Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NETbookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silentfrog
veterán
vontó külső? Hát szerintem meg borzsaszto csunya.
-
Picturemaker
őstag
A 75-300 nagyon-nagyon túlárazott!
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
zazahoho
őstag
válasz Silentfrog #1 üzenetére
ez nem vontó ,hanem rontó külső mármint szemet rontóan ronda
és szerintem nem is lehet kényelmes a használata[ Szerkesztve ]
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
FEDman
addikt
Ez a 75-300 túlárazott és fényerőtlen, egyszerűen érthetetlen.
-
Ijk
nagyúr
Ez az ár nem valami elírás? Ennyiért már fix f2.8-as teléket lehet tükrösökre kapni.
Egyébként pedig két újabb dögunalmas üveget sikerült kidobni. Mikor jönnek már azok a fixek? Tavaszra is be volt ígérve valami 14mm-es m43 fix, és még most sincsen sehol. Már-már olyan sejtésem van, hogy ez a palacsinta projekt bedől, alapobiból még nagy nehezen sikerült összehozni, de más gyújtótávokon nem lehet erre a rendszerre megoldani./人◕ ‿‿ ◕人\
-
ROBOTER
addikt
A cikk végén nem 5.6 hanem 6.7. A hivatalos bejelentésben is rosszul van írva természetesen.
-
eclipse006
őstag
Az igen, jó drágák, főleg a teleobi
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
MLaca
őstag
az e-p1 megjelenése óta azt papolom a magyar képviseletnek is, hogy nem drága gagyizoomok kellenek, főleg nem ilyen fényerőtlenek, hanem pici (pancake), fényerős (szub F2.8), fix obik. ez lenne a lényege ennek a m4/3-nak, de nem tudok vágottszemű aggyal gondolkozni. az tuti, hogy ebből a 75-300-ból egy darabot nem fognak eladni. féláron sem. gondoljatok bele, ez kisfilmesre számítva F11-es véget jelent! F8-as tükörobit veszek, ami valós 600 mm-es (tehát ezen 1200 mm-es látószöget kapok) negyedáron.
http://mlzphoto.hu/
-
lujó55
addikt
Elolvastam a cikket. Hidegen hagy a cucc. Ennyiért ez tényleg nem számít jó vételnek...
-
HÁZIGAZDA
majd rájönnek az eladási számokból. nem is értem, nem tűnt fel nekik, h a pana 20/1,7 alig kapható a bejelentése óta?
mindegy, pana 14/2,5 és 20/1,7 már van/lesz, még egy ütős 50/1,4 kell és egész jó lesz a helyzet. hasonlóan a sony-nak is "csak" 2 palacsintát kell még kidobnia, és ütni fog a nex sorozat.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
Messer22
senior tag
HI
Nem lehetséges, hogy le van osztva ki mit gyárthat?
Oly másod hegedűsként csak olcsóbb, kevésbé jó optikákat, a pana meg a prémium kategóriát?Azt se értem, hogy a 4/3 vonalat másolja le eggyel vacakabb kivitelben az oly
legalább a 14-54-el meg az 50/2 kezdték volna..Messer
-
Darkness1
aktív tag
-
nord_
veterán
Ráadásul a fixek terén is eléggé hasonlatos a helyzet... pancake normálobi, halszem, nagylátó és egy 50 környéki makró... Mintha a Panáét soroltam volna.
Egyedül azt sajnálom, hogy egyik cég se akar portréobit piacra dobni. Biztos kiváló dolog lehet a Voigtländer .95-öse, de én személy szerint megelégednék egy AF-es 60mm F2-vel is.
(De, amilyen az én formám, ezt néhány nappal azután jelentik be, miután megvettem a 45-ös Lajkát... )[ Szerkesztve ]
-
Darkness1
aktív tag
-
Ijk
nagyúr
Baromi jók ezek a külön m43-ra gyártott csemege obik, de sajnos AF nélkül lótúrót sem érnek. Persze most el lehet rajta vitatkozni hogy egy nagyfelbontású EVF-en, belenagyítva milyen jól lehet kézileg élességet állítani, csak éppen hosszútávon mindenkinek nyűg lenne. Akkor csináljanak egy távmérős m43-as vázat (nem tudom mikor érem meg végre, hogy valaki kijöjjön egyel), vagy pedig csinálják meg azt az AF-t.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
HÁZIGAZDA
az új ZD annyiért most nem téma, megbeszéltük, hogy egy darab sem fog elfogyni belőle, Lajkából meg már tutira vettek pár százat, szóval végtelenszer nagyobb rá a valós kereslet.
ettől függetlenül a 45/2,8 elég értelmetlen. MF-fel is kényelmesen (!) meg tudtad volna csinálni bármelyik makródat, fogadjunk...
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
edward2
addikt
válasz Picturemaker #2 üzenetére
Igen bezzek az EP2 special a maga 1200 euros árával na az aztán tök reális..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest