- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Egérpad topik
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz JohnyBlue #2110 üzenetére
Én más téren sokszor álltam már a bré rossz oldalán, úgy, hogy egy sima aláírt papírral már rögtön nekem lett volna igazam, ezért vagyok ilyen papírozás mániás
Abban, hogy az emberi kapcsolatról szól igazán, egyetértünk. Szerintem első találkozáskor, egy kávé mellett végig lehet beszélni: ez a pont az ő érdekeiket védi, ez meg az enyémet. Ebből már leszűrhető, hogy mennyire fogadják be, hogy mindent megteszek, hogy teljesítsem amit vállalok, de nem vagyok hajlandó indokolatlanul szívatni magamat (ez a hozzáállás eddig bejött az eddigi szakmámban, de remélem, hogy a következő szezonok valamelyikében majd elmesélhetem, hogy fotósként is bejött-e, vagy nem ).
"Valami kimaradt a szerződésből... És ha esetleg a fizetéssel kapcsolatban van elrontva a szerződésben vagy jogilag támadható akkor persze az más ugye?" Egyszeri ügyvédi költség, és egy betonszilárd szerződés van a kezedben. Ez is csak egy szakma, ahol van a szolgáltató, meg az ügyfél, bárhol máshol is meg van oldva mindkét fél megfelelő védelme, és persze máshol is vannak mindkét oldalon sutyerákok
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Nikon Z Nikkor Z 24-200 VR azaz optikai stabilizátoros utazó zoom eladó
- Panasonic Lumix s5 + kiegészítők, Beszámítás, Leírást olvasd!
- GARANCIÁLIS! Makulátlan állapotú Nikon Nikkor Z DX 12-28mm f/3.5-5.6 PZ VR objektív
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- Viltrox EF-M2 II speedbooster 0.71x
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest