- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Invadrr_Zim
tag
vajon ez a magyar Gamestopra is érvényes lesz?
amúgy picit elszomorít, hogy kvázi "csak" ennyivel szúrják ki a szemünket
-
Morden24
nagyúr
válasz Invadrr_Zim #1 üzenetére
Nos, igen. Még fémdoboz sincs.
Igazság szerint a 70 dollár (ez nyilván a PC-s verzió CE-je) kb. 5 ronggyal több, mint a sima... márpedig ez sok pénz egy artwork-ért, meg egy grátisz DLC-ért.Részemről beérem majd a sima Xbox verzióval
Sectumsempra - For Enemies
-
Sicilian
addikt
Szerintem is eléggé szegényes
nothing is true everything is permitted..
-
h-yle
addikt
Megnyalhatják a preorder DLC-t. Veszek egy sima PC verziót a DLC-ket meg jól "beszerzem". Mind a kettőt.
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
maláj
addikt
hozzászokhattál volna már
teszem hozzá : sajnos ... -
Invadrr_Zim
tag
pont, hogy annyira már inkább megszokott. az első gyűjtői, amit megvettem gyerekfejjel, az a Baldur's Gate 2 volt, kaptam hozzá pólót, pósztert, kártyákat, képeslapokat és egy csomó másik "felesleges" kiegészítőt. akkor ez még nagyon extra volt, most viszont már tényleg minden cuccot megkapsz a játékaidhoz. a halo3-amhoz ott figyel a polcon a master chief sisak, a Reach-hez a napló és a szobrocskák, és még sorolhatnám.
lehet, hogy a square nem hiszi, hogy nagyon ütne, mert régen volt az első rész, senki nem ismeri már, és így nem kapkodják majd a második részt, főleg nem a minden extrás változatot.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Invadrr_Zim #6 üzenetére
Itt kiemelném, hogy szerintem csak gyökér a Square. Az FFXIII CE pl. hasonlóan foghíjas, tessék-lássék cucc, ami majdhogynem csak a nevében gyűjtői.
A Bungie CE-k igen ütősek, bizony. Szobrocska meg napló nálam is van
[ Szerkesztve ]
-
Teszla_
senior tag
Nekem az első rész kimaradt az életemből (de majd beszerzem), a másodikat most toltam végig, de annyira nem fogott meg, csak a menüben a zene
Remélem a harmadik rész jó lesz, bár ha a második részhez hasonló atmoszférája lesz, elég érdekesen fog kinézni benne a duplacsövű shotgun
Amúgy egy ce-ben ma már szerintem elvárható egy art book, meg egy extra dvd. Ez a minimum, de még kevésnek is érzem. Régen a nagydobozos játékok többségénél a kézikönyv is felért egy art book-kal szvsz... -
PowerBuldog
veterán
válasz Invadrr_Zim #6 üzenetére
Főleg, hogy ez már a 3. rész.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Invadrr_Zim
tag
válasz PowerBuldog #9 üzenetére
ha azt nézzük, ez a -1-ik, amúgy pedig nem, NEM volt második rész. azt csak a média próbálja veled elhitetni, hogy volt, de nem.
-
Morden24
nagyúr
Bazinagy hiba.
Bár a kettő után ha tolod az elsővel, akkor hihetetlenül kellemes meglepetésben lesz részed. Mindenképpen szerezd be, mert talán a legjobb FPS, ami valaha megjelent PC-re.Szerintem a CE alapja az artwork, az OST és a csecse doboz, plusz valami item, ami a játékra jellemző.
-
keIdor
titán
Szokás szerint maradok a legolcsóbb "szegény ember" Edition-nal. Egy lemezt kérek egy szép tokkal és ennyi.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
julius666
addikt
Akármilyen nagy reményeim is vannak a játékkal kapcsolatban, először mindenképp kipróbálom és csak aztán veszem meg ha tényleg tetszik. Előrendelés max. csak akkor, ha tényleg 100%-ig biztos vagyok benne, meg fogja érni. Túl sokszor csalódtam már.
