy én egyből pro-ra( vagy mittoménmi a legmagasabb) nehézségre tettem. így rendesen csak akkor váltott amikor akartam. De a próbakörnél nekem is magától csinálta...
Nade simán belefér az EA-nek egy ilyen baki.
Pl én nem tudom beállítani a G25-ön a separated pedal-t mert ha bepipálom hogy rendesen 3 tengelyen legyen, akkor folyamatosan nyomja a féket és nem tudom bekalibrálni az irányítást, mert akármit nyomok féket érzékel. Ha kikapcsolom és egy tengelyre teszi akkor legalább be tudom kalibrálni...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Peat;)
veterán
"A forza 2 nagyon jó volt, nekem abszolút kedvenc játékom volt boxon, de 3 nem jön be."
Ebben brutális ellentét van. A forza2 vezetési élménye és arcade-szimulátoros átmenete egy az egyben maradt, csak több kocsi, sokkal szebben, sokkal szebb pályán. Csak előrelépés volt, de a régi tetszik, a minden tekintetben több meg nem. Értem én, csak te nem szerintem, próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xbox tulajok OFF topicja
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED CFW Atmosphere, 256GB, NYXI kontroller, tok
- Playstation 5 lemezes/kontroller töltő/2db kontroller.
- PlayStation 5 (PS5.) Kontroller. Kiváló állapot,Tökéletes működés.
- PSVR1 headset eladó kiegészítőkkel!
- Eladó egy Playstation 5 FAT Digital Edition konzol Alzás azonnali csere garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest