Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    Kiderült, hogy a korábban rendelt 4 léptetőmotor vezérlőből 3 nem működik. Akinek rendeltem, nem tesztelte az összeset, csak egyet. Pont a jót. :DDD
    Írtam az eladónak, válaszolgatnak is.
    A burkolatot levéve utólagos forrasztás jelei vannak. (brand-new unused :U )
    Tesztelték az elektronikai alkatrészeket, és az optocsatoló nem ad jelet, tehát hibás. Ha csak ez a gond, akkor javítható, de ha megtudják javítani, mit kezdjek az eladóval?
    Ti mit kezdenétek? Feléért refundot kérni? Vagy mi lenne a jogos? Még is csak elküldtek majdnem 6 ezer forintért 3 nem működő terméket.
    Most azt várják tőlem, hogy keressünk user errort, hátha nem kell újat küldeniük.

    "We won’t let you suffer loss and we are pleased to send you a new replacement if the item is broken or you received a defective one. But before that, could you please let us help you firstly? As this module, we sold many, both at ebay and here in China, there is very few not-working feedback from the users, there may be improper setting or connection at some places, could you please try more times? You could search more helpful information at google or at some professional forum. Generally it should be ok, as we tested each item before shipping.
    Or could you send us your e-mail address, we have the files for this item,we will send them to you, maybe they are helpful to you."

    PCI-E LPT bővítőkártya szintén nem működik, de nem tudni miért. Ezzel az eladóval is elkezdtem beszélgetni, hogy van-e megoldás, meg lehet-e nézni, hogy kinél van a probléma, azt mondta küld valamit, csak adjam meg az e-mail címem. Hát ebay nem enged email címet küldeni, egész jó programot írtak az ellenőrzésre, úgyhogy megpróbáltam máshogy elmondani az eladónak, de szerintem nem jött át neki az üzenet. Utoljára ezt írta: "dear, i just sent the profile as request, u can check now, hope it work well"
    Na én ezt nem tudom értelmezni. Mit és hova küldött? Nem találok sehol semmit.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák