Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RevolutioN2

tag

válasz madgie #409 üzenetére

Na ne már... ha profi szinten akarsz szerkesztgetni kötve hiszem hogy ilyen mini kijelzőn teszed ezt meg. Ha pedig csak egy "amatőr" fotokidolgozásról beszélsz akkor nehogy ne férj el 1920x1080 ban. Remélem vágjátok mit akarok mondani. Amire valójában használható lenne ez a felbontás arra kicsi a kijelző, amire pedig a kijelző mérete használható oda pedig szerintem pont felesleges ez a felbontás. A retina display 1920ban is szebb mint a hasonló kategóriás de más technologiájú monitor. Ha pedig te valóban mélységeiben kihasználod a fotofeldolgozás és videószerkesztés lehetőségeit akkor tisztában kéne lenned azzal a ténnyel, hogy 27" alatt ez a munka mára már szinte kivitelezhetetlen. Azok a direkt erre a célra szánt monitorok pedig árban ott kezdődnek ahol ez a retinás ultra véget ér. Ebbe a vasba és a megcélzott usereknek bőven elég lenne egy 1920as retina. Le merem szögezni hogy az esetek 90 %ban fel sem tünne a külömbség. Csak ugye az 1920 kisebb szám mint a 2xxx ezzel arányosan kevesebb kispöcsű embert mozgatna meg hogy ezzel kompenzálja a hiányosságait. Nekem deja vum van a videókártyák piacáról amikor ugyan azon terméket kiadják 1-2-3 gigás verzióban, holott a gpu ki sem tud ekkora ramot használni ergo az egész tökre felesleges. Csupán kihasználják a nagy számok vonzerejét.

[ Szerkesztve ]

Halhatatlan vagyok. Egyelőre. Battlelog: TheGeniusHUN

Új hozzászólás Aktív témák