Utoljára a Mafia 2 volt ilyen, ott nem sokon múlott hogy nem rendeltem elő, de utólag nézve baromi jól tettem hogy nem tettem.
-
Mans20
addikt
Én simán beleraknám azokat a zenéket a háromba,amik az első részbe voltak,vagy egy párat,mert az komoly hangulatot adott.Kár hogy március messze van még.
-
törölt tag
válasz Invadrr_Zim #10 üzenetére
A második rész leginkább a konzoloknak esett áldozatul... A PC-s verziót nem készítették el rendesen, a shader kódok gányak voltak. Egyébként igazán komoly probléma nem volt vele, még így is simán verte az akkori átlag FPS mezőnyt. Csak ugye mindenki többet várt.
-
sti10p
senior tag
Hát, ha nem is esett le tölle az állam, de ha a grafikát nézzük és hozzá vesszük, hogy ez egy RPG lenne, akkor meg vagyok győzve. Se az elsővel se a másodikkal nem játszottam mélyebben, de ez végre egy jó játéknak tűnik, mondjuk a FEAR 3-ami leverhetné nállam a porondon...
Jah, hogy frodítva kellett volna csinálnom az off-ot, bocsi , de ez kikívánkozott...[ Szerkesztve ]
XY
-
McCoy20
tag
15-16 voltam mikor kijött az első, kb hazaértem, se kaja, se puszi se semmi egyből a gép elé kb 2-3 hétig tartott elsőre végigvinni, minden vacokt végig bogarásztam, de az volt A GAME
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy érdemes kipróbálni, bár már mai szemmel elég csúnyácska, de ha az ember figyeli a story-t és története, akkor nagyon könnyen beszippantja
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Bizony ám!!!
Amikor először játszottam vele a barátom "tukmálta", nekem nem tetszett a grafika elsőre...
Na azóta kb. 10× végigvittem.
Az eredeti Deus-Ex kellene mai grafikával, mert az IW nem volt sehol játszhatóságban.Ugyan ez a véleményem az Unreal II - Awakening-ről: csináljanak egy remake-ot, friss grafikával, de nem lerombolva a játékélményt.
Deus-Ex-hez van vmi HDR pack, ami javítja a textúrákat kicsit, de nem sokat ér, viszont az a világ, a történet... filmet is megérne, csak ne a Bóvli Boll rendezze...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
Minden helyre bemásztam, mindenkit megsebesítettem vagy megöltem...
fura csavarok voltak a játékban, ettől IS volt olyan érdekes.Akkor volt még storyboard és aki megírja. Változatos épületek, ahol szabadon lehet mászkálni, eltévedni... A "fantasztikus" Crysis pl. a grafikán kívül egy rakás nulla. Mégis mekkora hypeolt game lett.
szerintem a Deus-Ex első részt nem is kellene bántani történetileg, csak "símán" UT III vagy Cryengine motorral megcsinálni.
Az sem lehetne érv, hogy már ismerjük a sztorit: akik szeretik, végigvinnék újra és megvennék a játékot. Akik nem tolták anno, azok meg azért. Sok játék végigjátszás fent van a neten, nem hinném, h aki azt elolvassa az utána nem játszik vele, mert tudja a végét...
Szal. Deus-Ex -et a népnek!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
[CsuCsu]
őstag
Az angol GAME.co.uk oldalon ha elörendeled, ugyanannyiba kerül a CE mint a sima.
-
Tripower
tag
Hát a vidik alapján ez nem egy nagy szám!
-
ViZion
félisten
Bizony, fentebb írták: az IW gyenge lett. "korabeli" gépeken elég gyengén muzsikált, a helyszínek kihaltak voltak, és bármit csináltál nem alakult a történet, csak ment tovább. Nekem nem tetszett. Az első történetileg mindent visz. Grafikailag mondjuk egy Unreal II után már hmmm... régi már.
De ha fél órát tudsz vele játszani, utána már nem is venni észre a grafikai hiányosságokat.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vizsgálják, hogy miért volt globális leállás az ASML-nél
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mesterséges intelligencia topik
- Háztartási gépek
- Külpolitika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest