Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
E-PL2 vs. XZ-1: azért az elgondolkodtató, hogy a kis kompakt a teljes zoom tartományban 2, de inkább 2,5 FÉ előnyben van a m4/3-os kitobihoz képest. ez ugyebár sacc per kábé iso400 vs. iso2000-et jelent. így már lehet, hogy a fényerő "kompenzálja" a kisebb érzékelő miatti magas zajt, illetve hellyel közzel a nagyobb DOF-ot is. vagy rosszul gondolom?
-
rumos14
nagyúr
hehe.
amúgy érdekelne, hogy úgy összességében hányan vesznek a kitobin felül bármi mást egy Pen-hez (de a kérdés vonatkoztathatnám bármilyen belépő DSLR-re is). Értem én, a lehetőség megvan, erről szól egy rendszer, de akkor is.
a 12-60 kicsiben az kiváncsi vagyok mennyire lesz kicsi. az ára biztos nem lesz az -
rumos14
nagyúr
hozzáteszem, bámulatos, hogy milyen jó az E-PL2 jpeg motorja. iso1600-ig simán pariban van a nagyobb érzékelős NEX-szel, a GF2-t pedig nagyon kellemetlen helyzetbe hozza.
-
rumos14
nagyúr
én személy szerint egyetértek veled. ugyanakkor számomra baromi nagy luxus lenne a meglévő gépem mellé egy m4/3 + 20/1.7 beszerzése, mert hogy kicsi. zoom nélkül meg, mán elnézést, de nem vagyok meg.
amúgy elég elszomorító, hogy a szvsz egyetlen értelmes m4/3 fix, a 20/1.7 még mindig milyen drága. kitben egyedül a GF1-gyel szerezhető be, 200k felett. ez vicc. hugyéfosé be lehet szerezni egy használt E-P1-et, aztán még ugyanannyit lehet költeni egy használt 20/1.7-re - már ha talál az ember. és akkor még nem is beszéltünk arról h a Pana obik mennyire szeretik vagy nem szeretik az Oly vázakat - de update-eljetek, ha ez már nem így van.
a kitobiban és a 14-150-ben is látok azért némi rációt, egy Canon G12 vagy egy ultrazoom helyett inkább ezeket az obis kiszereléseket használnám. -
rumos14
nagyúr
én is úgy gondolom, hogy a Pana/Oly készít fényképezőket a MILC kategóriában, a Sony/Samsung inkább high-tech kütyüket, amik fényképezni is tudnak
a GH2 bejönne, de egy ilyen szintű vázat nem fényerőtlen kit zoom-mal meg ultrazoom-mal szeretném használni, hanem vmi 12-60 szerűséggel. bár így sem adna számomra semmi pluszt a mostani gépemhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest