-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz havri1 #37220 üzenetére
Körülbelül ugyanolyan kitörő örömmel díjazná a hatóság (sárga csekken), ahogy a neont. A gyári fényforrásokon kívül más nem világíthat az autón kívülről.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz Predator2 #37399 üzenetére
Ugyan nem külön kínai, de többnyire azokról van szó. Ott szerintem gyorsabb választ kapsz.
Kis kacatos topik helyet jobban odavaló. Szerintem.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Elmondom nálam hogy zajlott a meg nem érkezett banggood-os reklamáció:
-PayPal belép, 4-et kattint, egy kicsit meséltem (65 napja blabla, tn nincs blabla), majd dispute és egyből claim. Nettó 4 perc.
-5 nap múlva, azaz ma paypal küldte az emailt, hogy a refund teljesítve, pp accountban már megjelent. Szó nélkül visszautalták.Ez nem az első refund volt tőlük és ugyan ilyen unalmasan végződött. Már az elején mondtam, hogy ne szívasd magad bolti levelezéssel, erre napokig a hisztiddel van/volt tele a topik.
Mi a fenének egységsugarú zombikkal beszélgetni, mikor ők csak időhúzásra vannak betanítva? Ott a paypal, ott kell kezdeni. Nem pedig Nagy Kínai Nemzetközi Hatósággal fenyegetőzni és napokig dev/null-ba küldeni az emaileket. Ha meg előzetes figyelmeztetés nélkül mégis erre az útra lépsz, akkor ülj fel az ellenkező irányba a lóra, de csendben.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
beg
veterán
válasz Ciccuka #38121 üzenetére
Jajj ez olyan érdekes és a topikba vágó. Van még raktárról, épületről képed? Vagy jöhet pár gombolyagot kergető kismacska is, hiszen elbírja a topik a szándékos offokat.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
21/12/15 14:24 Item received for processing
21/12/15 15:00 Item pre-advice received
31/12/15 06:53 Flight departed from OriginItt tudod nézni, de valószínűleg ez lesz az utolsó infó róla aztán majd beesik egyszercsak.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz huliganboy #38376 üzenetére
Nem valós. Maláj kamu.
-
-
beg
veterán
Játszósnak rendelt Piston 3 Dazzle 5 dollárért minden centet megér. Meglepően jól szól és remek a mikrofon. Értelemszerűen geekbuying eredetit küld, részemről ajánlott mindennapi munkához.
-
beg
veterán
-
beg
veterán
12.26.
Én igazából csak telefonálásra vettem, mert a korábban 2 dollárért rendelt kínai kacat paradicsomot palántázni jó, de beszélgetésre alkalmatlan. Ez meg simán hoz egy kétszer annyiból itthon kapható bármilyen headset színvonalat.
(#38710) maggi1886076: 5 dollárról beszélünk, ezt szabtam meg felső határnak, ahhoz képest lövöm be a minőséget. A te bt fülesedet meg lenyomja a sennheiser. Mire jó ez?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz maggi1886076 #38712 üzenetére
De azért jólesett egy háromszor annyiba kerülő cuccal betrollkodni Mindig van drágább és jobb, tök felesleges ilyen "építő" jellegű hozzászólásokkal betalálni. Senki nem mondta, hogy ezen fogom a Mozart összes flac listát örömkönnyek közt végighallgatni.
5 dollár. Volt szerencsém 8 dolláros cucchoz is, azt a szintet hozza. Egy 15 dolláros piston 3-at nem. Részemről lezárva.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Sincerity sandisk-et (adatát?) is cserélték itthon. Valamelyik topikban olvastam. Bedugják, ellenőrzik és ha eredeti (van valami spéci cél szoftver), cserélik.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz werszomjas #38766 üzenetére
Több, mint egy hete
-
beg
veterán
válasz ---20LI--- #39029 üzenetére
De nem is jól fordítottad le
A svéd postának van egy szingapúri gyűjtőegysége. Onnan indult el a motyód svédországba, ezt közölték veled onnan.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz ---20LI--- #39033 üzenetére
Nézd meg te is azon a linken amit a kolléga linkelt az előbb. Directlink. Az mit mond?
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
Na akkor pattogatok kukoricát, innentől naponta 73 hsz lesz a megjöttavwcardboardhűdekafa, mikorjönazénvwcardboardom és a kinekjöttmegeddigavwcardboardja témában. Öröm lesz olvasni...
-
beg
veterán
válasz Teplic #39121 üzenetére
Azért vegyük jegyzőkönyvbe, hogy az "ingyen" Zapals azt jelenti, hogy az amúgy máshol 2 usd+free shipping cuccokat free item+2 usd shipping áron adták. (Kivéve néhány kétpálcás akciót ami haszontalan kacat és senki nem adott érte pénzt.)
Én nagyon megvagyok az ilyen ingyen van, tehát kell oldalak nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Teplic #39160 üzenetére
Hatályon kívülre helyezték a 10 eurós áfát nem kell megfizetni kitételt (15/2004 PM rendelet 51§ (4.)).
"Hatályon kívülre helyezte: 47/2015. (XII.30.) NGM rendelet 2.§ (7.) Hatálytalan: 2016.01.01-től"[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz w.miki #39410 üzenetére
Ezt a kamu marketing maszlagot:
"Végül, de nem utolsó sorban, a Sandisk pendrive-ok bootolhatóak, így alkalmasak pl. windows vagy linux telepítő létrehozására."Órási titok: mindegyik pendrive bootolhatóvá tehető.
Ezzel is csak azokat etetik, akik ebből az írásból azt szűrik le, hogy ez a legjobb
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
-
beg
veterán
válasz DavidQ #39578 üzenetére
Ejha. Sok összehasonlítási alapos nem lehet. "A" kategóriát hasonlítod "C"-vel. Kamuznak az akksi kapacitásról, lopják a logo-t előbb a xiaomi-tól, utána a vaio-tól, szoftveres támogatás: khm...., touch elég gyakran érzéketlenné válik stb.
Olvasnivaló:
[link]
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
-
beg
veterán
Persze, egyetértek. Erre van a BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topik.
-
beg
veterán
válasz dugesz77 #40664 üzenetére
Azzal számolj, hogy mindig nedves kézzel gyúrd (kb. 20 percet), majd amikor megköt, akkor kb. beton. Nekem mázli volt, mert olyan helyre kellett, de mindenhol kötés után rugalmasnak hirdetik. Egy lótuszt
Ha hagyod kiszáradni az ujjaidat gyúrás közben, akkor már csak ecetes tapétavágó vagy langyos tejes borotvapenge segít leszedni.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz Donki Hóte #40671 üzenetére
Nem tudom mi lett volna ha szárazon csinálom (mármint a gyurmát), nekem mellékelt a kínai egy howto-t, hogy mindenképp nedvesítsem úgy lesz mindkettőnknek jó.
-
beg
veterán
válasz Ciccuka #40956 üzenetére
Wikipedia:
"Egy másik fejlesztési vonalon az optikai egér a mozgásokat egy optikai szenzor segítségével ismerte fel, mely egy fénykibocsátó diódát használt a megvilágításhoz."Csúnya lenne, ha lézer mászkálna benne. (Illetve van olyan is, de azt te nem látod sehol, más technológia, más árkategória) Megint öngól.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest