- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- SSD kibeszélő
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SONY LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz Mr.Csizmás #160588 üzenetére
de most ezen nem kell megsértődni, de már nem az első alkalom, hogy leírod wago témában, hogy miért nem vesz valaki itthon, mikor az eredeti is ugyanannyi ha nem pár darabot vesz.
úgyhogy én most vettem a fáradtságot és leírtam, hogy mennyi az egyik dobozostól véve és mennyi a másik.
ezután meg jössz egy full csúsztatás hsz-el, amiben egyáltalán nem arra válaszolsz amit kérdeztek, hanem megpróbálod elrelativizálni a kérdést.
szóval nagyon nem korrekt ez a válasz.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
Sok helyen meglehet venni okosba a dolgokat,áfa nélkül,stb,nálunk pld-villamosságiba annyit kell mondani hogy 80-asba kérem (20% kedvezmény)de azt csakis kp.-ra,külön pult alatti pénzkazettába teszik a pénzt.
De volt hogy festékboltba próbálkoztam okosba,majdnem rendőrt hívtak rám,hogy hogy képzelem hogy áfa nélkül blabblabla. -
gboszi
senior tag
Tökéletesen egyetértek.
Nekem a topik elsősorban azért hasznos, mert találkozom újdonségokkal, illetve a kinaiak elég innovativak.
De azért vannak itt vásárlás és kupon függők is"If you're good at something, never do it for free!"
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest